Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmysly

Nerozčiluje vás, že spoustu her je postavených na logických nesmyslech, že když člověk trošku přemýšlí, tak to absolutně nedává smysl, viz ten slavný Zaklínač, který vlastně nedává vůbec smysl, že plníte questy a hraje gwent a děláte questy pro NPC, které vás jenom zdržují, aby jste našli Ciri. Dle mého je ta hra kompletně v rozporu s logikou naopak třeba hledaní Zera v PP mě připadá logičtější a celé to háže na hru lepší pohled. Co říkáte?
  • Lukyz

Nadělte pod stromeček tričko s motivem Games.cz!

Škoda, že se nedá sehnat I want to believe tričko, to bylo z mého pohledu nejlepší *4*
  • Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)

Lukáš je strašnej pozér.
  • To už je lepší :) Nicméně i dnes by to šlo ještě líp... tahle hra je udělaná šikovně, vypadá hezky, ale přitom to technicky nic až tak suprúžasného není, nejsou tam prakticky žádné objekty, nic pokročilého z čeho by spadla čelist, jen dobré textury, nasvícení, efekty ... čemuž taky odpovídají nároky, ty jsou veskrze průměrné.

Fakt škoda, že to není single, takové Dark Forces s tímto vizuálem, nějakým dobrým příběhem, to by byla paráda. Tam by se navíc ukázalo, zač ta grafika opravdu stojí.
  • Protože mi hra běží skvěle (narozdíl od tebe mám nejspíš výkonné PC) a nic mi nedoskakuje jako tobě, tak jsem zaslepený fanoušek? *1*
  • Ok, tedy "Dokonala grafika ve vztahu k dnesnim moznostem" *3*
  • Opět připomenutí, jaká škoda, že ta hra není single...

Jinak tyhle názvy real life apod. jsou mimo, do reality to má ještě 3 vesmíry daleko. Před 10ti lety se taky psalo "dokonalá grafika", za 10 let se bude psát to stejné, prostě to vypadá parádně na dnešní dobu, za 5 let si budeš říkat co to je za hnus :)
  • to by mě zajímalo, kde ti něco dokazuji, nepokrytě se ti vysmívám, jinak je to web o hrách, tak normálně vedu diskuzi o wowku, pokud chceš vidět můj současný pvp a pve skill v mmorpg, musíš do Swtor na tomb of freedon nadd, kam jsem přešel z wowka, SWTOR je takové casual mmorpg, které můžeš úspěšně hrát, i když nemáš čas na hraní mmorpg.
  • Dokonala grafika, skoda ze obsah hry je totalne nulovy.
  • Veskoslav

Star Wars Battlefront Real Life Mod - 4K 60FPS

https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA
  • Hlavne ze si musis neco dokazovat na internetu, ty pohadkari. *15*
  • a mně to trhá žíly, že mi nevěří Skyrim fanda.
  • Muj metr dlouhy cerny falus rika, ze lzes.
  • Jak to víš? Nejsi náhodou věštec? Máš pravdu moje Frost DK s havocama nikde nechtěli, tak jsem chodil s pugem Obsidian a Naxx na weekly, jinak jsem se do instancí vůbec nedostal.
  • Vis co je na pc trollech nejlepsi? Ze jim staci mluvit pravdu.
  • zrovna n by o myšlení moc mluvit neměl, jeden z nejlacinějších pc trollů tohoto webu. Zášt a mindráky v tobě jsou silné.
  • Jack a mysleni?
  • neprijimej packovaci zpusob mysleni, ze kdyz je neco lepsi nez nic, tak je to dobry, touhle postupnou degradaci se dostaly hry tam, kde jsou, sice jich je bambilionkrat vic, ale pritom tech kvaltnich vic neni
  • Nech me hadat. Do zadne guildy te nechteli, protoze jsi za shadow priesta gemoval agilitu, tak jsi porad dokola wipoval s randomama. Nikdy ti nepadl zadny loot a proto si ted hrajes na drsnyho ze "tam nikdy neslo wipnout"... A nebo jsi konzolista co se prave probudil z vlhkeho snu o tom, jak slo hrat Wow na konzoli.
  • ty jsi nic neviděl, nic ti nedoskakovalo a nejsi tak trochu zaslepený fan?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit