-
Já myslel o hardware obecně. Na čem si Zaklínače 3 hrál? Já za celou hru neviděl nic doskakovat, žádný bug. Hrál jsem na vysoké detaily 60fps na PC a hra vypadala pěkně i přes ten downgrade.
-
zdaleka nemá pravdu, je to jen nějaký další fanda, jelikož píše o vzdálených objektech, hrál jsem to na PC a doskakovalo to jako prase a je to enginem, už dvojka bylo peklo v nedoskakovaní textur, tady je to taky hrůza a od 1.10 je to ještě horší.
-
No jo, ale on má pravdu, to nejde z technického hlediska popřít a můžeš minuskovat jak chceš.
-
lol
-
To je modovany skyrim.
-
Diky
-
Nightmares from the Deep 3: Davy Jones
*12* *12* *12* *12* ANVEB-3XAWG-9VEXY *12* *12* *12* *12* -
steam
Medieval II: Total War Collection, Viking: Battle for Asgard, & Shogun: Total War Collection
EB9DY-P0PWL-RZF76 -
Že by zkalínač ve nějakém grafickém moodu... *7*
-
a co to je za hru ?
-
Ale prd, řikám že porovnání s tímhle to byla skvělá kampan.
-
Tobě se prostě nedá rozumět. Z toho bolí hlava, oči, všechno *7* Nehledě na to, že kampaň COD AW fakt skvělá nebyla ani zdaleka.
-
Já chci ale na Mp, může bejt sranda *4*
-
ano vsem je jasne ze mas furt potrebu si stezovat na veci co si ukradl vsichni normalni proste co nechtej to nekoupej tim vyjadrej nazor ze to nechtej a nemaj potrebu se k tomu vyjadrovat.
-
Téma Witcher je už stejně nudné jak ty predátorovy blafly na konzole/AMD. *7*
-
Tato hra má nejhezčí grafiku, viz screeny:
https://www.flickr.com/photos/131371015@N04/page3 -
Star Citizen Alfa 2.0
Pro ty co to zajima tak SC 2.0 alfa uz je na live serveru. -
vegetace Witcheta je jak vystřižená ....sreašný kýč...
-
COD BO3
Jsem sice dohrál před týdnem, po skvělé kampani AW tohle byla bolest navíc ty crashe a nemožnost jet z nějakého podivného důvodu na maximální nastavení.
Na MP je to asi dobré když se to vrací více ke kořenům a ty blbosti, z minula radši vypustily úplně ale SP které ke konci jsem si říkal na čem to safra jeli... bylo hrůza a to že tam bylo nějaké retrospektivům s moderními zbraněmi do druhé světové to nezachránilo. Fakt jsem se do dohrání hlavně ke konci vyloženě až nutil... -
Hra s pruhama je opravdu nejhezčí. Witcher 3. Zejména vegetace i vzdálené objekty. Pak arma. Jinde je často řada vad. Hlavně low textury a přepálene efekty.