Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechceš hodit k tomu nějaké přirovnaní, ať se všichni zasmějeme na tvůj účet...
  • Lukyz
  • Chim
    Tak samozřejmě, že správná odpověď může být jedině a pouze Fallout 2.
  • Draken69CZ
    Asi těžko když zas bude dodávat APU pro next gen.
  • Giants: Citizen Kabuto

Na titulní stránce GOGu je Giants: Citizen Kabuto zdarma na 48 hodin. https://www.gog.com/
  • AMD očekává konec současné generace konzolí v roce 2019.

AMD může v roce 2019 očekávat leda tak svůj konec
  • ps. aha" souls" hra, toho jsem si nevšiml, sry. Demon Souls má nejlepší combat, nejlépe zpracované váhy zbraní atd., Dark Souls má lepší level-desing. Záleží přesně, co preferuješ. Pokud to hraješ kvůli combatu, tak asi Demon Souls...
  • Demon Souls, Okami, ICO/SotC kolekce, Journey, MGSIV, Killzone 2...
  • Nadhodím Demon's a první Dark, kdo rozsekne tohle?
  • Video: Nejtěžší nepřítel z Bloodborne: The Old Hunters (mod NG+7) udolán pouze pěstmi.

fantastický boss fight, hlavně ta hudba v druhé polovině, já osobně jsem s nim měl problém i s mečem, tohle už musí být strašný nonlifer, ale proti gustu...

btw Laurence je těžší než Ludwig...
  • mohl by mě někdo poradit která souls hra je nejlepší na ps3 ? nějak se v tom neorientuju
  • planescape torment a knights of old republic 2
  • mě osobně nejvíce bavilo být zlým v KOTOR 2.
  • Vogon
    První Fable, Mass Effect 2 za "odpadlíka" byla taky sranda. Ještě je docela dobrá kampaň Lu Bua v Dynasty Warriors 8 XL. Pak ještě Warcraft 3, Overlord, Manhunt, Red Dead Redemption a Conker's Bad Fur Day. A hraní za nezaměstnaného Jacka Nicholsona v GTA5.
  • asi první Fable :)
  • drasta
    Ja chapu ze tahle hra nema byt realisticka ale tohle pusobi tak neprirozene a divne...
  • Zdravím, jaká hra, ať už rpg, fps a tak podobně a dalo se v ní hrát za hajzla vás nejvíce bavila?
  • JC3 M:I

sweet jesus https://www.youtube.com/watch?v=10TksKgc3GE
  • sony

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit