Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    V podstate souhlasim, presto je to jedna z nelepsichjakou sem mel moznost hrat. V ramci zanru je to top.
    DLC fakt traparna to mas pravdu, obtiznost ta me stvala daleko vic, byl sem v podstate nesmrtelne zaklinac, nejtezssi obtiznost ve trojce se nerovnala ani stredni ve dvojce.
  • iluminati
  • Herní trapárna roku?

Volte herní trapárnu roku. Volím hype oko Otazníku 3 a rádoby zadarmo obsahu 16 DLC vytrhnutý ze hry, downgrade hry, lhaní konzolovým hráčům o magické optimalizaci do posledního dne, PR že by měly být všechny DLC zadarmo, vnucovaní se hráčům v moment, kdy vycházeli další hry, Viz PR v den vydaní Fallout 4. Prohlášení CDP, že chtějí, Cyberpunk byl největší komerční úspěch historie.

Tahle hra nechutně manipuluje s masy lidí. Není mi dobře, jaké hry jsou v současnosti úspěšné.
  • Lukass
    Moc nemas pravdu, zavodni hry v trhanech 30 FPS byli vzdy vysadou komzoli s nalepkou nextgen.
    Ja a Project Cars jedouci me v 60 FPS se pochopitelne klanime.
  • Tohle dělala ta americká pobočka, švédi dělali právě Maxe.
  • Draken69CZ
    "hořčice" *15* to slyším prvně, jen do nich.
  • Lol, děláš jakoby se na PC ty hry prodávaly, i když maj všechno, po čem hořčice na fórech brečej. *5*
  • Veskoslav

Zajímavý Bundle

https://www.bundlestars.com/en/bundle/killer-bundle-6
  • Jack1947
    Aha, no takže nějaká budgetová zoufalost *3*
  • Lukass
    No je to vod Milestone *1*
  • Jack1947
    To je něco jako RBR:? nebo nějaká rádoby šakškárna pokud jo tak to nevadí...
  • Lukass
    Sebastien Loeb Rally bude mit i na PC zamceny snimky na 30. :-D To uz je fakt k smichu, preju pekny prodeje na PC.
  • Kravicka
    Rainbow Six Siege features seven hardware anti-aliasing modes, plus two post-process anti-aliasing techniques, giving us a total of 231 ways to configure the removal of edge and temporal aliasing.

http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-rainbow-six-siege-graphics-and-performance-guide#tom-clancys-rainbow-six-siege-anti-aliasing

trochu dole mas screeny ruznych kombinaci.
  • much0J

Workaround pro nahrávací časy PS4 verze Just Cause 3 - když čekáte dlouho, zmáčkněte PS tlačítko na ovladači, vyberte jinou hru, zvolte nezavírat Just Cause 3 a hru obnovte.

To vypadá jako míň práce, než to opravit co? A za ty loadingy určitě může slabej PS4 hw že? :) Avalanche smrdí, poslední co od nich koupim bude Mad Max.
  • Jack1947
    Lukyzi a já si myslel že si ten chytřejší... udavte se neděkovačí *16* *10*
  • Já to před x měsící na androidu dohrál. Stále to považuju za nejlepší FF vůbec. A Kefka je největší videoherní padouch všech dob!
  • takze za slabej procesor muze vyvojar, revolucni hypoteza
  • Pethulla
    Děkuji, vzal jsem si to třetí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit