-
PS4 nemá nic lepšího jak PC ty zaslepenče.
-
TC
Co si myslíte o yt kanálu jménem Tartarus cast ? -
Humble NeoGeo 25th anniversary Bundle
https://www.humblebundle.com/
K výročí 25. výročí konzole NeoGeo Humble Bundle nabízí klasiky z této konzole za vámi určenou cenu. Doporučuji především super plošinovky Metal Slug a King of Fighters. -
Tyhle chytraky neres, PC verzi viděl z rychlíků, vůbec netuší, viděl jsem ps4 na vlastní oči, trhana mazanice v nižším rozlišení s horsima texturami, detailama atd. PC je, logicky, jinde, tohle jsou naprosto zbytečně debaty s lidma co nemají o PC ani sajnu nebo doma mají 5 let starý krám a soudí dle nej
-
Tohle tvrzeni tak trochu nedava smysl, protoze ta hra nabizi zvlast nastaveni pro HW AA (Off, Temporal Filtering, MSAA 2x, MSAA 4x, MSAA 8x, NVIDIA TXAA 2x, NVIDIA TXAA 4x) a post proces AA (Off, FXAA and T-AA ). Moznosti je kombinovat je opravdu hodne takze pokud se ti zrovna tahle jedna kombinace nelibi neznamena ze PS4 ma lepsi AA kde si ani nemuzes vybrat.
-
Kyc nemáš pravdu, na PC to vypadá mnohem lépe, je to pochopitelne. Měl jsem možnost vidět srovnání naživo. Konzole se nechyta, ani nemůže s tím výkonem.
-
CS:Go revolver
jestli tu je někdo kdo hraje CS, co říkate na revolver přijde mi trochu jako OP gun -
RS Grafika
https://www.youtube.com/watch?v=3wod794Vl28
Řekl bych že PS4 vypadá nejlépe, nejsmutnější je to vyhlazovaní od nVidia, TXAA4 + FXAA je horší než AA na PS4, doslova smutné. -
Video 1 / 2: Fanouškem vytvořený mód se zdárně pokouší zahalit hru Star Wars Battlefront do filmovějšího kabátku.
To jsem jedinej komu to prijde horsi jak original (podle komentu na YT)? Vzdyt to vypada hrozne, jak to tam v jednu chvili vypina a zapina tak ten original vypada 100x lip. Ma to strasne presaturovany a divnej kontrast... -
Čtvrtou mělo dělat jiné studio a měla vyjít až po třetí.
-
tam nezjistim cenu v inventáři, ale v knihovně, já chtěl vědět jenom jestli v těch věcech mám prachy na Steam Conteroler, jelikož mi odešel normální gamepad
-
Obrazem: 11 nových screenů ze zrušené čtvrté epizody Half-Life 2.
Ona někdy vyšla třetí že se už pracovalo na čtvrté? -
hraj Witchera 3, to je pro lamy *15*
-
Taky ho nemůžu dostat, ta první fáze je v pohodě, horší je ta druhá *13*
-
Ludwig van Beethoven?
-
Ludwig
Já ho nemůžu dát, mám ho problém dostat do druhé fáze, safra práce, to je těžký jako prasee....Nějaké tipy, nechce se mi to hrát v coopu.... -
Vyšel nový update (v1.2) pro PC verzi Fallout 4.
V podstate jen offiko vydali to, co bylo dostupne asi tak 14 dnu jako beta patch. Nic jineho to neopravuje, ani jeden jediny bug navic neni opraven *15* Mozna do velikonoc stihnou vydat dalsi beta patch -
Potrebuje ho do skoly... to je nejvetsi lez, co v tom veku rodicum nakecaji, jen aby je vic presvedcili ze ho maji koupit *1* *1* pak ho do skoly prinese jednou za mesic a jeste bude delat kraviny v hodine... zname *15*
-
Neresi
-
A co teprve HL3 :D