Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Update na F4

A řeší ten update nezobrazování části titulků při rozhovorech? *1*
  • System Shock 3 tu už máme oficiálně. Vývoj budou mít na starosti OtherSide Entertainment.

Paráda, teď už jenom oznámit na konzole, jako u remaku jedničky a budu spokojen.
  • System Shock 3 tu už máme oficiálně. Vývoj budou mít na starosti OtherSide Entertainment.

na pol sekundy som mal zastavu srdca, ze Obsidian Entertainment
    *9*
  • ringmancz

V databázi STEAMu byly nově nalezeny tituly Dark Souls III, Rise of the Tomb Raider, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Final Fantasy VI a Bad Rats Show.

vážně jste tam napsali Bad Rats Show a Everybody Gone to the Rapture ne?
  • Tak notebooky uz davno nejsou urceny primarne na praci a prenaseni. Ja sice svuj notas mam porad v obyvaku takze bych klidne mohl mit klasicke pc, ale to jenom zabira misto a na hrani mam radsi konzoli :-)
  • Právě, na střední ntb? To by mě fakt ty důvody zajímaly, ale tak každého věc ... něco mi ale říká, že ten noťas potřebuje asi jako pětileté dítě mobil.
  • na zabiti volnyho casu v hodinach *1*
  • ringmancz
    do školy ho potřebuje proto, aby zapadl mezi ostatní? já si nedokážu představit, na co v 16 potřebuješ mít ve škole počítač
  • Drakene máš naprostou pravdu. Prostě za 13 000 nemůže čekat nikdo notebook na nové/novější hry... Já to mamce toho kluka řeknu. Že to opravdu bude slabý notebook... Já ji už říkal, že za tu cenu je jen grafárna (která navíc není limitována velikostí jako do ntb) do stolního PC, takže ntb jen v té ceně bude hodně slabej...
  • JASNĚ že známe stolní PC a konzole... Tak pro notebook jsou asi důvody. Do školy věci, ale chce i na něm hrát. Jasně je to slabý peníz. Vždy bude notebook (kvůli miniaturizaci) slabší jak stolní PC ve stejné cenové relaci... Já už to říkal jeho mamce co mě tím pověřila, že žádný zázrak to nebude když za 13 000 je do stolního PC jen grafárna kvalitní, že nemůže očekávat celý notebook nějak extra silný.
    DÍKY všem moc za tipy. Ono to není tak složité jasně, prostě platí čím dražší tím lepší, a když dá sekci "herní notebooky" třeba na Alze a srovná podle ceny tak se dopracuje rychle k výsledkům... Zase nejsem PC analfabet, takže projdu u výsledků procesory, paměť grafárny apod.
    Tak ještě jednou moc díky, projdu i vaše tipy... Česílko
  • Jinak ideálně samozřejmě aspoň několik tisíc přidat, protože tohle je takové polovičaté řešení a defakto vyhozené peníze, rozuměj jo, dáš třeba 20, ale už to bude jakžtak použitelný stroj, přičemž dáš 13 a bude to krám k ničemu. Pokud vyloženě z nějakého důvodu potřebuje ntb, který bude přenášet (a nosit na místa, kde není el. zásuvka), tak holt ber to s nejsilnější gpu, co jde - viz n.
  • K čemu 16ti letý potřebuje ntb ? Pokud chce rád, za ty prachy složit PC a výkon bude jinde.
  • https://steamdb.info/calculator/
  • o tom jsem neměl ani páru, asi to vyzkouším, díky
  • Tilwaen
    To máš samozřejmě pravdu, proto taky píšu, že je to taková rada-nerada *4*
  • máš 0....
  • nevíte o nějaký stránce kde mi řeknou jakou mám hodnotu inventáře na steamu?
  • tak ve snu *15*
  • Draken69CZ
    Když už tady mluví Osviceny za svou komunitu tak já za nás nadprůměrně inteligentní říkám, ano je to vtipné a má to určitý přesah do intra animam humanam.
  • Draken69CZ
    Neříkám eNko našel asi to nejlepší na hraní co za ty peníze lze koupit pokud vynecháme konzole, jen jsem chtěl podotknout že ta kvalita té ceně bude odpovídat (ne vybavením, ale zpracováním a použitými materiály) a je už na rozmyslu Česílka jestli se to vyplatí (za rok dva to vysypat do koše), jinak nenapsal primární účel NB ani hry (žánr) co by se na tom měly provozovat, jinak ano připlatit si to je rada nad zlato to by si člověk furt připlácel a na konec by bral mašinu za 150 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit