Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

DD tě uspokojí, pokud chceš jednu z těchto věcí:

1) Smíšení otevřeného světa, soubojového systému podobného Dark Souls a Monster Huntera.
    2) Hru, ve které si můžeš hrát na bandu dobrodruhů a vytvořit si svůj příběh. Či hru ve které můžeš dlouho pěšky cestovat a objevovat nové věci.
    3) Hru s dobrou AI.
    4) Akční RPG s nekonečnými random generated dungeony.
    5) Hru s propracovaným systémem výbavy.(Více vrstev brnění, propracovaný systém hmotnosti, apod.)
    6) Hru s výborným nepřímým multiplayerem.
    7) Hru s bombastickými boss fighty.
    8) Hru na motivy výborného seriál/mangy/filmů Berserka, které hodně ovlivnily hodně her.
    9) Hru ve které je extrémní modifikace postavy, a kde každá classa je hodně rozdílná.
    10) Bojový systém, který hodně spoléhá na předběžné přípravě.
  • Vogon
    Můžeš se teleportovat k portcrystalům pomocí ferrystonů. Čím více hraješ tím více portcrystalů získáváš. Můžeš je umístit kam chceš.
    A toho pobíhání je tam hodně z toho důvodu, že ve hře je na ten svět, který je slušně velký a rozličný, až moc. A to chození vyvolává slušnou atmošku bandy dobrodruhů co zažívá dobrodružství. Navíc si myslím, že se chtěli vrátit některými věcmi ke kořenm open world rpgéček, málo rychlého cestování je jedna z nich.
  • zrovna to hraju na ps3 je to dobry rpg ikdyž toho běhání sem a tam je někdy moc
  • ze ja na to koukal, az doted jsem se celkem tesil... koseni mobu vrchol sterility a pobihani okolo bosse jak na vesnicky tancovacce...
  • Vogon

Videem a anglicky: Přehled možností grafického nastavení a gameplay PC verze Dragon’s Dogma: Dark Arisen. 1080p 60fps

https://www.youtube.com/watch?v=5TWDfltu6_w
  • Draken69CZ
    Já si myslím že z hráčů se stávají malé holčička a pořád jen brečej.
  • Vogon

Jimquisition o Multiplayer only hrách

https://www.youtube.com/watch?v=JuN78zNufSI

Když Jim nemluví o stupidních sjw problémech, tak září.
    Mluvení o tématu začíná okolo 1:34.
  • No, jelikož se jedná o emulaci X360, předpokládám, že to pojede v 720p, což je rozlišení, ve kterém jely hry u předchozí generace.
  • Ne pouze v 548p
  • Zaklínač 2 se skrze funkci zpětné kompatibility podívá i na Xbox One.

A taky to pojede jenom na 900p? *1*
  • Batman za optimalizaci na PC
  • Tech je docela hodně, všichni tvrdí jaký není skvělý rok, ale mně to spíše připadá rok promarněných příležitostí.

Začnu se hrou SOMA, měl to být horor a já se vůbec nebál, nepřátelé byli otravní a trapní a ne hrůzu nahánějící, u hororu čekám, že se budu bát, proto to nezachrání ano dobrý příběh a atmosféra. První Zklamaní.

Metal Gear Solid V - moje srdcová série je rozporuplná, má v mnoha směrech přesah, příběh je vyprávěn netradičně a nepřipadá mi hloupý, ale nemá tempo. Herně je to fajn, jenže druhá kapitola je takový částečný nedodělek, kde už jsou vidět rozpory. Ta hra mohla být o dost lepší, proto zklamání.

Fallout 4 - Tady to bude jednoduché, tohle jsem nedohrál, nebavilo mě to, zklamání. A pak je tu Witcher 3, kde opravdu začali cílit na největší masy, nemá to pro mě atmosféru, nemá to zábavný gameplay, takže ze hry jsou nejlepší dialogy a custcény, což je málo, příběh ze začátku táhne, postupem času ztratí absolutně tempo a hráči chybí motivace hru dohrát, zklamaní.
  • Tohle vypada docela vtipne

https://www.youtube.com/watch?v=RlLw9LEmEfw
  • Witcher 3. Hromada stereotypni nudy.
  • homeles8
    fallout 4 *16* hrál jsem ho 12 hodin, pak jsem si raději znova rozehráol Skyrim.

Fallout 4 dohraju, až budu mít náladu na nějakou střílečku, prostě tím stylem, že jenom budu dělat questy. Nezklamala mě tak ta hra, jako ta mapa.
  • Johnny
    Za mě to samé witcher 3. Nic sem nečekal a přesně to splnilo. Hral sem to tři nebo 4 hodiny a snažil se k tomu nějak přilnout. Ale nikdy sem neměl potřebu ani touhu si to zas zapnout...
  • Helldivers na PC

Helldivers na PC jsou venku a je to docela sranda.
  • Tak uz sis napsal sam se sebou a muzes jit spat.
  • Ve stojatých páchnoucích vodách mainstreamu toho vyšlo dost. *3*
  • njn tento rok byl na hry velice slaby, prakticky neni co hrat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit