-
This game has three screen settings. One makes it worse, one does nothing, one makes the game crash.
Choose wisely.
*1* *1* -
Kašlat na HL3, legenda Bad Rats vrací úder!
-
HL3? Illuminati confirmed
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1151748 -
No zrovna trojka za to teda nestojí.
-
Žádné AC jsem na PC nehrál, ale i na offline konzoli na mě vyskočilo ať se registruji ďáblovi, takže pochybuji že na PC to bude drm free.
-
Takze remcas na ciste volitelnou soucast, kterou ti nikdo nikde necpe, abys pouzival ?
-
Pokud chces "blaznivou strilecku" tak bych spis sahl po saints rows nebo tom just case. Far cry, ani dying light do tehle kategorie moc nezapada.
-
Děkuji všem za rady, ale já myslel spíš open world hry. O koridorovky nemám zájem.
-
Steam
A taky mne s**e jak sou nektery hry pekne roztahany na vic oken. Napr. Sid Meier's Civilization® III je na jednom, ale ctyrku uz mam na ctyrech. Snad by to slo udelat na jedno s volitelnymi DLC, coz sou ponevac bez zakladni hry nejdou. Taky napr. Dark Messiah Might & Magic dve okna na singl a multi to snad ne. Donedavna tez GTAcka byli duplikovane zvlast Windows a Mac verze, nastesti to opravili.
Dnes si delam uklid na bundlech tak omluvte zvysenou frekvenci dotazu *3* -
Jo prej se Mámě vypad rovnou na zem a hlavičkou na před :-D
-
Pane Bože to bude průser.....no tvl nic rychle zdrhám...bych nepřežil až se dozvíte že mi u těch 6. cybějí tečky ted nevíte jestli je to šest,šestý .....dáte chtytré hlavičky do hromady a uvidíte nic du mějte se tu strašne moc fajn at vás tady to povídání furt tak baví....at mužete být duležitý až se tu někdo bude ptát o rady....bacha abych si nedal jiný NICK........:-D :-D :-D To je prča a to se tu směju sám sobě :-D zdar....Brácha příde co nevidět :-)
-
Takhle r e t a r d ovanej jsi už od narození?
-
jen ze zvedavosti... proc hned mazat? proc to jen neskryjes? a zrovna skvelej alpha protocol
-
6 her najednou jo?? :-D Fallout 4,NFS,CoD,Assasin,NHL,Civilization.....ono když napíšeš 6 her tak to vypadá stejně ostře jako těhle 6 her :-D :-D
-
Ale servery nejsou nafukovací.....Disky taky ne ale hele mých 300GB se může za noc rozmnožit na 350GB....a to ještě ty hry můžu pučovat nebo si je vzít na Chalupu :-D No prostě hrozný......slevu ti daj jen na svátky co?? nebo řeknou si hele tenhle nám dal už 20 tisíc dáme mu 100kč slevu na nějakou hru :-D
-
Aha tak to je omlouvá...oni nejsou nafukovací a proto ty přídeš o věc kterou si jednou koupil a vlastnil.....Mi neříkej že když Steam je stránka pro profíky že nejde udělat to že by se ty hry instalovali do Tvého počítače když jsou TVOJE.....Počítač ti už snad nevemou ne?? Já mám externí disk hry rostou ale budu muset koupit nějaký Tera disk....ale furt se mi to vyplatí kdybych bral že hra stojí 1500kč a mám tam fakt hry ne Minecraft,Metin,Ray-man,Tetris či Poker.......:-D Hamburgery? já tady žeru Jahodové knendlíky :-D
-
Co to sakra meleš?
Steam remover je jenom pro lidi, co je ruší nějaká hra v inventáři, o kterou nemají žádný zájem. Joshua jenom upozornil na to, že když si koupíš klíš, kde je třeba 6 her na jednou a chceš se zbavit třeba jenom jedný hry, tak se ti smažou všechny, co byly v tom jednom klíči. -
Jasne, servery prece nejsou nafukovaci, nemuzes tech her mit cim dal vic. Gaben si bere 30% na hamburgery. Zajimalo by me co beres ty.
-
Nevim jak ten Steam pracuje....ale chceš mi jako říct že ty si od nich kupuješ hry ale časem jí stejnak musíš vymazat aby si moch koupit nové...? takže ti nic nezůstane ani blbá krabička s CD jako vzpomínka....No tomu se řiká podnikání....jěště by mě zajímalo kolik si bere Steam a kolik Vývojáři jelikož pro Vývojáře je Steam asi tutovka radší méně než nic......tak to už chápu proč si kupuješ takové hry za 10eu jelikož víš že je to nachvilku :-D
-
a tvrdé a měkké íčka mám v pohodě??
Nemáš.