Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda, to by byla asi nejhorší hra 2015, na druhem miste witcher 3 a fallout 4
  • nejvetší zklamani 2015 - anketa

za mne Cities skylines, i když težko rict zklamani protože jsem od toho ani nic nečekal
  • LV: ze v r.2015 tohle bude naprosty prapor? Nvidia ti uz zblbla mozek, ze neumis spravne napsat slovo standard?
  • Draken69CZ
    A v jaké střílečce v poslední době ti mizejí kulky a nejde vůbec nic zničit?
  • kennyB
    Rambo: The Video Game
  • Draken69CZ
    hlavně aby ti nezůstaly kulky v zipu až půjdeš na záchod *15*
  • Ronox
    Mě ta hra baví víc a víc. Lidi už se pomalu rozehrávaj a přemýšlejí. Taky mě překvapila ta rychlost sbíraní kreditů. Bál jsem se, že to bude uměle zpomalený, aby lidi byli nucený cálovat a ono ne. Za mě tedy zatím stále spokojenost.
  • Kluci, poradte nakou hru, nemusi byt dobra.. staci gdys mi tam zustanou kulky ve zdi!
  • Nedělám z toho objev století, ale spíš poukazuju, že to tam je a jak je ironické, že to v dnešní době není v každé hře, když jsme byli puberťáci a objevily se hry jako Red Faction, mysleli jsme, že v roce 2015 tohle bude naprostý standart a budou se dávno řešit zajímavější věci. Bohužel, nějak to nevyšlo a dnešní hry některé co vychází jsou fyzikou a AI za opicema, což je smutné.
  • Draken69CZ
    Marketing prostě aby tam mohli napsat "Gameworks" a výčet co to "dělá" jen jsem chtěl poukázat že nic z toho není potřeba jde to udělat i bez toho a nedělal bych z toho vědu jako objev století díky nVidii nic víc.
  • Tvoje starosti bych chtěl mít. LV426 ban na dva dny, netuším za co, to tady na těchto stránkách netuší ale asi nikdo za co dostal ban :)

Draken: proč aby se grafika prodávala, na AMD tu zeď neustřelíš nebo co. Buď rád, že to ta nVidia dělá, protože nebýt jí, tak ti tam nezůstane ani kulka, jak v některých jiných hrách, což je prostě ubohost na dnešní dobu. Jen víc takových ...
  • ringmancz
    jo vlastně, já zapomněl
  • To nevíš, že LV426 je jeho kolega z práce a dali si společný YT účet?
  • Co teprve BF BC1 na X360 tam bylo panečku zničitelnosti, jinak LV426 se nám zabouchl do další ubisoftové hry.
  • Jsem zas čekal kdy použiješ svoje oblíbený slovo "ukrást". To že mu ten klíč tady někdo dá, se nerovná krádeži, ty wannabe všeználku.
  • ringmancz
    proč tady linkuješ na video z kanálu, kam nahrává svoje věci LV426?
  • Draken69CZ
    NO musím se jen pousmát koukni se např. co zvládne stařičký X360 v Battlefield 3 (2011) bez nějaké násilím naroubované fitčurky jen aby se grafika prodávala, jinak "přísun" ? snad přínos ne.
  • Upřímně, i kdyby tě zítra sestřelilo na přechodu auto, vůbec by to nevadilo.
    Takovej exemplář jsem fakt dlouho neviděl o.O
  • Raibow Six zničitelnost prostředí

http://www.youtube.com/watch?v=7vtCjy8MR2Y&feature=youtu.be

Ta hra překvapuje čím dál víc, naprostá paráda, je vidět, že Gameworks má reálný přísun.. tohle by v dnešní době měl být standart a ne jak ty trapácké hry, kde nejde prostřelit ani sklo a díra po kulce za dvě vteřiny zmizí.
  • Vojta_Ilavsky
    Na to že je rozbitá a je tam nápis "try GOG Galaxy" na hlavní stránce nahoře a když si stahuju hru? Trošku, jen říkám že moje mínění o CDP se díky tomu zhoršilo ještě víc. Ale GoG.com... Ku*va, díky za něj! Proti němu ani slovo. Jen nechápu proč Galaxy vydali když nebylo a doteď není připravený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit