-
Steam remover
Neni to az tak dokonaly, ted chci smazat Alpha Protocol a soucasne bych prisel o dalsi 3 hry. Zda se ze je to vazane na klice... *16* -
Kdo je nutil vydávat něco co nefunguje jak by mělo? To že je to nenutný to neomlouvá. I když u CDP vydávat nedodělané věci není novinka, po W2, Galaxy a W3 jsem zvědav na Cyberpunk 2077.. :)
-
No to je hrozný Metin 3??? to by měli dávat jako bonus při registraci na Steam :-D
-
AoF World Online
*12* *12* *12* *12* 0N7IH-8F7VY-END30 *12* *12* *12* *12* -
AC3
Jen takovej dotaz, na hubli mam AC3 ke stazeni, znamena to ze je DRMfree? Nechce se mi stahovat 15 GB jen tak. -
Průjem
Byl to pořádný průjem, nic neukázali. Jsem rád, že jsem se hučící turbíny zbavil a že minimálně další rok o ni nemám zájem. 2 roky s PS4 mě o její kvalitě nepřesvědčily. Jinak je to pořádný plivnutí všem majitelům PS4 a Vity. -
To už vypadá jako Gothic 3 :) Po kolika letech ?
-
:-D :-D Stydím se.......Nevím jste snad hráči né? Použi trochu té fantazie.......ty tečky ber třeba jako pauzy.:-D a ta interpunkce doháním těma tečka...Jednomu to chybí druhému to leze krkem,Čárky ber jako smajlíky.Tečky na konci věty dávám když se mění téma....je to rychlejší napsat 1 větu v 10 větách :-D a tvrdé a měkké íčka mám v pohodě??
Vole děláte Zagorky tohle je pro vás ohromný problém a hry v Angličtině vám vůbec nevadí.....
Chazma makeri čůča na vás :-D -
Joshua by mohl vyprávět ...
10 shitů a 1 potenciálně zajímavá hra = 90% bundlů z tohoto roku *13* -
Proč tu není jediná zmínka o Nobunagas Ambition: Sphere of Influence, nebo Samurai Warriors 4-II? KOEI vždycky blilo stereotypní rubačky/tahovky jak čínský sandále ale teď skokem otočilo o 180.
-
Warhammer 40,000: Space Wolf (Jen se nenech nalákat k placení pozdější obtížností v misích;) )
-
A chybějící interpunkci. Hrozna prasárna to číst.
-
Ruka by ti měla upadnout za ty tečky
-
Dying Light neber, to je hrozna kravina s malym mestem, nulovou fyzikou a interakci, nudnyma misema a stale se opakujici hratelnosti. Ta hra je odpad
-
Pardon.....Quake.....Se omlouvám aby mě za to ta ruka upadla a uhnila psát tady o jedno písmenko na víc.....ještě jednou pardon du klečet pěkně na hrách :-D :-D :-D a kdyby si někde viděl napsáno místo včely, fčela....tak já můžu :-)
-
Qouak 2 *15* *15* *15* to neznám
/nové zvířátko do zoo bude evidentně sranda *15* -
DEMO......:-D :-D Doporučuješ něco kde si začal a skončil v 7. Misi? :-D To dělají ještě časopisi Score a Level ty CD kde je 100 programů, 50 Demoverzí, a 1 originálka?? :-D :-D Nebo kde se to dnes kupuje?? prej Demo :-D :-D.......To že patříš do té druhé skupiny hráčů sem zjistil hned...Dying Light líbila se ti především ta Grafika no a samo sebou tě nejvíce dostal ten Párkur....skákání,šplhání,klouzání ...ještě z autama tam něco bylo už nevím.....Zažil si v tom DEMU noc? Nebo si měl pár metrů mapy a jen si střílel a skákal dokud bavilo??? :-D Je otázka času až zjistíš že se v té hře nic neděje...furt to samé dokola......
Říká ti něco série her Dead Island? a Dead Island:Riptide?...
Doporučuješ Wolfa?Duken Nuken?,Serious Sam? Deus-ex?? Prosím tě vím že to není tak dávno co vyšli.....ale já bych na ně rád vzpomínal v době největší slávy.....(1999-2005) ještě obohatíme vzpomínkou: Soldier of Fortune (SoF), Qouak 2,Half-Life1 to Valve dopadlo......TOHLE DOPORUČUJI.....!!!!!!!
BIOSHOCK INFINITE.........tak a končím tady to nemá cenu si psát z někým o hrách......Ani neví co je Big Daddy a Little Sisters..Adam to byl fet!! Hlavně že doporučuje INFINITE...TVL to sem ani v té Češtině nedohrál...příběh o ničem. 1 a 2Hlavně že to má po světě reklamy hlavně že to dostalo 10 hodnocení........za tenhle měsíc sem si POŘÍDIL:Need for Speed,CoD Bo3,Just Caus 3, a Fallout 4.....Světově známe a vyhlášené hry o kterých se mužou psát historky......Všechny sem zapnul do Menu...a už tam New game,Load game,Options.... -
Akorat jsem dohral demo Dying Light a je to kurevsky dobry a navykovy, rozhodne doporucuju. Uz tu cakam z nateseni na nakup plny hry. K tomu bych jeste doporucil nejnovejsiho Wolfa + Bioshock Infinite. FC3 taky dobra.
-
Asi nejsou úplně tak bláznivý, ale rozhodně jsou dobrý: Shadow Warrior, Wolfenstein The New Order + The Old Blood, Far Cry 3: Blood Dragon
/vlastně jedna bláznivá mě teď napadla sice spíš lepší průměr, ale mě to dost bavilo jedná se o Bžuletstorm ale google jí zná spíš jako Bulletstorm