Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle informaci bych moc na zřetel nebral, jelikož jí vypustil "vývojář", co stojí za podprůměrnou hrou, kterou programovali začátečníci. Nebo kdyby vysvětlil proč tedy běží Mark of Ninja skvěle, nebo Ori, nebo Broforce apod. Bylo by fér říct, že to neumí tým a ne konzole. Ty to zvládaj už od svého vzniku.
  • kostejnesmrtelny
    OMFG *14* *14* *14*, díky díky za echo!
  • Lukyz

Weekly Bundle

Hážu do placu pár her, který bych pravděpodobně asi nehrál, tak snad někoho zabaví *4*

Mutant Mudds Deluxe: 8C3R5-4X5NH-Q40C8
    Xeodrifter Special Edition: R6PXZ-VPDPW-MEBE8
    Magnetic: Cage Closed: K60X7-7FY5Q-CDWWY
  • solomon.short
    taky napad. takze napisu sem co jsem chtel napsat pod clanek o FFVI na steamu:

zrovna jsem si to kurde koupil pro android!!!! :)
  • Chim
    A co je nechat tak?
  • solomon.short
    1) pises jako reta*d
    2) normalni clovek chodi na strelnici a ne na sra*ky typu airsoft
    3) nejlepsi konzole je SNES
  • solomon.short
    nj, musis rodice ukecat na pc
  • solomon.short
    co tak spravit diskuse?
  • dneska ve fightclubu naplno zaznelo, ze soucasna generace konzoli neumi poradne ani 2D grafiku, takze mit v ruce packu, tak s ni radsi nic nepisu *5*
  • já teda žadnou next gen nemam ale ty tvoje ma.turbace nad pc jsou fakt smutny
  • Nějakou dobu jsem odebíral, páč zpočátku měli pár slušných videí kolem Army a prezentačky módů. No a taky si brali pod lupu plno dalších jiných vojenských stříleček a rozebírali je hlavně co do autentičnosti a realističnosti. Plus bonusem jakože military nadšenci dávali zajímavý videa z akcí po republice nebo prezentaci výzbroje, ovšem jakmile jsem se u nich začal dočítat spíš o PC master race žvástech a z jejich orálních kanálů ve videích čím dál tím víc poslouchat kecy o ničem, tak jsem odběr zase poslal do řitě.
  • Úspěšné hry vydělávají na platformě Apple TV, když se zrovna zadaří, pouze 100 $ za den.

Elite Dangerous: Horizons gameplay trailer https://youtu.be/QX_E6jCGusM
    15. decembra
  • Prémiové efekty? Však v Batman Arkham Knight na PC chybí ambientní okluze na PS4 ne. *1*
  • Draken69CZ
    Myslíš těch příšerných 60 fps *15* No myslím že když si to vyladíš aby se ti to kloudně hejbalo na tom tvém PC máš to jak na PS4 *3*
  • wannabe airsoftovi vojáčci ktere nevzali do armady pro mizernej zdravotní stav a mentální retardaci, a tak si to kompenzují hraním a kritizovanim army, battlefildu a podobnejch her. nutno ale rict že zbranim rozumi a co mluvi ma smysl
  • Má lepší optimalizaci + navíc nemusíš řešit ovladače na grafiku apod...
  • A koukat na lp na Until Dawn či Last of Us může jenom pcčkář. *15*
  • Porovnávat grafiku na yt může fakt jen konzolista :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit