-
Tak já jsem se fakt od srdce zasmál, ačkoli je to spíš k pláči, ale co s tím naděláme?
Holt zvolím stejnou taktiku jako u Skyrimu, počkám půl roku nebo rok, mezitím spadne cena tak na 4-5 stovek a komunita zařídí aby hra byla odladěná popř. alespoň přizpůsobitelná podle mého gusta.
Já vlastně ani nevím co jiného jsem čekal... -
Obavam se ze s rozhovorama, AI, loadingama a hlavne pribehem stejne nic nenadelaj.
-
Počkej 1-2 roky až vyjde Ultimate Edition se všemi DLC a s posledním patchem. Až vyjdou komunitní patche s dalšími záplatami a vylepšeními. A také Performance / Texture módy.
A pak.. snad.. budeš spokojený. -
Teda, tak tohle video zabilo jakoukoliv mou chuť si Fallout zahrát. Bravo!
-
Já včera večer Syndicate hrál, tak jsem se na tu postavu chvíli díval a fakt to jde poznat, hnus docela :/ Ne, že by to bylo něco zásadního, ale co je moc o je moc, někde se holt osekává, někde se vylepšuje.. jinak celkově je ta grafika pěkná, místy docela hodně pěkná, ale kazí to tady takové drobnosti.
-
game of the year :D
to radsej znova New Vegas
...ake su najlepsie mody na New Vegas? -
Co to meleš? Jsi vožralej? Tu minimalistickou češtinu nehotovou, tu ten dotyčný dal ostatním k dispozici volně od samého začátku. Tak co plácáš? Když budeš odkazovat na free program tak budeš špatnej? A opakuji pro natvrdlé, od začátku ji dával pro zajímavost všem (páč ji dělal pro svého bráchu nejdříve, ale pak ji dal na Nexus). Ale skončil s ní, protože dále bude pokračovat s tím týmem co F4 překládá celý. Takže jestli je někdo na bednu jsi to ty nechápavče :-D
-
a coze to temi gify siri? nejste nahodou trochu na bednu, jako vetsina zde prispivajicich?
-
spotřebovatelné... hmmm, much czech
-
Fallout 4 v kostce
http://www.youtube.com/watch?v=AyVQ9KaPxRI -
Já za to nemůžu že umíš jenom zapnout komp a hejbat JOYSTICKEM... *1* . Takže nechápeš, že módování je možnost nikoliv povinnost, natož chápat, že i módy jsou kompatibilní když přemýšlíš, a to ani nemusíš moc...
-
Ano, být po lobotomii, tak tu hru asi docením...
-
Té adresy se nebojte, obrázek nemá s poníkama nic společnýho. Byl to první bez vodoznaku ve vyhledávání obrázků...
-
Ve videu to nebylo 30 FPS ani náhodou. Možná tak v částech, kde se to neseká...
Trochu mi přišlo, že to přeskakuje snímky, kde by docházelo k prolínání objektů, ale to je čistá speklulace. Taky mohli vědět, že https://mlpforums.com/uploads/monthly_02_2015/post-31899-0-09381900-1423440861.jpg. A měli by problému :) -
takže ted je to už desitkova hra? neni nic lepšího než si hru rozmrdat stovkou nekompatibilnich modu
-
Lara Croft GO
Parádní hra, není to žádný logický velmistr, ale pobaví, pěkná grafika, úžasná hudba kvůli ní a pár vázám se do té hry zanedlouho vrátím. No nebudu se víc rozepisovat už se mi stáhl Hitman GO *3* -
Jsi docela málo chápavej. Na Nexusu byla 3 dny k dispozici volně. Což je to samé. Trochu mysli ;-)
-
Lukáši, to nevíš, že se to nedělá takhle bez dovolení šířit cizí práci?
-
Dodělej si sám verze X
-
Konzole? To je ten kus železa na který se přichycuje parabola od satelitu nebo venkovní lampa? Co to má společného s hrama?