-
Zrovna u oblečení to není problém. To většinou nedělá tak rychlé pohyby, aby to bylo patrné. Navíc, pokud to není předem daná animace, ale je to počítané dynamicky (fyzika), ušetří to dost prostředků.
Oni by klidně mohli zapnout počítání pohybu oděvu na 1000x za sekundu (FPS), ale to by tu pak nědko brečel, že se mu celá hra seká a pokud by byla v nastavení, určitě by se všichni divili, k čemu tam je, když rozdíl není vidět a chce to daleko víc prostředků (nedělejte si iluze, ale počítání ohebných látek = relativně hustá síť, není nic nenáročného). Na druhou stranu, kdyby to dali do nastavení, zavřou všem hubu...
Ale jinak zrovna tady jde o šetření na správném místě (pokud to mají správně synchronizované). -
Osviceny: nesmysli ?
-
Jelikož i zdejší osazenstvo se skládá hlavně z podobných asociálů o kterých sem výše mluvil, tak asi jakákoli diskuze postrádá smysl...To je jako vysvětlovat věřícímu, že je země je opravdu starší jak 5000 let. I se psem se diskutuje líp...
PS: Indie hry téměř nehraju a na pixelart jsem alergickej -
Ty budeš zajisté velký fanoušek indie her. Já měl vždycky rád posun v grafice ve hrách a pokud vyjde taková velká hra, kde oblečení má kostrbaté 30fps pohyby, tak je to velký krok zpět. Je vidět, že se osekávalo kde se dalo oproti Unity. Vzpomínám třeba na Shadow of Mordor, kde oblečení krásně vlaje ve větru, stejně jako v Zaklínači. Nevím jak ty, ale já tyhle věci vnímám, už jen proto, že je to akce z třetího pohledu, kde máš postavu neustále před očima. Teď je otázka, jestli i ta hlavní postava je uzamčená na kostrbatý pohyb. Je mi celkem líto lidí, kteří ty rozdíly nevidí, protože si pak nemůžou vychutnat kvalitu.
-
Nevím v běhu jsem to neviděl, ale troufám si tvrdit že náprava nebude jen tak jednoduchá a myslím že se jim to znova dělat chtít nebude, ale jen amatérský názor.
-
Tak pokud hrajes i hru ve 30FPS tak si toho fakt nevsimnes :-D tomu i verim :-)
-
Jo kabat atd, vlaje ve 30 FPS a svet okolo jede treba 50-60 podle sestavy. Toho si fakt nemuzes vubec vsimnout jak tady pise jeden odbornik :-)
-
Ještě že já si dokážu hru pořád užít a hry mě baví a neřeším naprostý nesmysli, který na hratelnost nemají naprosto žádný vliv. Navíc říkal jsem, že si toho nevšimne nikdo normální. Všimnou si toho jenom lidi co hrají hry proto, aby na nich hledali chyby a nemají nic lepšího na práci než na ně pak nadávat na forech, protože to jsou absolutní asociálové... sorry ale to je hodně ubohý, takovýhle lidi nebudou nikdy spokojený a vždy si něco najdou
-
"Obleceni v AC Syndicate ma lock na 30 FPS" jako že hra jede na víc, ale jen oblečení má 30fps? No jestli to dobře chápu tak to bude určitě kvůli animacím tam je asi problém s časováním a s variabilní fps by to blblo.
-
No vzhledem k tomu ze to pisi hraci na fora a dozaduji se patche co to opravi, tak to asi nekomu vadi -)
-
Protože si toho samozřejmě určitě všimneš a strašně tě to bude být do očí... Nikdo, zdůrazňuji nikdo normální nemá šanci si toho všimnout. A jestli to znamená zásadní rozdíl v FPS, tak nevidím důvod proč ne. A jestli ty ho vidíš, tak si bud troll a nebo nesmyslnej, přehnanej puntičkář, což je ještě horší
PS: Abych to shrnul, tak prostě neřeším nesmyslný ho*na -
Ty musíš být hrozný pacifista, všechno je ti jedno, žádná touha po zlepšení. Lock na 30fps u oblečení je samozřejmě hodně velké WTF :D
-
A není to jedno ? Sám píšeš že ses o tom dozvěděl, tudíž si to nezjistil sám při hraní... Vsadím se, že si toho nikdo nevšiml, takže fakt nevidim, kde je problém... to jen vy ho hledáte tam kde není. Pokud to přispěje plynulosti hry, tak proč ne...
-
Obleceni v AC Syndicate ma lock na 30 FPS :-D A za tohle da nekdo dobrovolne penize, neverim. Tohle zjisteni me fakt rozesmalo, to sou fakt pitomci v tom UBI.
-
Následuje příspěvek obsahující neplacenou reklamu. Jeho čtením můžete přijít o iluze, případně dostat rakovinu.
Pokud stejně jako já v dnešní době tupých her typu Fallout 4 a SW Battlefront máte problém najít skutečně zajímavou hru, zkuste například Rimworld (http://rimworldgame.com). Hra je zatím v early access k mání přímo na stránkách vývojaře za "pouhých" 30 USD. Jedná se o takový (fanoušci této hry sice budou asi nesouhlasit) Dwarf Fortress z budoucnosti, vizuálně je pak nejvíc podobná hře Prison Architect. Ale hlavně... je to skvělá zábava. -
Kane & Lynch 2: Dog Days
Úplně jsem zapomněl, včera dohráno, je to krátké a nic krom střílení tam neděláte, ale ten vizuální styl na mě působí i po letech a v tomhle bodě je to mnohem působivější než jednička.
/je ještě nějaká podobně graficky pojatá hra? -
Raději o té "odbornici" ani nepsat, pak si někdo náhodou zapamatuje její jméno, xicht a to je škoda.
-
Anita Sarkeesian’s Twitter Followers Are 55% Fake, And It’s Getting Worse
http://www.breitbart.com/tech/2015/11/20/anita-sarkeesians-twitter-followers-are-55-fake-and-its-getting-worse/ -
Žiju, nehraju, nediskutuju :) Dostal jsem echo, že se tu někdo ptá, tak jsem oprášil účet. Abych řekl pravdu, ani si nejsem jistý, kdo jsi :O Užívejte paření