Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soilwork
    http://www.epicbundle.com/article/steam-key-for-free-two-worlds-2
  • Fallout 4 - modérské a překladatelské zajímavosti

Dnes známý moder PerfectMOD (léta módoval i Skyrim a udělal do něj balík 650 módů) vydal 3 verzi balíčku módů pro Fallout 4. Viz popis: http://666kb.com/i/d41cx1qxtkynvqfd1.gif
    A také dnes jeden překladatel, který překládá Fallout 4 postnul už 3 verzi češtiny - jde jen o ovládání, předměty, perky apod. na Nexus. Ale stal se součást překladatelského týmu, takže tu svou verzi nebude obnovovat (info z dnes). Viz popis jeho češtiny: http://666kb.com/i/d41d00uq62d8xl1dx.gif Jde o malinkou část, ale viz ten seznam nezačal špatně na pár dní...
    Edit: Jelikož ta miničeština na Nexusu už není (byla volně, ale autor už ji nebude aktualizovat ani odpovídat), tak jsem ji postunul na známý český uložitelný web pod názvem SPAD4 (24 MB).
  • Tilwaen
    Úplný souhlas. Teď jsem si nicméně pustila nějaká videa a opravdu tam jde poznat, že animace není plynulá. Skoro to dokonce vypadá, jako by to ani na těch 30 fps místy nejelo. Úplně by stačilo, kdyby update oblečení snížili všem postavám kromě té hlavní - nebo to aspoň udělali s citem, jak říkáš.
  • Draken69CZ
    Já poděkoval vždycky na rozdíl od jiných, jinak nepochopená sranda pánové takže zase klid, odložte své klávesnice žádná bitka nebude *3*
  • Chim
    A to buď rád, že jsi nedostal tu rakovinu *1*
  • Chim
    Tak si to kup, ne?
  • Veskoslav
    Poděkovat a nevyžrat to jako ty?
  • Draken69CZ
    Rozšířil se tu nepěkný nešvar *10*
  • oni za to chtějí peníze? Si děláš srandu, jsem myslel, že oni platí nám, aby jsme to mohli hrát...
  • bože to je sračka, se mi udělalo zle, budu si muset koupit ten Battlefront....
  • Chim
    Jasné, to už asi záleží na každém z nás. Pro mě to tu hodnotu má.
    EDIT: Pokud jsi hrál Prison Architect (nebo třeba Banished) a bavil tě, tak tohle tě bude bavit taky. Prison architect má tu nevýhodu, že jakmile se jej naučíš, tak už tě ničím moc nepřekvapí, nejsou tam ty náhodné události. U Rimworldu tohle nehrozí, protože si můžeš generování náhodných událostí nastavit a tak je pořád co dělat a proti komu bojovat.
  • Vypada to fakt zajimave ale zatim se mi to zda trosku drazsi.
  • Chim
    Jo, je to hratelné. Základní kostra hry je víceméně asi hotová, jednotlivé buildy přidávají spíš další funkce a hru "jen" rozšiřují o další možností.

Na nějaký bug, který by mi vysloveně bránil ve hře, jsem zatím nenarazil.
  • Lze to hrát? Je to alfa verze...
  • Dík za hru *3* *4*
  • Two Worlds 2
    4GFWD-JM6T0-YJ9II
  • Chim
    Není ubohých činů... je jen ubohých reakcí. Což bude případ i té mé:

To muselo dát práce... (zbytek si doplň sám.)
  • Je to celkem běžná technika. Jelikož scéna se přepočítává v cyklech, tak se některé míň důležité části šidí (podobně jako používání méně detailních modelů pro vzdálenější objekty - LOD). Takže třeba i postavičky v dálce nemají plnou animaci, ale některé snímky se přeskakují (celkem vtipně to bylo vidět u Zaklínače 1 na minimální detaily, kdy příšery v dálce (15 m a dál) vypadaly, jak po obrně, protože animace měla tak 5 FPS.

Pokud je to udělané dobře a s citem, tak si toho u běžného hraní nevšimnete. A právě u volných hader, které i ve skutečnosti reagují na pohyb postav s mírným zpožděním (ty upnuté jsou součástí animace postavy). Je snížená snímkovací frekvence pochopitelná. U her je vždycky výzva udělat to pěkně a aby se to hýbalo - a toho bylo vždycky dosahováno chytrými kompromisy.
  • http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=9752&postdays=0&postorder=asc&start=15

(spíš se podívejte na konec stránky)

Nikdo nepíše. :( Tak jsem se rozhodl k tomuto ubohému činu a dávám link.

BTW: Stejně si tu týpci dávaj reklamu na channely apod. Mám chuť to taky zkusit.
  • Mě by zajímalo, jestli je tohle i u jiných her, docela o tom pochybuju. Snad aspoň ta hlavní postava je ok, už jen pro ten pocit, to je zas nějaká jebnutá novinka od Ubi nebo co

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit