Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Assassin's Creed Syndicate – PC Low vs. Medium vs. Ultra Detailed Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=rxSxTQzBfRk
  • Takovou práci bych mu snad ani nepřál. *4*
  • proč si nezaložiš novy učet?
  • odkud je to 0:03-0:07 mě to připomíná nějakou hru na snes
  • Veskoslav
    To chápu. V dnešní době se není ani čemu divit. Ale tebe člověk pozná hned jako Dr. McKay:) Prostě máš ikonku a nevím, jestli by někdo napodobil tvůj styl.
  • Já mám inkognito, protože před třinácti lety jsem nepočítal s tím, že přihlašovací jméno se bude zobrazovat v diskusi místo přezdívky. Takže inkognito je v podstatě jediná možnost, jak tady diskutovat jako Dworkin.
  • Osviceny
    Veskoslávek dělá pouze dvě věci. Tedy tři pardooon. Ponižuje ostatní, fňuká, nebo ze sebe dělá největšího machra. Mám teorii že je silně schizofrení a záleží jaká z jeho osobností má zrovna převahu
  • Zase brecis? Jedinej komu to vadi jsi ty, je nam lito. Maminka ti to pofouka.
  • Veskoslav
    Asi je naivní se zeptat, zdali po 3 měsících nefunčkčního prvku diskuzí s tím něco hodlá dělat Tiscali nebo Games, co?:) Mimochodem nechápu, proč je možnost Inkognito u regirstovaných účtů, kdy se vyrojili napodobitelé, kterým stačí změnit ikonka a hodit se inkognito. Nebo ještě lépe, ikonku ani nemají.
  • Osviceny
    přesně tak
  • moh by leaknout operacni system od sony a byl by klid, dual boot a cus *5*
  • Vogon
    Opraveno.
  • Vogon
    Pokud máš dostačující PC a Bloodborne je jediná exkluzivita, která tě láká, tak to určitě ještě nekupuj. Vždyť za chvíli je tu Dark Souls 3. A konzole se kvůli jedné hře nikdy nevyplatí.
  • Draken69CZ
    Já nevím jestli si tu PS4 mám koupit už teď nebo ještě počkat na víc her, ale tohle mě tak láká *13*
  • Veskoslav
    Nemusíš se omlouvat. Když vidím překladatelskou "činnost" například redaktorů idnes, tak klobou dolů. Čeština je bohatý jazyk, angličtina je taková legrace oproti ní mi občas přijde.
  • MrSanta
    Omlouvat se netřeba. Oficiální články mají kolikrát méně přesný překlad.
    Přátelsky upozorňuji na překlep v nadpisu. Bloodborne, nikoli BloodBRone
  • Vogon
    Vrah zaměstnaný církvi. Za nepřesnosti se omlouvám, přeložil jsem to na rychlo.
  • Veskoslav
    Vrah církve? Je to myšleno jako zabíják pro církev? Nebo že zabíjel církevní představitele? Jinak zajímavý koncept.
  • Vogon

Bloodborne: The Old Hunters

NOVĚ ODHALENÁ POSTAVA:
    Brador, prastarý lovec a vrah církve, který na něco, nebo snad někoho, čeká v temné cele. Při toulání se noční můrou si dejte pozor na držitele zvonu, jednu z nejstrašlivějších bestii jakou můžete potkat.
    NOVĚ ODHALENÉ ZBRANĚ:
    Bloodletter, zbraň lovce Bradora, tato zbraň dosáhne své pravé podoby až poté co pozře krev lovce, který ji používá, jinými slovy se na ní musíte napíchnout.
    Gattling gun, což je obří rotačák(http://static1.gamespot.com/uploads/original/1179/11799911/2968875-bb3.jpg).
    NOVĚ ODHALENÁ RUNA:
    The Beast's Embrace, runa která byla po mnoha neúspěšných experimentech zakázána, ale to nezábranilo v tom, aby se tato runa stala základem Healing Church. Ti, kdož jsou dostatečně stateční, nebo hloupí, aby využili moci této runy, naberou strašlivou podobu a zažijí zvýšené efekty transformace, obzvláště pokud využívají zbraně bestií.

Čerpáno odsud:http://blog.us.playstation.com/2015/11/20/bloodborne-the-old-hunters-out-tuesday-patch-1-07-detailed/
    Za tím odkazem najdete i návod jak získat přístup k vězení lovců starých jako sama noční můra, v němž se The Old Hunters odehrává.
  • Majitelé dostaly ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit