-
je trošku smutné, že si neumíš představit jiné řešení questů než přes červenou šipku. Ano, červené stopy jsou v podstatě lineární šipka, která říká sleduj mě jako oslík, já tě zavedu ke konci questu.
-
Tak to mě nic nenapadá. Jedině ty červené stopy odstranit a hledat naslepo bez nich. Ale to už by nebylo zábavné, že?
Kontrakty jsem splnil zatím jen 4, takže stereotyp se zatím neměl šanci dostavit.
Každá open world hra bude obsahovat generický, opakujicí se obsah. Přesto u Zaklínače i po 60h mám pocit, že nedělám to samé. Jak jsem psal, dokáže to maskovat a zdánlivě opakující se aktivity dokáže oblepit omáčkou, která mě chytí. -
Ty ses na ten trailer asi pořádně nedíval, co? V prostřizích bylo jasně vidět, že mu v tom power armoru skáče HP sem a tam a to samé munice. V jednom dokonce měl zapnutý cheat a munice mu neubývala. To byla jen ukázka sestříhaná pro co největší wow efekt. Taky můžeš vidět, že deathclaw ubere 15-20% HP power armoru jedním zásahem. Bez něj by tě asi sundal raz dva. Naopak vítám, že ho nebudeš moct nosit v inventáři, protože to právě nebude tak OP.
Nedělal bych ukvapené závěry než se mi to dostane do rukou. -
chtěl bych mechaniku která by byla zábavná, nesvazující a nelineární. Bohužel si nepamatuji ani jeden kontrakt, bohužel si pamatuji, že mechaniky detektiva jsou využivatelné i ve vedlejších questech. Tomu se říká generický obsah a ve Witcherovi je ho dost a dost.
-
To jako chceš každý kontrakt unikátní ? Je jasné, že kontrakty jsou ten obsah navíc, který má zabavit, když zrovna neděláš více propracovanější vedlejší a hlavní questy. A díky těm rozdílným úrovním se ti nestane, že bys jich udělal 10 za sebou a tím pádem se nudil.
-
Udělali to vlastně tak jako to bylo v Gothicovi 1,2 kde jsi mohl už na začátku narazit na skřeta. Jinými slovi s tebou souhlasím. Na Zaklínače jsem se těšil už od prvního traileru a i přesto že si hra prošla určitýma změnama bavila mě opravdu hodně
-
rozmanité? je to naprosto jednotvárné, jen je na konci jiné monstrum(skin). Tvůrci nevěděli jak to udělat, tak tam udělali detektivní mod jako berličku. Bohužel je to použivané i v klasických questech. Zlatá jednička
-
No právě. Nevezmeš jen kontrakt a nejdeš monstrum zabít. Děláš nějakou investigaci atd. Pořád dokola ? Nevím co by sis představoval jinak. Samotné povolání Zaklínače je postaveno na kontraktech a ty jsou ve hře rozmanité.
To, že není mapa rozdělena podle lvlu nebo se monstra neškálují podle lvlu hráče je jen dobře. Nelineární postup hrou a mám důvod se vracet později ve hře i na dříve objevená místa. -
jak přesně se větvi kontrakty? Kontrakt spočivá v tom, že vezmeš quest, dojdeš na místo, prozkoumáš stopy, sleduješ stopy, zabiješ generické monstrum, pořád dokola, navíc jsou debilně poskládané, takže jako lvl 10 bereš kontrakty pro lvl 30...
-
Stačili mi upoutávky a krev mi tryskala z očí i z uší, také jsem utrpěl újmu na duši.
-
33, ročník The Golden Joystick Awards zná své vítěze ve všech kategoriích. Cenu za nejlepší hru roku si odnesl Zaklínač 3.
Moc nechápu, jak se může dělat taková anketa, když některé z velkých her mají teprve vyjít (Fallout, CoD, Just Cause..)
Každopádně, hráči zvolili a někteří, jako vždy, se mohou zbláznit.
Zaklínač skutečně šel do mainstreamu, díky tomu může být větší a hezčí a jsem rád, že hra evolvovala do otevřeného světa. Nejsem ještě příliš daleko, ale už teď dokážu ocenit ten obrovský kus práce, kterou Poláci na Zaklínači odvedli.
Open world hry hraju moc rád a většina musí nutně obsahovat i generický obsah. Zaklínač ho samozřejmě také obsahuje, ale podle mě ho lépe maskuje. Kontrakty a vedlější questy se větví, náhodná místa (otazníky) jsou rozmanitá a nepovinná atd..
Všechny letošní hry jsem nehrál, takže nemůžu zatím hodnotit, ale Zaklínač je u mě určitě už teď hodně vysoko. -
Tak psla jsem, ze bys mohl treba precit tu moji prvni reakci a pak bys treba nemusel psat ten kybl nesmyslu, cos vypotil, ale budiz. Hral jsem oboje dark souls a uznavam, v prvnim se to lisili. Zatimco v DS2 jsem sel vsechno 2h a stacilo kotoulovat uplne vsechno, tak v DS1 jsem si vzal stit a stitotval jsem uplne vsechno. Pani to je zmena strategie, uplne si pripadam jak v jinem zanru.
Protoze si ten puvodni prispevek neprectes, tak myslel jsem tim to, ze je pravda, ze nektere RPG prvky ma witcher resene spatne (hlavne to, ze spoustu obsahu muzes prelevelovat a je to pak celkem snadne), ale podstatne je co te bavi. A za me OSOBNE witcher je dobra hra a dokonce nejlepsi co za posledni leta vysla. -
Jelikož Arkham Knight vyšel na PC znovu rozbitej, WB nabízí vrácení peněz nad rámec politiky Steamu
http://www.escapistmagazine.com/news/view/161261-Arkham-Knight-Refunds-Offered-as-PC-Issues-Persist?utm_source=twitter&utm_medium=share&utm_campaign=all -
Viděl jsem ho jednou a jako bych se díval na Fantozziho s rodinou...
-
Video: Nové gameplay záběry ze hry Ratchet & Clank.
Ta grafika je fantastická, z toho bude spousta děcek hotová... -
Hrajeme s Alim je tisíckrát lepší než kterýkoliv pořad o hrách v ČR.
-
A to je presne ono. PA uz nebude armor, i kdyz to ma v nazvu, ale nejaky radobyvozidlo. Mutanty budeme zabijet pistolkou na prvnim levelu. Staty uz nebudou hrat roli, protoze to kazdyho jenom otravovalo, perky to samy. Na co levlit kdyz vsechno zabiju hned. A zbyla z toho tuctova arkadova strilecka, kterou Fallouty nikdy nebyly.
-
Už to nebude oblečení které si budeme nosit v inventáři, bude to jako vozidlo.
"The player described power armor as something that you’d treat almost like a vehicle. You wear the power armor by climbing inside it, if you climb out the power armor stays where you left it. It’s heavy, bulky and slow but extremely powerful." -
Něco mi říká, že to tu nikoho nezajímá. Já myslel, že tu je server o Hrách a ne nějakých sereblitkách.
-
COOL Games #1
Tak kvůli tomuto přešel Zdeněk na Primu.
http://play.iprima.cz/cool-games-1
https://www.youtube.com/watch?v=0AhvvA40dQE
Pokud už to tady bylo, tak se moc omlouvám.