Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spis nez barvy trochu vaham nad tim jaky budou mechaniky. To co bylo v traileru byl peknej hnus. Najit nejaky power armor kdesi na baterky? Oblict si ho? Rozstrilet s nim naprosto stupidne drzenim jednoho buttonu deathclawa? Nejlepe na prvnim levelu? Tohle nema s Falloutem nic spolecnyho.
  • 1. Uncompressed PS4 *15* to jako Uncompressed PS4 z 1080p?
    2. Vegetace OK ta by rostla rychle viz chernobyl
    3. ale ostatní...Lak vraku auta *15* To ten vrak jako něko natřel?

Prostě TES style pořád jede. Levely špatné, drobnosti nejsou a nikdy u toho nikdo nemyslel aby to vypadalo. Pak to nějak upraví moderská komunita. Člověk by řekl, že tam jsou vzdělaní lidé a dají si práci ale ne. Je tam každému fuk, jak to je špatně.
  • Asi si hodně dlouho budu rozmýšlet, jestli prodloužit předplatné levelu.

Srandovní výhružka *15* Když jeden hlupák odpadne, tak za tebe to vezme někdo jiný. toho se neboj.
    Bež raději učit lidi zasouvat, ty odborníku přes dospělost.
  • Má to bejt 200 let po válce, to už bude obloha v pohodě. Jasně že třeba omítky a celkově stav některých budov a lak na autě, to všechno by vypadalo úplně jinak. Ale ta příroda zas tak neuvěřitelně nevypadá, taky se to neodehrává na západě Států. Kolem Bostonu žádný pouště nejsou. Si snížíš kontrast na monitoru, než budou mody, no. *1*
  • homeles8
    jo, taky už jsem o tom, čet, že se jenom cítím ublížený, tak říkám že jsem psychopat, aby mě všichni litovali *16* Ale moc to nechápu proč to dělám.
  • homeles8
    Záleží na typu psychických poruch a jejich hloubky.
  • Femto
    Tvůj příspěvek je samozřejmě blbost, který pramení z neznalosti. Prvně pořešíme tebou zmíněné Dark Souls, které jsi evidentně nehrál, jelikož Demon Souls a Dark Souls nejsou těžší první hodinu, ale výzvu najdeš během celé hry. Nejtěžší bossové jsou v druhé půlce hry. Na začátku jsou právě velice triviální bossové. RPG prvky tam fungují, jelikož ze začátku prostě nejsi nic, pokud hraješ za rytíře jako já, tak neuděláš kotoul, jenom sebou práskneš o zem, ten kotoul uděláš až vylepšovaní své postavy a to trvá klidně do půli hry. Bavím se samozřejmě o prvním DS a ne o dvojce, to je dosti průměrná hra. Navíc ty kotouty i v té polovině hry jsou dost pomalé, proto např. na Artoriase potřebuješ lehký equip, který ti ten kotoul udělá, takže žádná plátovka a to se k Artoriasovi, když to hraješ poprvé, dostaneš až za půlkou hry. Ano, i Artoriase ukotouluješ, stejně jako ve Witcherovi, rozdíl je v tom, že ti to trvá třeba 30 pokusů. Číslo může být větší i menší dle tvého skillu. Artorias samozřejmě není nejtěžší, jen je dobrý příklad pro kotouly. Ve Witcherovi to většinou dáš na první pokus. Pak jsou v Dark Souls samozřejmě bossové, na které kotouly buď vůbec neplatí nebo jsou zbytečné. Tady uvedu příklad Four Kings, na které je dobré vzít ten nejtěžší armor a štít a pěkně to všechno odštítovat. Pak jsou tu bossové, na které je dobré jít s parry. Takže musíš měnit strategii během celé hry.

Ano, ty RPG prvky jsou poměrně jednoduché a ne složité objemné perky či skill tree, ale i takový "triviální" RPG systém funguje na jedničku.

Witcher 3 samozřejmě selhává v RPG systému, jelikož je nevyvážený, nepřehledný. Postupem času tě navíc systém perků přestane nutit taktizovat, jelikož prostě vše ubiješ či odskáčeš, jelikož nejsi ničím limitovaný. Hru jsem samozřejmě dohrával s buglými mutageny, které nezapočítávaly bonusy, takže další výtka k RPG systému.

Pak jsem zmínil Dragon's Dogma, ta obsahuje takové RPG prvky, že se ti v inventáři kazí jídlo atd. což navozuje pocit olschool RPG, ale přitom je to moderní rubačka se skvělým combatem, čili je to propojení minulosti a současnosti a takhle by měly vypadat současná RPG.
  • Todd Howard řekl něco v tom smyslu, že to tak depresivní nechtěli, protože 3ka byla už extrém. Ale Glowing Sea (místo, kam dopadly bomby) bude vypadat jako v F3/FNV.
    http://i.imgur.com/RNQ69JM.png

Mám předobjednáno a už se nemůžu dočkat.
  • No zkus si to precist jeste jednou a treba i pochopis ten jednoduchy text co jsem napsal. Ale zase co cekat od trolla co zacal tohle vlakno jen kvuli hadani a jehoz prvni odpovedi je urazka.
  • Mam opravdu pocit ze nemas tuseni co slovo psychopat znamena.
  • Femto
    to je jen další výkřik do tmy fanboye. Nic lepšího nevyšlo a šup. Tím se vždy devalvuješ do kategorie hňupa.
  • Nevim ktereho blbce napadlo udelat to tak barevne, to mi k te hre vubec nesedi... takove krasne modre nebe a vubec okoli taky nevypada jako po nuklearni valce :( Asi budu cekat na poradny mody co z toho udelaji poradne depresivni Wasteland
  • Již lepší/kvalitnější screeny z PS4 verze Fallout4.

http://gearnuke.com/leaked-fallout-4-uncompressed-ps4-screenshots-look-much-better-colorful-compressed-screens/
  • homeles8

uuuuuuu

hstadzzzzzzz
  • homeles8

uuuuuuu

hsta
  • homeles8
    vfdsrtžuzngdbthrsdjdžčz cbfdrycf 897dsvadr? 4486♠♠○♠♠3♥♠♠♦☻☻♠3333♥ 3♥♥♥♥♥33
  • homeles8
    o,, jsem scizofrenik0 s za reeš jdwm opiilweeeeeeeeej m ale momjeeeeel dirusha ocoro jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkl sdoo ofdddddddddddddfgggggggggggggggggg *16* *6* ga sf *3* df rewa a ghhu a hs ew bx
  • Tak asi bych byl vic nadseny kdyz by vysla nova knizka, ale ta hra neni vubec spatna. To ze je to jednoduche i na nejtezsi obtiznost a "rpg prvky nefuguji" bych mohl rict uplne o kazdem single playeru. Dokonce o tolik zde uctivanem dark souls, protoze i tam je nejtezsi tak prvni hodka hrani a skoro vsechny bossove se daji umlatit kotoulem do strany a seknutim. Dulezite je, jak koho ta hra bavi a za me muzu rict, ze jsem se bavil naramne a dokonce prohlasim, ze nic lepsiho v poslednich letech v ramci rpg proste nevyslo.
  • Femto
    Ta hra je těžší na pochod smrti v první kapitole a pak část Velenu, ale postupem času je to lehčí a lehčí. Od Skellige už je to pak úplně jedno, to jsi v podstatě nesmrtelný. Navíc nepřátelé tě nějak nepronásledují a kotouly nežerou stamku, navíc s kotoulami děláš metrové pohyby, takže se většinou odkutálíš do bezpečné zóny. To se nebavím o tom, že si můžeš narvat body do Quuenu, který když držíš, tak se ti doplňuje hp + primární využíti queenu a to zablokovaní příchozí rány.

Perky= zbytečnost. Je to akční rubačka, měli udělat jen staty nebo funkční skill tree např. jak to má Dragon Age.

Měl bych spoustu tipů, co vylepšit, neříkám, že je tam vše špatně, ale hysterie okolo této hry je dosti přehnaná.
  • Femto: Zaklínač je triviální rubačka možná na lehkou obtížnost, na hard tě můžou některé potvory sejmout 1-2 ranama a tam už jde dost o načasování, neustálý pohyb a efektivní střídání schopností. Ale jinak s tebou v některých bodech souhlasím, zvlášť levely mají ve hře příliš vysokou roli a to se dost negativně promítá v několika oblastech. Jednak to znevažuje Geraltovy schopnosti, protože tenhle legendární geroj je ze začátku totální lama. Pak to narušuje uvěřitelnost světa, protože jednoho utopence sejmeš 2 zásahy, zatímco stejně vypadajícího s vyšším levelem sekáš půl minuty. Dále to dělá příšerný bordel v questech, které v jedné lokaci nemají stejnou obtížnost, a tak úplně běžně začneš quest, který je pro level o 10 vyšší a tobě nezbývá nic jiného, než se na něj vykašlat a vrátit se o 20h později, kdy ale už ani nevíš, co jsi v něm měl udělat. No a nakonec se tak silný vliv levelů nehodí do akčního RPG, jehož soubojový systém je založen hlavně na reflexech, ne na statistikách a pravděpodobnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit