-
Tady je ale řeč o hře roku, ne o lepším RPG :) A to ještě třeba zapoměl na technické detaily (tím nemyslím jen aféra downgrade, ale i takový lag, který ta hra má). Hra roku je mnohem víc třeba GTA 5.
-
To jsi také popsal skyrim 10/10 btw a ac. 10/10 *3*
-
počkej na leden na Dragon' s Dogma nebo si zahrej nějakou klasiku
-
Endgame u příběhové hry *1* *1* *1*
-
W3 jsem nehrál, ale chtěl bych na zimní dlouhé večery nějaké podobné RPG co je tedy lepší varianta?
-
9) Hlavní postavy zmizí po dohrání kampaně a ty co zbyly nereflektují události.
10) V podstatě nefunkční combat s dosti malým radiusem, takže dokážeš zabít cokoliv i beze snahy.
11) V podstatě stejné útoky všech bossů.
12) Natahovaný příběh, který graduje do očekávaného patosu.
13) Looting, který obsahuje jen množství bordela.
14) Nepoužitelný inventář.
15) Armoring, spousty trashe a málo povedených zbrojí, navíc nemotivuje vylepšovat zbroje, jelikož hra je poměrně lehká.
16) Obrovská ale prázdná mapa se stejnýma vesničkami.
17) Množství glitchů a bugů, každý patch přídá několik dalších bugů a glitchů.
18) Skellige je kopie Skyrimu, navíc obsahuje minimum questů. -
svícený chceš argumenty proč Witcher 3 není ani hra roku? Tady je máš!
1) špatně navržený a nevyvážený RPG systém, který nefunguje. S odemykáním perků je Geralt v podstatě nesmrtelný. Perky navíc nemotivují hráče měnit strategii.
2) Alchymie nesmyslně dána do hlavního stromu, čili ji nikdo nevyužívá a i na nejtěžší úroveň není postupem času potřeba využívat.
3) Hloupá A.I která přestane utočit po pár metrech, útočí po jednom, či se zasekne.
4) 75% řešení questů přes linearní koridor pomoci červených stop či zápachu, který musíš sledovat jako otrok, pokud přestaneš, tak musíš zpátky.
5) Špatně navržené questy, ke spoustě questů na úrovni 8-15 se dostaneš jako úroveň 25-30.
6) Spousty generického obsahu a to pomocí otazníku a zakázek.
7) Nulový endgame obsah.
8) Malé množství dialogu s hlavními postavami. -
Každý ví že nej film napříč širou galaxií je Matrix a hudba jedině Zlad!, další vysvětlování nemá cenu to už je házení perel sviním. Slepí a/nebo hluchý a/nebo blbí nepochopí.
-
A Kmotr snad není nejlepší film a Beatles nejsou nejlepší skupina ? Nebo v čem přesně se mnou nesouhlasíš?
-
Říkat si můžeš co chceš s tím s tebou souhlasím, ale pravdu mít nebudeš.
-
To že sebe označuje jako psyochapa, hraje si na psychopata, myslí si, že je vjímečný, když o sobě mluví jako o psychopatovi z něj právě dělá silně retardovaného jedince
-
A ? O Kmotrovi taky můžu říct že je to ten nejlepší film na světě a budu mít pravdu a je jedno jaký je to žánr... O Beatles taky můžu říct že je to nejlepší skupina na světě a budu mít pravdu, žánr nežánr...
-
"Psychopat teda jsem.." nejsem si jist jestli si tohle psychopat dokáže uvědomit a sám sebe tak vnímat a označit.
-
Třeba každá hra která definovala nějaký žánr.
-
To s tím bohužel naprosto souvisí...
-
A našel by se alespoň jeden rozumný argument proč tomu tak není a alespoň jedna lepší hra jak Vědmák 3 ?
-
tohle bych řekl, že platí možná trochu spíš o první Mafii. Jinak už jsem o tomhle tématu taky kdysi přemýšlel a řek bych, že žádná taková hra jako ty tebou vyjmenovaný filmy, nebo třeba Pink Floyd v hudbě, není a ani nebude. Třeba zrovna Zaklínač mě vůbec nebere a zatím nevim o tom, že bych měl bejt totálně retardovaný. Psychopat teda jsem, ale s tímhle to určitě nesouvisí.
-
Dočetl jsem příspěvek retardovaného trolla; ^.
-
ano, osviceny, ako vravis...a tabletky si dnes uz bral?
-
Jo aaaaa mimochodem Zaklínač 3 není jen nejlepší hra letoška... ona je to dost možná nejlepší hra všech dob. Naprosto ve všech aspektech převišuje jakoukoli svou konkurenci a nechává jí o 1000 Titaniků za sebou. Říct že je to špatná hra je stejný, jako říct, že Schindlerův seznam, Shawshank, nebo Kmotr jsou špatný filmy... to může udělat jen troll, nebo totálně retardovaný jedinec