-
Já to pochopil velice dobře, jako znalec ságy se tomu prohlášení musím smát, Zaklínač 3 naprosto ujel ze syrového universa, které vytvořil Sapkowski do nějaké barevné renesance. Vůbec jsem ten svět nepoznával, nic proti.
-
Myslím si, Li-sane, že jsi nepochopil slovíčko syrovost...
-
Zaklínač je reklamní produkt vyhypovaný do maxima. Jsem se šel kouknout asi týden před vydáním Zaklínače na české brávičko(Zing) a Zaklínač tam byl asi od 200 lidi hodnocen 9,9 z 10.
-
*1* Myslím, že už nemá cenu s tebou ztrácet čas. Raději jdi najít zdejšího Drizzla a flasha, s tím si pokecáte, jak zlý a hnusný Zaklínač vyhrál;)
-
GAMES for FREE: The Tribes Legacy Collection
http://www.epicbundle.com/article/games-for-free-the-tribes-legacy-collection -
Já mám z tebe pocit chorobného lháře.
-
Takže ty se zeptáš, já odpovím a já jsem lhář? Tobě solidně jebe v hlavě.
-
ty tvoje lži jsou tak průhledné *15*
-
Pillars.
-
Tak co bys zvolil? Povídej *3*
-
Fňuk, fňuk. Vyhrál Zaklínač 3. fňuk, fňuk. Mimochodem já bych Zaklínače 3 nezvolil hrou roku, to jenom na okraj. Ale dál fňuk, fňuk, vyhrál Zaklínač a já ho tááák nesnáším.
-
ano, ty bojiště jsou smutná, působí to dosti křečovitě a nevěrohodně *3*
Jinak fanatik jsi teda prvotřídní, ty bys mohl velet stejným pošahnacům z Witcher' s fanboys základy. -
Výraz nahatá prsa? Buď jsi nahý nebo máš odhalená prsa. Ale nahatá prsa to fakt ne? A uklizeno? Viděl jsi někdy středověké bitvy? Kromě toho, že v okolí byly vypálené vesnice, tak okolí bylo "uklizeno". Zejména kvůli tomu, že se hledali přeživší šlechtici a rytíři. A buď se zabili, protože hrozilo, že nepřátelská armáda, která byla poražena přileze s posilami nebo se zajali a žádalo se výkupné. Bojiště se "uklízela". Mimojiné, pokud by jsi Zaklínače hrál, tak by jsi narazil minimálně na 5 bojišť, plné mrtvol, nabodané na kůly a jiné srandy. Podívej se na historii. Anglie vs Francie a jejich oblíbená staletá válka. Navíc Zaklínač 3 se odehrává prakticky na konci války, kdy severní království většinou padla.
-
syrovost v čem? Že tam jsou nahaté prsa a sprosté slova. Dialogy a příběhově je to naivní jako Veskoslav. Jinak jak ukazuji svět je úplně mimo, ukazuji válku a všude je uklízeno atd... Takže o syrovosti nemůže být řeč.
-
bohužel pořád ti nedošlo *3*
-
Ukazuje svět přibližně takový jaký je, se všemi jeho problémy. Co je na tom špatně?
-
sry teď mi to došlo, nekrmit trolly *15*