-
Herní měna Destiny patří na PSN mezi nejprodávanější doplňky.
To je smutné. Kvůli těmhle ovečkám má polovina vydávaných AAA her mikrotransakce a brzy to bude standard. -
Je poměrně k smíchu, že se Witcher fanatici ohání kotoulama u jiných her *15*
-
Ty jsi hrozna fňukna, fakt ze jo. V pulce tvých komentu jen kňouráš. Uz je to docela otrava.
-
Co jsi napsal je hloupost, ale když už tak by vycházeli z Q3 engine a to je konec roku 1999. Nebo jen neumíš počítat?
-
Potvrzeno: PS4 verze Call of Duty: Black Ops III poběží v nativním rozlišení 1080p.
whow ! 10 let starý engine s trochou světýlek poběží při fantastických 30fps v nextgen rozlišení 1080p :D -
Za příspěvek: Á pán si myslí, že je dospělý, když zasunul. se dává 5 dní ban.
Chápu, že zdejší cenzor neumí větu: A chcete k tomu i kečup a proto dělá cenzora. Míra mazání a "kontrola" diskuzi naprosto nevedla ke zkvalitnění. Naopak se ukázalo, že cenzor je nejenom suchar ale mnohdy i naprosto neznalý reálií ohledně diskuze když mazal hlášky ze Star Wars u článku o Star Wars.
Asi si hodně dlouho budu rozmýšlet, jestli prodloužit předplatné levelu. -
Poznate vsude? Ty jsi znamy Soul a Apple fanatik, co vsude vidi Veskoslava. Jo doporucis zcela odlisnou hru a jeste se bijes jak si uzasnej. Jediny stesti je to ze Tiscali dlabe na opravu hlasovani.
-
Veskoslave nemusíš se skrývat pod anonymem, my tě poznáme všude. Co je dle mého hra roku je irelevantní :) Doporučil jsem další RPG, nikde nepsal, že chce hru zaměřenou na patos .)
-
Jasne a na kazdeho bosse nepouzijes stejny pocet kotoulu, ale rozdilny pocet a to uz je jine terno. Nemluvne o dokonalem pribehu.
-
Toho jsem kupovat nemusel, měl jsem ho ke graficem jako spousta dalších. Snad by jsi si měl zmenit nick na Omezený.
-
Takze ty meles neco o pribehu a doporucis japonskou rubacku bez příběhu? AI v Soul serii, kterou tak neskryvave obdivujes je jedna z nejtupejsich. Lokace se da naucit nazpaměť a pak to tak i procházet. Tupy koridor. Skelige kopie Skyrimu? Mozna tva inteligence nestaci, ale doslo ti, že Skelige ma predobraz v severské archutekture stejně jako Skyrim? Dalsi zhrzenec co nesnese to, ze Zaklinac vyhral. Recenze a ohlasy hracu to same. Ptat se, jestli si to hral mi taky prijde zbytecne. Predpokladam ze hra roku podle tebe je Bloodborne.
-
Mimochodem, se zloději se nebavím, tak jen aby jsi věděl, proč už na tebe nebudu nikdy reagovat. Doufám, že sis toho upirátěnýho Witchera užil
-
Zaklínač je taky rubačka a taky tam kosíš desetimetrový monstra, rozdíl je v tom, že Dragon's Dogma není triviální rubačka jako Witcher 3, ale musíš přemýšlet o každém kroku, o každém bodu, co vylepšíš.
-
Hele mně se Z3 líbil, bavilo mě to, ale hra roku to určitě není. Proč tu někomu nadáváš do retardů jen proto, že má jiný názor na hru? Navíc používá argumenty, což ty jaksi neumíš, já zapomněl, že tady na Games se to nedělá, tady se umí jen nadávat, cenzurovat a banovat.
-
Dragon' s Dogma? tu japonskou rubačku která je šílená jak vzledem tak samotnou akcí? To je opravdu příběhové RPG. Ale máš tam ten endgame *15* To bud asi hlavní! Mohu to hrát pořád dokola jako diablo a mohu kosit 10 metrová monstra japonským lukostřelcem s účesem podle poslední módy. Nebo velkým mečem kosit vše okolo jako v darksiders.
-
To mám na X360 nebo v lednu vyjde něco jiného.
-
Jako upřímně, na toto nemůžu reagovat jinak než otázkou - Jsi retardovaný, nebo ano ?