-
Thief 4 | Leaked 30-Second Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=Jf-LG5lKK5E&feature=youtu.be -
-
Super až na ten luk co vypadá jako sportovní a Thief jako ninja, jinak se moc těším tuhle hru prostě můžu.
http://www.chytej.cz/foto/clanky/2007/620/p5.jpg
-
-
EA: „Battlefield 3 je navržen tak, aby porazil Call of Duty - bude to souboj titánů.“
Verim, ze u hracu multiplayeru BF3 uspeje podobne ne-li vic nez Bad Company 2, ale komercne nema BF3 ani v nejmensim sanci COD porazit. Zda se mi, ze pri ceste za porazenim COD nam pekne poserou singleplayer kampan. Mival jsem Dice rad, ale to co posledni dobou prohlasuji me pekne sere. -
-
Z toho, co zatím ríkají, to vypadá, že se pokusí CoD svrhnout tím, že ho celé okopírují *10*
A to jsem doufal, že BF zůstane kvalitní sérií navěky. -
-
Celé? No aspoň jsem se zasmál :) díík
-
-
Cele urcite ne,ale obavam se,ze se to bude vice podobat cod,nez klasickemu bf 1942 a bf2.Uz BC odnoz me nebavila a obavam se,ze bf3 pujde vice vstric cod fanbase.
Dice je v tom nejspis nevine,to spis EA je tlaci,protoze vsude hlasaji ,jak chcou svrhnout COD z pomyslenho komercniho trunu .
Kazdopadne alespon ten SP smrdi cod vice nez nezdrave.Uvidime co predvede MP.
-
-
-
Snaží se nám fotka naznačit první zmínku o Splinter Cell: Retribution nebo jde o fake?
Hlavně co musí odstranit z MP, jsou vozidla protože kdo hraje CoD, tak chce svižnou a rychlou hru a ne 2 minuty bežet bez kontaktu, aby vás nakonec zabil tank. -
-
odstranit vozidla z multaku battlefiedu? ste se posrali? to je zaklad battlefieldu, jeste ze uz ted je jasny ze vozidla budou, jak pozemni tak vzdusny...
-
-
Snaží se nám fotka naznačit první zmínku o Splinter Cell: Retribution nebo jde o fake?
Ale já to myslel v tom smyslu, že aby zaujali základnu hráčů z CoD tak by museli odstranit vozidla. -
Vzdušné vozidlo? Zapisuji *1*
-
-
Souhlas. Hlavně aby se u toho nemuselo myslet!
-
-
Z mého pohledu to vypadá na rozumný kompromis BF/CoD. Jsem zvědav jak to dopadne.
-
-
RPG bez mutantů, mimozemšťanů prsotě bez Sci fi a fantasy
Dlouho sním o hře, typu GTA s RPG prvky. Jednou se mi ten sen splnil v podobě BOILING POINT: Road To Hell. Ale ta hra byla plná bugů a už zastarala. Teď jsem dohrál Call of Juarez: The Cartel. Líbilo se mi prostředí, zbraně i pojetí, ale štvala mě náplň hry, střílet a střílet bez hlubšího smyslu a volnosti. A když už vidím hru s velkou volností a rozhodováním a dobrým hodnocením, znechutí mi ji screenshot s obřím švábem, hořícím mutantem, nebo podobnou blobostí. Už jste pochopili co shním. Teď mi prosím poraďte nějakou takovou hru.
Díky -
-
Tak mozna zkus Far Cry 2, nebo ted ten Dead Island by mohl byt dobrej (pokud sneses zombie - to je normalka ; )
Pokud ti doted unika Red Dead Redemption, tak uz si tu konzoli proboha kup!
Jako over-the-top GTA s obrovskym piskovistem je zajimavy treba i Just Cause 2.
Vsechny ty ingredience co jmenujes se dohromady moc nevidej, no. Bud je to maloRPG, malo sandbox, moc fantasy, ...
To by sis pro poradny doporuceni musel jeste presne urcit priority : P -
-
polo verdikt
Tak si zahraju určitě všechny nový GTAčka, 2008 +
Just Cause 2
Saints Row 2
Alpha protocol
a hrál bych i White Gold: War in Paradise (Xenus 2), kdyby nebyl jenom v azbuce
jinak zombíci a tyhle věci mě pořád ještě nedostaly
-
-
Doporučil bych ti Alpha Protocol. Jedná se o full-pledged špionážní RPG odehrávající se v (pseudo)reálném světě. Jediné, na co si člověk musí zvyknout, je fakt, že hra si prostě vybuduje nějaké herní systémy a ty platí - a pokud na nich člověk hledá nerealismy, hru si moc neužije. Pokud je naopak přijme, zažije jedno z nejzábavnějších RPG, co jsem já osobně hrál.
-
-
Souhlas! Jedna z nejlepších her. Velmi nedoceněná. Navíc je to pravděpodobně nejrozvětvenější rpg, co jsem kdy viděl - nespočet možností volby a z ní plynoucích následků.
-
-
-
Attack on Titan pre PS4, PS3, Vita
Tak buduci rok tu bude https://www.youtube.com/watch?v=_doTab4qcg4 -
Že jsou dnešní hry drahé? Připomeňte si, kolik stály ve své době hry pro Nintendo64.
Hry byly drahé odjakživa... Pamatuji si ještě, jak jsem vlastnil PSX (PS1) . Kolik jsem do toho dal peněz... No jáj. Ještě teď se mi točí panenky, když na to zavzpomínám. Vlastnil jsem na to asi zhruba 200 her. Tak si to každý umíte snad spočítat když to vynásobíte x 69$ . Šílené. Tolik peněz *1* . To jsem kdysi byl HARDCORE pařan a každou hru jsem musel mít. Naštěstí ze mě to kupování každé hry opadlo. -
-
A Insurgency plánuješ opravdu hrát?
-
-
Jasně. Už ho hraji. Líbí se mi na tom ta realističnost. 1 max. 2 kulky a jsi tuhej. Snad první MP hra, u které jsem použil leh aby jsem se mohl proplazit k odstřelovači. Akorát ta trpělivost než se někdo objeví na obzoru za krytem. Ale takhle má vypadat válka. Bez hudby, bez výbuchů všude kolem atd. Skvělá hra. Nejlépe se mi hraje za Snipera, protože můžu krýt spoluhráče ze zálohy.
-
-
Red Orchestra 1/2 neznáš?
-
-
Znám, dokonce ji vlastním, ale moc jsem ji nehrál. I když se jedná o skvělou hru, tak jsem se k ní moc nedostal. Vím, že jsem to hrál hodinu nebo tak nějak, ale většinou jsem tam pobíhal se samopalem a snažil jsem se zabít co nejvíce lidí. Což nebylo ono, protože to není COD. V takových hrách se musí opatrně a s rozumem.
-
-
-
-
-
Pokračování nebo remaku No One Lives Forever se zřejmě jen tak nedočkáme. Activision ani Monolith netuší,...
Uplne by mi stacilo, keby boli aspon prve dva diely vydane na GOG-u. -
-
tak tim by se vyresily prava :). je to takovy skryty benefit existence gogu.
-
-
nestaci ti 20 retro obalek levelu? *5*
-
-
stačilo by, ale mám doma jen jednu. *9*
-
-
myslíš ten Residet Evil? kterej je teď na hlavní stránce?
-
-
Made my day!
-
-
-
-
Spekulace: V červenci vyjde na PS4 GOTY edice hry The Last of Us.
proč do bleskovky nenapsat i Beyond, když to tam zmiňuje? -
-
protoze beyond je hipsterskej skvar *6*
-
-
Bedlam
Zapomeňte na Wasteland, tohle vypadá fantasticky
https://www.kickstarter.com/projects/skyshinegames/bedlam -
-
Za ten jeden den s tím hnuli pěkně ... už jsou ve třetině a 27 dní do konce ...
-
..krasne si popisal typickeho dnesneho hraca...Zapomeňte na Wasteland, tohle VYPADÁ fantasticky
Wasteland je genialna hra, len nevypada krasne, lutujem ta, ze si tu genialitu nikdy kvoli tomu nevychutnas ... -
-
Proč bys mě měl litovat, každýho baví něco jinýho, Wasteland mi nic neřiká.
-
-
To musí vyjít! Už jen kvůli tomu, jak to vypadá a zní. *14* Tak přišpívejte, přispívejte.
-
-
Power-Up
http://www.indiegala.com/game?game_id=e513d659772a11e4897985825bee3993