Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)

Skvele video, takhle jsem se dlouho nezasmal *1* Ten kdo ho delal, je fakt sikula *4*
  • Guild wars 2 free to play

Parto, jdu s tou zprávou pár dní zpožděně, ale ten guild wars 2 už přešel na free to play, kdo má zájem.
    • Life is feudal jestli te navdí poněkud HC režim...
    • za dobrou hru si rad zaplatim, ty špatne nebudu hrát ani zadarmo
  • Video: Grafické porovnání Xbox One a PS4 verze The Evil Within.

Proč to má takový škaredý pruhy ? (ironie), a proč je to na konzolích tak rozmazané a škaredé (bez ironie) ... prý to na konzolích padá až ke 20fps :D Fakt nářez tahle hra. Přeju jim co nejmenší prodeje.
    • Ronox
      Ten poměr stran mi nevadí. Ve spojení s tou kamerou to poskytuje opět takový ten "residentovský" feeling, který Shinji, tak rád používá. Když jsem si to streamoval na ntb, tak to bylo divný, protože ty pruhy, tam byly hodně velký, ale jakmile jsem to přepnul na projektor, tak supr. Je to něco jako když jsem hrál poprvé Dead Space, kde ta kamera byla mnohem blíž k rameni protagonisty než v ostatních TPS a už tenhle samotný aspekt, že hráč toho moc nevidí buduje "intimnější" atmosféru. Jinak fps jsem ani neodemykal jelikož nepatřím mezi ty, kteří jsou na to náchylný a protože to absolutně nedropuje, tak se mi to hraje v pohodě. Zatím jsem v chapter 4 tuším a je to fajnovka. Shinjiho rukopis tam jde všude cítit a jakožto fanda RE série si chrochtám. Škoda jen toho Sebastiana no.
    • faitheater
      Vyvojari zacali pouzivat novy o*eb a hovoria tomu "filmovejsi zazitok".

Cierne pruhy v hrach znamenaju, ze pani vyvojari sa vys*ali na akekolvek nastavenia a natvrdo hodili nejaky pomer stran a je vymalovane.

Ale mne osobne pruhy vadia aj pri filmoch (o hrach ani nehovorim) a omnoho radsej mam ked je film (a aj hra) v spravnom pomere stran. Ziadne pruhy nepridaju na zazitku, prave naopak.
      Fakt netusim, ako by mi mala nejaka cierna plocha zvysit zazitok z filmu/hrania...
    • Tak jsem to jen tak ze srandy otestoval na grafickou paměť abych zjistil jak se to má s těmi 4GB VRAM. Při plných detailech v 1920x1200 byl výsledek 1.5 GB VRAM, na konci první epizody to vyskočilo až na 2.2 GB VRAM, čili žádnej extrém.

Já hned říkal, že to musí bejt požadavek leda tak na 4K. :-D Jinak grafárna nejede ani na polovic (Radeon 7970).
    • C-BEAM

20FPS NextGen

Začína sa objavovať viac a viac hier ktoré na konzolách padajú k 20fps hlavne na xboxe. Môže to byť dočasný problém kým sa developery nenaučia hw využívať efektívnejšie ale môže to takisto znamenať, že konzole zastarajú omnoho rýchlejšie ako očakávali aj tí najväčší pesimisti.
      • Myslím že třeba rok (nebo jak dlouho se taková hra vyvíjí) je více než dlouhá doba na seznámení se s hw. Jednoduše ty stroje nemají výkon (což je logické a jasné každému trochu zainteresovanému člověku), konzole opět brzdí PC a tentokrát paradoxně ještě rychleji. To je holý fakt. Ty mašinky nestačí už dnes, co teprv za rok nebo dva, to si nedokážu představit.
    • oktavius66
      Ta hra má už špatný engine. Je zbytečný a náročný. Na PC to taky není vůbec žádná sláva. Z té PC verze mám 100x větší strach než z té konzolové.
      • PC verze naprosto stabilní na 30 FPS :) Včera jsem rozehrál..
    • ucho
      filmovější zážitek... jsi neviděl nikdy žádný film? všechny mají černé pruhy.
      • Veskoslav
        Ty jsi vážně na hlavu s tím "filmovým" zážitkem.
        • on to píše jako ironii si myslím
      • Keyz
        Tedy debilní zážitek. Někdo tam dá pruh = dobře. Kdyby tam byl namísto pruhu obraz je to prostě špatně a lidi by z toho zešíleli.
      • Draken69CZ
        "filmovější zážitek" to je dnešní zaklínadlo na všechno :D Ok na obřím plátně, ale ne na TV nebo na monitoru.
        • To není o velikosti obrazovky, ale o tom, že někdo plácá šílený hovadiny, nemůže srovnávat filmy a hry. Už jsem to psal, to je jak auta a letadla, blbost prostě. Jen výmluvy idiotských (doslova!) vývojářů.
    • Draken69CZ
      By mě zajímalo v jakém rozlišení to jede když 1/3 obrazovky je černej pruh.
  • montatatana

Flower je nyní dostupné i na PSV. Pro spuštění na PS3/PS4/PSV vám postačí jediná zakoupená kopie.

Achjo, to plati jen pro US Store. V Evrope jeste neni. Proc si to nectete poradne?
  • Obrazem: Ubisoft vydalo několik nových screenů z next-gen verze hry Far Cry.

Hahaha.. Ubisoft.. Vy zapredane socky.. Vsak tie screeny su hnusne ako noc :DDD
    • Jsou snad ještě horší, než před lety na PC. A to bych byl cílovka *9*
  • Jazz

Proslýchá se, že v listopadu příštího roku vyjde Assassins Creed III, jenž vyřeší všechny...

No sheit Sherlock!
    To je asi jasný..
  • Jack1947

Fallout 4

Power armor a rotačák *14* *5* , vím že by to pro někoho byla nuda ale já bych v tom mohl bejt navlečenej celej Fallout... a rozsévat smrt ratatatata!

Co se mi naopak nelíbí slabá účinnost zbraní na kratší a delší vzdálenosti, ( ten zásah opravdu je špatně vidět) jinak ty nepřátele to je docela tragické tam není žádná fyzika zásahu? a kde je vats? Když někoho bouchnu, tak by se měl někam prohnout/skácet reagovat atp ne on jen stojí, zdá se mi že destrukční zona se projevuje až těsně po zásahu. Ta krev je docela vtipné, pomalu svítí barvami tedy světlě červenou

Pes je zase celkem dobrý společník akorát se obávám aby si poradil s nepřáteli vůbec sám. Protože už psali že měl trable lol.

Jinak je to plné chyb a o tom by se dali asi napsat slohy, zasekávání o vše možné a pomůže jen restart, docela se mi zdálo že vypadl zvuk u střelby nevím.

Proč někdo psal že se už nemusí jíst když to není pravda a i spát se dá.
    Příběh nemohl být průhlednější alá pomsta. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál... hraju na HARD a je to znát nepřátele jsou silnější a váš blboun naopak čajíčkový.
    • PreidaQ
      Někdo si akorát stěžoval, že chybí Survival mod, přítomný v New Vegas. Tedy, že hráč nutně musel jíst a pít, jinak umřel. Jestli někoho baví obtěžovat se s těmihle věcmi, jeho věc, většina z nás tohle rozhodně postrádat nebude.
      Člověk ani nemusí čekat na jakékoliv recenze a už i tak ví, do čeho jde - klasická Bethesda, a to sice nic moc příběh, questy aj. vynahrazené skvělou zábavou a volností při toulání se světem.
  • Minecraft vydal update 1.1

Do updatu přibyla hlavně česká lokalizace (ikdyž v této hře pravděpodobně zbytečná.) Update list na http://mojang.com/2012/01/12/​minecraft-1-1-update/
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Když už Ayrtona tak snad Sennu ne ? :D
    • Když zima tak bundu
      když lízat tak ....u *3*
      • Jack1947
        Algidu ? *3*
        • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Zmrzlinu...nedělat reklamu :))
          Rád bys jednu vylízanou z(m)rzku ?
          • Jack1947

Vytmav jim to... ˇ

Reklama-zmrzlina to se tak hezky rymuje. *15*
            • Nejlepší je chodit do práce o státní svátky

:)
  • Gamesáci

Přátelé Gamesáci, na ww.greenmangaming.com je teď akce, kdy stačí stáhnou jejich program a můžete si vybrat Men of War: Red Tide zdarma, nevím jak dlouho to platí ;)
    Joooj, je to tu v novinkách dokonce, nevšiml jsem si toho, shame on me! nevadí, pokud někdo nečte články, má to i tu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit