-
Takze Terminator Resistance je sotva prumerna hra(snazi se nas presvedcit bkeskovka) , pisou to prece herni journalisti.
Pohled na Steam a Metascore uzivatelske hodnoceni uz ukazuje neco jinyho.
Kde zase udelali ti herni journalisti chybu...
-
-
Já si to celkem užil (víme) a kdyby bylo DLC nezlobil bych se.
-
-
Myslíš jako opět jsem to šlohnul, protože nemám ani blbých 40 dollarů?
-
-
To je přece jasný, jestli si tenhle trouba v životě koupil pět her, byl by to zázrak. S trochou štěstí ho někdo v budoucnu hezky odrbe a on si uvědomí, že je jen tupej zlodějík. 🙂
-
-
-
-
reklama
fijo reklama je celkem vopruz, vim ze z toho zijete ale jinak to nejde? ts ts ts -
-
Mám pro tebe jedno slovo: AdBlock
-
Mě se to zdá celkem v pohodě...jedno kliknutí navíc, jednou za čas, mě nezabije...
-
-
První záběry z Dirt Rally+porovnání s realitou.
http://youtu.be/V2yF0frViGc -
-
Musíš tady pořád spamovat kdejakou krávovinu? Podobné videa jsou navíc o ničem.
-
-
Náhodou, já jsem rád, ani jsem o Dirt Rally nevěděl. Pořád lepší než hw poradna.
-
-
Mluv prosím za sebe já si raději také počtu o hardware a lidi co znám taky, jestli jsi omezený pouze na konzoli a nebaví tě to, ok, ale ty rozhodně nejsi většina. Většina ani nejsou ani všichni lidé co píšou do diskuze kdyby se vynásobili tisíckrát.
-
-
Máš problém s očima? Nevidim že bych mluvil za většinu. Nejsem omezenej na žádnej systém, ale nerad tady vidim tyhle příspěvky, když máš na internetu bezpočet hw poraden.
-
-
Na internetu (youtube řekněme) máš taky nespočet videí a přesto na ně čumíš tady s odkazem na youtube.
-
-
Reakce na příspěvek:
Je o dost těžší hledat něco ještě nevíš že existuje, a jednu z pár stovek HW poraden.
-
-
-
-
-
Nutí tě ty bleskovky někdo otvírat a číst moje příspěvky? Někoho třeba Dirt zajímá, navíc zrovna ty 4 nový videa o Dirtu jsou poměrně zajímavý.
Buďte rádi že nepostuji takové kraviny jako XH4wK. -
-
Podívej se jak to tu plevelíš pořád,kdyby to za něco stálo, tak se to tu objeví neboj, víš jak by to tu vypadalo, kdyby sem každý desetkrát denně napsal kdejakou "blbost" co uvidí na internetu? Kousek níž máš příspěvek, můžeš snad použít edit a přidat to k tomu, když už máš touhu sem cpát každý třetí příspěvek něco.
-
-
Tak v tom případě diskuze Bleskovky postrádají význam. +spousta lidí by se o tom třeba nedozvěděla, protože o tom článek nevydají, tak je lepší to hodit do bleskovek, někomu se to líbí, někomu zas ne.
-
-
Jenže ty tu hážeš vesměs samé blbosti a spamuješ tady. Když sem hodíš jednou za čas něco opravdu zajímavého, fajn, ale tohle je hrůza, nemáš nic lepšího na práci ?
-
-
-
Může si tě saozřejmně zneviditelnit, jinak taky mi připadá že tohle video nemá nic moc vypovídající hodnotu.
-
-
-
-
vyšel update do GTA Online, ale Rockstaři nějak zapomněli zveřejnit, patch notes :)
-
Cuphead se odkládá na příští rok
někdy v půlce roku, ale lepší si počkat
http://studiomdhr.com/cuphead-coming-mid-2017-2/ -
PSP RPG hra Grand Knights History se v prvním čtvrtletí příštího roku dostane i na západní...
Ano ano ano... bože děkuji... už žádnej english patch od filipínce, co překládá jen menu a systemovej text a žádnej příběh... -
K vývojářského studu Retro se připojili zaměstnanci z Vigil, Junction Point a Bioware Austin. Chystá...
k vývojářskému studu by se měli připojit dneska skoro všichni :D -
interesting..
https://twitter.com/locust9/status/317436600000868352 -
-
They have tables on wheels!
-
-
Vyšel Dawn of Man (Steam, GoG) s 15% slevou. Od tvůrců planetbase. Je to hodně vylepšený Banished zasazený do pravěku až po dobu železnou. Doporučuji všemi deseti.
-
-
vďaka za tip. toto mi úplne uniklo a pritom hra presne mne na mieru. ešte raz vďaka.
-
-
ESRB se zřejmě zapotilo při soupisu situací, kvůli kterým je určeno GTA V pouze pro dospělé publikum.
"The words “f**k,” “c*nt,” and “n**ger” can be heard in the dialogue."
Byť věřím, že se v těch dialozích najdou i nějaké jiné kletby, je jasné, že fuck a jeho derivativy budou převažovat. Kdyby bylo GTA česky, ten seznam slov by byl jistě mnohem delší a zajímavější :).