-
dotaz: Muzu bezpece vypnout steam v prubehu updatu? Chtel jsem si konecne zahrat Dead Space, ale uz me nebavi to vecny aktualizovani a stahovani a rad bych to cely vypnul a nechal na jindy *6*
edit: Pro unavu jsem prehlidnul celej problem resici tlacitko pauzy ve fronte stahovani. Dobrou. -
-
Když Steam vypněš, stahování se přeruší a po zapnutí to bez problémů pokračuje. Pauza je dobrá, jenom když budeš chtít uvolnit kapacitu internetového připojení. Jinak automatické aktualizace se dají vypnout kdyby tě to hodně otravovalo. A pokud se něco nezměnilo, při spuštění nějaké hry se stahování automaticky pauzovalo, zřejmě kvůli online hrám (řešením bylo přepnutí do Steamu po spuštění hry, odpauzování a zase zpět do hry).
-
A víš, že to "věčný aktualizování a stahování" nemusíš pořád bedlivě sledovat? Můžeš během toho klidně hrát něco jiného, koukat na film, brouzdat po webech, pracovat a nebo (a to pozor) dokonce vůbec nemusíš být u toho počítače :o
A pouzovat to nemusíš, Steam není Xbox nebo jiná zmršenost od Microsoftu. -
-
Pravda no na Xboxu malokdy jsou tuny updatu/patchu aby hra vubec sla spustit.
-
Jestli ti vnitrni oko naznacuje, ze ja bedlive sleduju prubeh stavu stahovani, tak ho mas nejspis vypichnuty ;) A tvoje schopnost si na zaklade niceho vytvaret predstavy o lidech, taky vola po prehodnoceni, protoze je dosti neschopna.
-
-
Z "uz me nebavi to vecny aktualizovani a stahovani" usuzuji, že u toho nemůžeš dělat nic jiného (zábavného), protože jiný (racionální nebo ne) důvod mě prostě nenapadá. Samozřejmě jsem zapomněl dodat, že při stahování můžeš i spát. A podle tvojí odpovědi v tom patrně nic jiného ani nebude. Představy si vytvářím na základě toho, cos napsal a jestli mi chceš tvrdit, že's napsal nic, tak prosím. A schopnost nemůže být neschopná. :P
-
-
-
Můžeš to během stahování klidně sestřelit i natvrdo, po spuštění Steamu se to začne stahovat, kde to posledně skončilo ;o)
-
-
Splinter cell Bundle - STEAM
Jedna z "výhodných" bundlů na Steamu *1*
http://img4.imageshack.us/img4/6104/scsteambundle.jpg -
-
Takových je. Proč ale na Steamu není Pandora?
-
-
Servisní hlášení: Náš přehrávač videí je možné nyní přepínat mezi HTML5 a Flash verzí. Dosud jsme standardně...
Bo někdo ukradl skříňku *1*
-
-
-
Activision posiluje
http://byznys.ihned.cz/c1-64819160-vznikne-svetovy-herni-gigant-activision-blizzard-koupi-za-temer-sest-miliard-dolaru-tvurce-candy-crush -
Frag Live Special o Star Wars: The Old Republic s Tukanem a Viktorem Bocanem. Už jen kvůli tomu úvodu...
Multiplayer Massive Online RPG - lol :) -
Tím novým titulem od Bethesdy, který dnes odhalí, je s největší pravděpodobností Project Zwei.
Alespoň se ukáže, zda Mikami umí prakticky navázat na své teze o konceptu survivalu hororu. Fandím mu, přestože jeho role a význam tvoření survivalu u původních Residentů se zdá být dost přeceňovanou záležitostí... -
Šéf Square Enix vyvrátil spekulace o zrušení vývoje Final Fantasy XIII.
Mas tam link na spatnou hru (tady na Games). -
Mám jen takový drobný dotaz na redakci. Kdy se dočkám recenzí na AAA hry? Např. Mad Max, MGS V apod.. Nějak to tu vázne, pánové a dámy :-(
-
-
třeba PC Gamer taky zatím nemá recenze
-
Já sice mám Maxe od 1.9 ale nejsem ani v půlce. Ta hra není prkotina na jedno odpoledne. MGS V taky má zabrat těch 20 hodin. A pokud se podíváš na net, tak na Mad Maxe moc recenzí není. Zase bych to nějak moc nehrotil.
-
-
Jistě se již všichni tešíme na tvoji čtenářskou recenzi.
-
Mám v MGS V necelých 40 hodin a nejsem ani v půlce. 150 vedlejších misí, 50 hlavních + záleží, jestli plánuješ a jdeš stealthem, nebo to proběhneš "akčně", což taky ne všechny dovolí.
-
-
Já si prvně dojedu Maxe. Teď jsem investoval do Trpaslíků na Kickstartru, takže pro tento měsíc mám padla. U MGS V počkám až cena sletí trochu dolů.
-
-
můžeš klikat, šílet, rozčilovat ale investovat znamená, že čekáš nějaký profit, výdělek. Tohle je jen před-objednávka hry, nic víc.
-
-
Já jsem zaplatil sběratelskou edici té hry, která je pouze pro Kicstarter kampaň. A pokud bych ji později prodával jako celek, měla by vyšší cenu než má teď. Nechápu, že se snažíš chytat za každé pitomé slovíčko;) Takže ano, je to předobjednávka, ale limitované edice hry. A ty mají později vždy vyšší cenu než předtím. Prosím, podívej se na net. Raději se jdi věnovat svoji milované Soul sérii. Vyšel nový článek o Zaklínači, tak tam rovnou můžeš napsat, jak je to casual hra a na DS nemá, jak máš v oblibě.
-
-
"investoval"
https://cs.wikipedia.org/wiki/Investice -
-
Víš Drasťo, taková sběratelská edice na Xbox se Z3, která obsahuje mimo jiné i kartičky Gwent je v ceně od 5000 nahoru. Přitom se oficiálně prodávala za 3499 Kč. Ale bylo jich málo a proto cena hodně rychle šla nahoru. Chápu, že to nemusíš chápat, ale spousta věcí a edicí her má později svou cenu. Jako první plně česká speciální edice Stalker. Nedávno se tato edice prodala na Aukru za 1899, její prodejní cena byla 999 Kč atd. Nesmíš kupovat speciální edice her, kde je mapa v PDF zdarma a k tomu "mise" ala vyseknuté DLC zdarma a pak se divit, že cena nešla nahoru.
-
Hodne stesti s investici do sberatelskych edici.
-
Víš Maxíčku, sběratelské edice jsou většinou investicí. Ale moc ti gratuluji, že jsi se naučil používat wikipedii.
-
-
-
-
-
Mad Maxe jsme dostali v den vydání, MGS V to samé. Tzn. jsme je neměli dříve, než všichni ostatní hráči. A obě dvě hry jsou rozsáhlé, takže to chvilku trvá.
-
-
ja bych prosil recenzi na Planetary annihilations Titans
-
-
-
Project Cars
Kaprici pripluli. Jako investicni zamer asi nic moc ale porad povazuju tenhle zpusob financovani hry asi to nejferovejsi co jsem zatim mel moznost zkusit. -
-
Taky mi něco přišlo, ale hra se mi nějak pošašila, na steamu tam místo "HRÁT" mám "KOUPIT" a na WMD foru mám jen key na nějaký dlc *9*
-
-
Ty na foru v My Profile/About me nemas "Steam key"?
-
-
No býval tam teď je tam jen Steam DLC Key (PCARS): který nejde použít protože PRODUKT ke kterému to patří není aktivovaný, tak jako nevím co tím kjuci jako zkoušej
-
-
Uz jsem nasel kde je problem. Za 25 Euro neni hra ale jen sleva:
Receive a €25 discount towards the released game
Get an opponent named after you
Access to exclusive car(s) -
-
Prej mas mit kupon na slevu ale kde nebo jak to netusim.
-
Ou sakra že jsem si toho nevšiml když jsem to kupoval XD dík za vysvětlení. Ještě jak uplatním tu slevu?
-
-
Tobe to muze byt jedno, ty hry stejne nehrajes.
-
-
To jo, ale jde o to mít tu volbu o ten pocit možnosti, neva nechápeš nepřekvapuje.
-
-
-
-
-
Chápu, že pro tebe je to výhodné, a že se určitě nesnižuješ k něčemu nekalému, ale nevadí ti trochu to, že řada z těch lidí co do toho takhle nalila ty peníze, má reálnej bias k tomu, aby tu hru vynášeli do nebes? Protože čim víc se toho prodá, tim víc na tom oni vydělají ne? A rázem z fanoušků, jsou propagátoři té hry, nezávisle na tom, jaké kvality ta hra má. (Nechápej mne špatně, Project Cars považuju za jednu z těch lepších závodních her, jenom mne zajímá jakej k tomu jako reálnej investor máš postoj)
-
-
Fanousci jsou vetsinou propagatori (a kolikrat i opravdu fanaticti) hry i kdyz z toho nic nemaj. Fakt v tom nevidim zadnej problem ani realnej bias.
Kdyz to srovnam s takovym Elitem kde misto jakychkoliv vyhod za to ze jsi jim pomohl hru financovat dostanu akorat ucet na dalsich 45 euro za nove rozsireni :D (120 Euro pokud bych chtel vsechna rozsireni)
-
-
Kolik z kolika? Jestli se mohu optat...
-
-
Dostal jsem nazpatek deset procent navic.
-
-
Hra a bonusy +10% z vkladu nebo hra a bonusy + 110%?
-
-
Hra a bonusy +110% vkladu.
-
-
-
-
-
Je to sice už přes týden starý, ale stále je to celkem vtipný. https://www.youtube.com/watch?v=vlAFl9ruZrk
-
Jade Raymond (Ubisoft Toronto): „Naše publikum vyžaduje dokonalost, což vede k omezení inovací“.
"Now, there are 30 million people buying and they only buy the top five," she went on. "They expect perfection. I think that growing up with everything being so good, so easy to use, there are certain expectations." - Tady podle mě míchá víc věcí dohromady. Já chci, aby byla hra "so good", ale opravdu nechci, aby byla "so easy to use". Jakoby se Jade domnívala, že prodejnost ovlivňuje první i druhé. Domnívám se, že masovou prodejnost ovlivňuje spíš to druhé... A nejvíce prodejnost ovlivňují určité koncepty, tedy ani jedna ze dvou zmíněných možností. Takže mi z toho vlastně ve výsledku vychází, že Jade je sice velmi pěkná, ale trochu mimo. *1*