Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickTheMage

EA Sports vydalo první patch pro NHL 12, který mimo jiné přidává tým Winnipeg Jets.

Jezisi kto pise tie bleskovky? Winnipeg Jets su samozrejme v NHL12 od zaciatku, len nemali k dispozicii aktualne dresy, len tie historicke. A hadajte co? Ano, patch pridava aktualne dresy :)
    • A zachovava ten patch moznost puvodnich (historickych) dresu? Ja ty nove nejak nemusim.
  • MrSanta

Sluchátka - dvě volby

Vrácím se k víkendové debatě o sluchátkách. Nakonec jsem zavrhl bezdrát i kompatibilitu pro hraní na PC i Xbox One. Na poslech jdou na obě, mikrofon holt jenom na Xbox One. Ale bez toho se na PC obejdu, nebo koupím nějakou 'šunku' jenom na pokec. Co jsem se dočetl, na poslech by rozdíl být moc velký neměl. To co 'dělá' ten zvuk je stejný. Stejně tak přípojka do Xbox One ovladače.
    Možnost 1: TB Ear Force XO Four Stealth: http://sluchatka.heureka.cz/turtle-beach-ear-force-xo-four-stealth/specifikace/#section. Odkaz na stránky výrobce: http://www.turtlebeach.com/product-detail/xbox-one-headsets/turtle-beach-ear-force-xo-four-stealth/615
    Možnost 2: TB Eer Force XO Seven Pro: http://sluchatka.heureka.cz/turtle-beach-ear-force-xo-seven-pro/. Stránky výrobec: http://www.turtlebeach.com/product-detail/xbox-one-headsets/ear-force-xo-seven-pro/607 . A tady odkaz na video na YT, pro přehled jak vypadá ta kabeláž: https://www.youtube.com/watch?v=8Sfzshndng0 .
    Otázka je, jestli to provedení v kůži, 'pletenej' drát a vůbec celkově za ten extra cca litr stojí.
    Má tu někdo zkušenosti s tím obchodem www.anacomp.cz ?. Nechápu jak to můžou prodávat levněji než výrobce...
  • Před víkendem se na eBay prodala plná X360 verze hry Call of Duty: Modern Warfare 3 za 10200$ (=...

Máte tam chybu, bylo to 12100.
    • Nene, je to v poradku, alespon podle meho zobrazovani ebay. Ted by mne ale zajimalo, jestli tohle je fake ... Pokud ne, tak jsem opravdu prekvapen, co jsou nekteri hraci ochotni vysolit za takovouhle "klasiku"
    • Winning bid: US $10,200.00
      Pořád vidím 10200...
  • karlman.hajsky

PS4 repro

Čau lidi, nevím zda je vhodné to psát sem, ale z několika stránek, kde by se měli zabývat radami ohledně elektroniky, jsem nezjistil ani prd. Mohl by někdo potvrdit či dát radu, za bude v pohodě připojit tyto reproduktory - http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/genius-sp-hf-2020-v2/ - k PS4? Ty rady z diskuzí mne spíše zmátli a rozhodili až si nejsem na 100% jistý zda to nebude problém. Díky za veškeré rady. *4*
    • frag.ment
      Má to optickej vstup, takže seš v klidu. Ale já bych šel rozhodně do 5+1 domácího kina. U her nepotřebuješ vyloženě hi-fi sound a za nějakých 8tisíc to má kromě hraní kvalitu i na hudbu a filmy, takže investice na dlouho, když dobře vybereš. Mám Pioneer už asi 4 roky starý a hraje skvěle (nejsem žádnej audiofil, ale má 4 sloupcové repro a v každém jsou 4 reproduktory, středovej repro + bokem je sobwoofer). Tehdá to stálo pře 25tis, teď už se to dá koupit asi za třetinu.
    • Ronox
      Edit: aha má to optiku, tak klid :)
      • karlman.hajsky
        Díky za potvrzení. Ty zavšivené diskuze pro rady, kde je to samý chytrák bych kolikrát zrušil. Přijde mi jako by tam lidi většinou buď nepochopili otázku nebo se snažili radit tím nejsložitějším způsobem. Člověk se tam pak kolikrát dozví, že má něco připojené asi nějak magicky, protože se ani jedna rada nerovná skutečnosti. *1*
  • hra snu

jaka je vaše hra snu? moje je komplexni strategie, neco jako EU4, ale z moderní doby a aby se tam jen nebojovalo ale dala se delat ekonomika, politika, vyzkum atd, cili hrat i mirovou cestou. neco jako civka ale hexova hra na tahy mne neba, navic civka je dost povrchni
    dale bych bral rpg, nebo mmorpg, ale aby se duraz nekladl jen na boj, ale i na "civilni" veci, jako treba mit nejake povolani, moznost si koupit dum a zarizeni atd. mozna neco jako gta/gta online ale to jsem nehral tak nevim jestli to je to co si predstavuji
    *4*
    • hra vašich snu - pokracovani

ješte bych bral simulaci ekonomie/ekonomiky. hráli byste za stat a mohli byste hybat nabidkou, poptavkou, tlačit penize, podporovat zamestnanost, delat ruzne unie, podporovat vyzkum atd. vyvojari takove hry by snad mohli dostat i nejakou podporu ze statnich nebo evropskych zdroju protože by to zaroven sloužilo jako pomucka pri vzdelavani - ale porad by to byla hra

dale bych bral napr. farming simulator z "ptačí" perspektivy, tedy ne že bych musel jezdit na traktoru (kdybych chtel, mohl bych) ale že bych to spíš celé organizoval jako strategii; takova hra tady sice je, jmenuje se farming giant ale pry je to dost zabugovana budgetovka s nepriliš libivou grafikou
    • homeles8
      Single FPS střílečka. Měla by název World War II a byly by v ní obsaženy všechny operace a mise od roku 1948 až do konce války 1945 a mohlo by se hrát za všechny zúčastněné strany. A při hře aby se mohlo přepínat mezi postavama svého oddílu, jak v GTA 5. S tím, že bys moh před přepnutím nařídit pokyn, co má dělat tato postava, až si přepneš na jinou. (třeba zůstat v krytu, krycí palba, postoupit dopředu atd.) . Kampaně by trvali stovky hodin a byla by to taková tečka za tímto žánrem.
    • Mart9
      NHL na pc
      • Jack1947
        Keep dreamin...
  • Jack1947

OWL

http://www.pcgamer.com/overwatch-league-pro-suspended-for-homophobic-insult-against-opponent/

Jo jasně chápu že tohle se v Lize asi moc nemůže ale stejnak... Blizzard to občas krapet přehání.
  • Pilgrim66

Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...

Jo, ale chce to udaje kreditky i kdyz je to zadarmo. To si necham zajit chut teda...
    • ucho
      nech, a raději vytáhni kabel od internetu, aby ti někdo nesebral klávesnici :)
      • Pilgrim66
        Pokud máš potřebu trousit kompletní informace o kreditce na internetu tak si posluž. Já si dávam pozor na jakejch stránkách je nechávám.
        • ucho
          kdo se bojí, nesmí na internet.
          • Dřív to byl Direct2Drive a bylo to lepší?nebo je to teď ? já právě od těch hajizlů odešel,co to vzala jiná společnost.Nešlo tam nakupovat pro nás./nelze reagovat na tvuj poslední příspěvek/
            • Ne.Myslím tady ten web.Musím reagovat i na svoje rok" starý příspěvky.
            • ucho
              No poprvé jsem na ten shop narazil před měsícem. Na plenky to vypadá, určitě mají co dohánět. Takový GameStop i GMG například v poslední době celkem žijí. Největší problém GameFly je teď to časté omezení na region, kdy mají Češi smůlu.
            • Vyčerpávající.Díky./nelze koment na tvuj poslední/tady ten web bude ještě asi v plenkách,ne?
            • ucho
              celkem dost věcí je jen pro UK region, takže pro našince tam toho příliš k nákupu není. D2D mi přišel obsáhlejší a méně restriktivní. zatím to vypadá, že ten shop nabírá dech a teprve teď to trochu rozjíždí. snaží se, ale je to slabší. osobně jinak kupuji jen Steam verze, tedy s jejich klientem nechci mít z principu nic společného :) celkově je teď výběr, kde něco na internetu nakoupit, celkem velký. nějakou akcí občas vynikne každý z těch shopů (GMG, GameStop, GamersGate, ...). na gamefly měli například Spec Ops: The Line za 5 liber pro český region.
          • Kdo chce kam ..... klidně takový phishingový formulář vyplní . Údaje o kartě i s CVV a pod tím hnedle adresa k tobě domů . Jo naposledy to takhle pěkně po mne chtěl nějaký Nigeriec který potřeboval převést větší hotovost ;)
            • ucho
              informace o kartě nejsou na internetu na 100 % v bezpečí nikde. v tomhle by měla rozhodovat zkušenost ostatních lidí s obchodem. někdo nevyplní údaje o kartě ani na Steamu, ani na GOGu. údaje o kartě chtějí snad všechny větší internetové obchody v Anglii (nakupoval jsem na game, gamefly, zavvi, thehut, vždy chtěli pouze kartu). je vcelku normální, že když si tam chci něco koupit, že za to zaplatím kartou (to je princip placení kartou :) ). paypal nevyužívá každý a pro řadu eshopů je to zbytečná komplikace.

každopádně práce s kartou lze na internetu zabezpečit poměrně snadno. stačí mít kartu zhotovenou pouze pro platby na internetu (dá se sehnat zdarma, i vedení účtu). tedy i účet je pro placení na internetu speciální. stačí tak mít nastaven limit třeba na 200,- na den a na účtu vždy maximálně 500,- a jednoduše mít o těch penězech tam přehled a v případě potřeby si tam "dosypat" další peníze. v takovémhle případě by tě nerozházela prakticky ani situace, kdybys vyplnil nějaký phishingový formulář... a už vůbec tě nerozhází nějaké odcizení databáze nebo provalení čísel karet. na občasný nákup na internetu to stačí (navíc v případě potřeby si můžeš na ty dvě minuty limit zvětšit) a máš vše plně pod kontrolou. nemůže ti hrozit žádné vybílení účtu...

jenže celá tahle diskuze je trochu k smíchu, gamefly je zatím vcelku normální obchod, se kterým jsou všichni spokojení. i já jsem tam už jednu hru na steam koupil. teď si udělal promo akci, aby nalákal zákazníky. není to tak, že rozdává hru zdarma a nic za to nechce. ten obchod by rád získal nové zákazníky, kteří se k němu vrátí, navíc se musí chránit před podvodníky, kteří by si stáhli veškeré licence. ty tady ale z toho děláš nějakou podvodnou akci, kde z tebe chtějí vylákat číslo kreditky, kdy uvažuješ jen čecháčkovsky, že chceš prostě něco zdarma. jenže gamefly je regulérní obchod, který prodává regulérní licence. a od svých zákazníků chce fakturační adresu. ano, nikdo neví, jak mají zabezpečenou databázi, ale to jaksi nevíš u nikoho. takže všude tam, kde platíš kartou, kartu vystavuješ riziku. vlastně ani ten paypal není 100%...
  • Pokud si předobjednáte Dungeon Siege III na STEAMu, získáte zdarma předchozí dva díly.

...získáte zdarma předchozí dva díly. - ale pouze jejich single player část. Na multiplayer zapomeňte.
  • Jack1947

Battlefield 4 a Need for Speed: Rivals bylo od základu vyvíjeno pro Xbox One a PS4.

Next-gen v plne sve carokrasne-krase ( konecna a du spat). *15*
  • Hanzales

Stalker - Lost Alpha - Patch

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-v130013-patch
    Opravuje celkem dost věcí :) Pokud jste před tím aplikovali neoficiální záplatu, tak prvně hru přeinstalovat. Teď už to vypadá na hlubší rozehrání :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit