-
Medal of Honor: Warfighter je název nového dílu populární střílečky, která se bude opět točit...
No nekecej...Už chci říjen, páč novej Medal byl hodně dobrej -
PlayStation 4 opět nejprodávanější konzolí v US, hrám dominoval Madden NFL 15
http://heavyeditorial.files.wordpress.com/2013/06/gif11.gif?w=640 -
-
Ehm a k čemu, krom že si můžeš mlátit pindíkem o gamepad, to je? Byl bych raději kdyby začali sypat ty exkluzivní hry. A ještě si píchnu, jak nejde PSN tak nejdou stažený hry, neříkal něco SONY že nemusíme mít PS4 připojenou k netu?
-
-
Toho si nevsimej, God of War je mistni ultra Sony fanatik, kterej se celej klepe radosti, ze se PS4 dari lepe.
Bohuzel ve svem fanatismu si neuvedomuje, ze pokud by to MS na konzolovem trhu zabalil (malo nepravdepodobne), tak by ho s tou jeho milovanou Sony cekaly krusne casy.
Pro rejpaly: kdyby to bylo obracene, tak by to bylo to same. -
To já nevím, našel sem to na netu, tak to sem postuju:)..
-
Říkali, že pokud budete mít fyzická média, připojeni být nemusíte. Jako vždy jen hatuješ konzole a plácáš blbiny. Stačí se zamyslet.
-
-
"Jako vždy jen hatuješ konzole" Tak to si mě s někým pleteš, když něco hajtuju tak je to něco co se mi nelíbí a né z principu že je to či ono. Stačí se zamyslet *1* . A nevidím ve svém příspěvku nic co by se dalo nazvat "blbinou" či nepravdou.
-
-
U stažených her to je docela logický, když se musí autorizovat u serverů. Je to kvůli těm PS+ hrám zadarmo, aby to poznalo jestli máš platný členství nebo ne :)
-
-
To je divný, protože když vycházel Wolfenstein, tak jsem ho stáhnul a pak se s konzolí přesunul mimo síť a šlo to. Tak buď nějaký "update" k horšímu nebo nějaká chyba.
-
Je to i u her co sl koupíš na storu.
-
-
-
-
Právě od teď jsou dostupný nové postavy do Tekkena Julia a Negan
-
-
No teda to docela trvalo vždyt ho oznámili už v létě minulého roku... lol
-
-
přece jen je to Season Pass 2
-
ale vydali mezi tím další 4 postavy.
-
-
No to je sice pravda ale poněkud pozdě.
-
-
-
-
Disney si registrovalo obchodní značku Seal Team 6 (jednotka která zabila Usámu bin Ládina), aby...
Uz se tesite na Seals Team 6 s Robinem Williamsem v hlavni roli? -
Vyšla nová verze ovladačů Nvidia GeForce (v375.63).
Vyšla nová verze ovladačů AMD Crimson (16.10.3)
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64
*1*
...btw nechapem aka je toto bleskovka(tj aky to ma vyznam)
to uz nieje o com pisat? -
-
AMD taky potrebuje aktualizovat ovladace?
-
-
aj Intel, dokonca
*8*
btw, keby si chapal pisany text, slo mi o to, ze ta bleskovka je o .... uz chapes, alebo ti to mam nakreslit? -
-
Smarja tady se nekdo blbe vyspal...
-
-
Zkus to nakreslit.
-
-
a just nie
-
-
-
-
-
Video ze zajímavě vypadajícího, prozatím nevydaného, modu GTA London 1969 pro Grand Theft Auto IV.
:) Teda ... proč asi ten titulek pokračuje ...GTA London 1969 Converted To RAGE ?
Nemastné neslané , ale pěkný model auta a ty výbuchy pak teprve působí luxusně ;) -
-
Co je na titulku spatne? Rage je ten engine
-
-
Zatracený IDtech :D *3* Moje chyba ;)
-
-
-
Cliff Bleszinski: Účast na E3 je zbytečné plýtvání penězi.
Po tom co si se obětoval F2P, fešáku už moc zajímavej pro mně asi moc nebudeš. -
-
Z toho jistě dostane záchvat breku.
-
-
Měl zůstat retired a bylo by takhle se jen prodá za málo peněz aby měl víc z F2P (špatně).
-
-
-
EA: Ani po oznámení Xbox One a PS4 neuvažujeme o znovuzavedení Online Passu.
Nejspis uz nestoji o treti lejno *1* -
-
Snažej se kluci ušatý...nikdy bych neřekl že daj Battlefield 3 k PS+...
-
-
To sem taky cumel jak Kratos z Cronosova bricha *1*
-
-
-
Zaregistrujte se do betaverze PS3 free-to-play střílečky Dust 514.
Díky za info!!! *14* -
Poslední epizoda seriálu South Park si vzala na mušku hratelnost L.A. Noire.
Tady se někdo nekoukl na celou epizodu.... *7* -
-
Poslední epizoda seriálu South Park si vzala na mušku hratelnost L.A. Noire.
a co by se změnilo? -
-
V poslední epizodě seriálu South Park, která se točí kolem cynismu, se objevila narážka na...
Koukni se a uvidíš.
-
-