Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RaketovyZid
    "<strong style="margin-top: 0px;">Cyberpunk 2077</strong><span style="color: rgb(255, 255, 255); background-color: rgb(26, 26, 26);"> bude v době vydání čistě singleplayerovou hrou, multiplayerový mód hra případně (=možná) obdrží </span>až později<span style="color: rgb(255, 255, 255); background-color: rgb(26, 26, 26);">.</span>"

Bleskaři, když už nevěříš čtenářům, že znají slovo případně, pročs tam rovnou nenapsal jenom to možná?

• S příchodem updatu pro Resident Evil 6 získáte zdarma DLC pro vyšší obtížnost (No Hope) a co-op...

Citováno 12. října 2012 v noci, čas 1:56 -
    "S příchodem updatu pro Resident Evil 6 získáte zdarma DLC pro vyšší obtížnost (No Hope) a co-op partnera pro Adovu kampaň..."

Zápletka: Neo-Umbrella v rámci svých experimentů s C-virem vytvořila novodobého Ádu. Ten se (po objevení sebe sama a svého poslání) vydává na strastiplnou cestu za vytvořením nové, čísté rasy mutantů. Hráč bude v roli Ády čistit zemi od podřadných T-virových zombiíí za pomoci plamenometu, Mausera, granátů a speciální "síly hlasu".
    • ZvacA

S příchodem updatu pro Resident Evil 6 získáte zdarma DLC pro vyšší obtížnost (No Hope) a co-op...

Stane se, no.. :D
  • Assassin's Creed Chronicles

Tak plošinový 2.5D Assassin's Creed Chronicles: China je pouze prvním dílem z trilogie (vyjde 21. dubna), zbylé dva díly se jmenují Russia a India, zatím bez upřesněné doby vydání. Na tohle se vážně těším.
    + Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JapuE16BPrY
    • SalemCZ
      další Prince?
      • Jack1947
        Kééž by...
        • SalemCZ
          možná by to normálně pojmenovali jako PoP, ale jelikož v dnešní době má AC větší jméno tak se toho nedočkáme
          • Jack1947
            AC je totiž pop, jakmile vyšlo AC po pop se slehla zem, poslední dobré pop bylo myslím ten 3díl. Ten poslední to už bylo fakt mlácení žita. Bez popu by žádné ac nikdy nevzniklo, to je realita.
    • kostejnesmrtelny
      Kdo potřebuje AC chronicles, když máme Mark of the Ninja? *7*
    • Lukyz
      Vypadá to celkem zajímavě, mě zaujala hlavně ta ruská část *4* A tady bude rozhodovat hlavně cena, což v případě Ubi nebude žádná lidovka...
      • Prý $10 za díl.
  • PC gamepad

Je tu jeste nekdo z hochu, co mi radili ohledne pc gamepadu?
    Koupil jsem si teda ten xbox wireless PC receiver, a otestoval zatim jen v jedny hre, ale funguje krasne. Takze diky za radu, ale mel bych k nemu jeste par otazek:
    Da se ten ovladac nejak normalne vypnout? Mam ho normalne od xboxu, kde se vypina skrze menu. Takze tady ho bud nechat vypnout (pul hodiny), nebo prasacky vyndat baterky? To je trosku brutalni, ne? : )
    A necha se nejak "rozvazat" ovladac a konzole? Mam totiz herni PC (stejne jako xbox) v obyvaku u televize, takze kdyz s nim chci hrat na PC, tak jakmile ho zapnu, spusti se i konzole. Vypnu konzoli, vypne se i ovladac : D
    Zatim jsem ten xbox proste vypojil ze zasuvky, ale je to teda hodne blbe vymysleny...
    A treti otazka... jde ten gamepad vyuzit i mimo hry? Proste i ve windows, treba jen jako nahrada mysi? Hodilo by se...

Kdyztak diky za odpovedi

Vlastne jeste ctvrta: je nekde k dohledani, ktere hry (a do jake miry) gamepad podporuji? Ona to asi vetsinou u tech PC her nebude zadna slava, ze? Hral bych tak rad i strilecky (jo - zabte me), ale treba BF mi to plete gamepad za joystick, takze to nastavovani ovladani reaguje uplne imbecilne. Zkratka by bylo dobry vedet, jak na tom ta hra je, nez do ni teda jdu... Dik
    • RavenHolm
      1. Bohužel jak ho vypnout vyjma čekání nebo vyndání baterky nevím. Nicméně takhle ho vypínaj všichni v okolí a nikomu nezačal nijak zlobit.

2. Chce to trochu čachrovat s párováním. Pokdu máš druhý gamepad, tak ho spáruj s xboxem jako 1 a druhý gamepad spáruj s PC. Je to trochu hlavolam, který se blbě popisuje, ale jde to.

3. http://xpadder.com/ Zkoušel jsem to. Win s tím jde ovládat, ale žádný zázrak nečekej.

4. http://www.giantbomb.com/xbox-360-controller-support-for-pc/92-2465/
      • Mimochodem... myslis ze u TES:V hrozi, ze ten x360 gamepad nebude plne podporovat?
        S Games for Windows LIVE pry Skyrim svazanej nebude...
        • RavenHolm
          Na 100% si u Skyrimu nejsem jistý, ale očekávám, že podporu x360padu mít bude. Bylo by zvláštní, kdyby jí neměl.
          • Asi jo. Snad uz to dneska bude standard...

Tak dik moc. Jdu si ke kumpanoj pro Saboteura, a pekne to otestuju.
            Treba mi na gamepadu sedne lip...
            • Taky se bojim, ze to neni az tak jisty.
              Ale tak budu doufat ; )
            • RavenHolm
              MishKonn: Na to pozor, protože 100% to určitě není. Některé hry s tím mají problémy.
            • MishKonn
              Každá dnešní hra, co vychází na konzole, je 100% kompatibilní s X360 Controllerem, Skyrim nevyjímaje. Na 100% půjde ovládat gamepadem (Jediná vyjímka je Mass Effect a Dragon Age, kde BioWare naprosto nesmyslně gamepad zakazuje).
      • Teda... diky moc.

Druhej gamepad mi jeden nevychovanec nejak odmita vratit, tak nevim : )
        Ale i tak - neva. Pokud nemam nic rozjetyho na xboxu (coz nerozjizdim zaroven s rozjetou pc hrou), tak ho zapinam fakt uplne vyjimecne - prakticky vubec. Tak bude proste vypojenej ze zasuvku - ono je to tak mozna i lepsi... (?)

Kazdopadne teda dik
  • Obrazem: Standardní edice hry Zaklínač 3: Divoký hon bude kromě hry obsahovat  nálepky, mapu světa, soundtrack, manuál a příručku zaklínačova světa.

Krásná edice.
    • tak snad pokud to bude i v pdf formatu se to bude dat stahnout i v skydrow edici
      • Pilgrim66
        Když už si tu hraješ na drsnýho piráta, tak bys aspoň mohl vědět že se píše SKIDROW.
  • O soundtrack hry The Lord of the Rings: War in the North se postaral ten samý člověk (Inon Zur),...

Co se muziky týká, dvojka je na tom mnohem lépe. Tím ale nechci říct, že by měla jednička špatný soundtrack, jen není tak výrazný.
  • Jen pár dní po oznámení konzolové verze Zaklínač 2 opouští producent Tomasz Gop nejenom CD...

Asi ví co je dobrý a už ho totálně nas*alo a odradilo zkonzolovování her.... nedivim se mu, konzole zabíjí herní prumysl
    • Paul_cz

Jen pár dní po oznámení konzolové verze Zaklínač 2 opouští producent Tomasz Gop nejenom CD...

Ano, a proto je jeho nejoblíbenější hra minulého roku konzolová exkluzivita Demon Souls, že jo.

Přestaň chlastat ten pc gaming kool-aid.
      • Konzolové exkluzivity jsou fajn, např. Red Dead Redemption. Ale jak vyjde hra na PC a vyjde i na konzoly tak to vždy dopadne špatně. A to se nedá popřít
        • Paul_cz
          Ale dá, většina multiplatformovek má na PC nejlepší verzi.
          • Ano, ale pouze graficky. Herně (tzn hlavně ovládání, systemy menu, inventáře atd) jsou zkonzolovatělý až hamba ;)
            • mě je u kloaky na čem komu záleží :D Jelikož se vývoj PC docela rapidně zpomalil, a grafika je za posledních par let pořád stejná.
            • SA-reg

Jen pár dní po oznámení konzolové verze Zaklínač 2 opouští producent Tomasz Gop nejenom CD...

Copak největší cílové skupině hráčů většiny her (11-18?) nezáleží hlavně na grafice?
  • ucho

Humble Bundle 3

tak dali už druhou hru jako bonus. teď Atom Zombie Smasher
  • Peter Molyneux pracuje s Lionhead ještě na jednom "super tajném" projektu.

:)
  • premyslim ze bych si zahral rainbow six vegas, nebo vegas 2. nevite ktery z tech dilu je lepší?
    • obě jsou super ,vegas 2 mi přišlo o něco lepší
    • Raven Shield :D
      • to už je moc stary
        • A ten posledni Swat jsi hral? Ja totiz z toho Rainbow Six Las Vegas byl takovej smutnej a nedoporucil bych ani jeden z nich :D
          • Jack1947
            Vegas1 bylo v pohodě... Vegas2 byla už dost velká střílečka... ale i to se se zatlými zubami nák dalo. *4*

Maxi zapař si RS:Vegas1 , vyělo to i na Level DVD tak si to asi dám i já no. *4*
          • swat jsem taky nehrál ale čeknu co to je
            • Lockdown byl snad ještě horší než Vegas. Když už si máš vybrat z těch novějších zvolil bych Vegas 2. Jinak bych vážně doporučil Raven Shield nebo jeho datadisk Athena Sword.
            • shefield2
              http://static.fjcdn.com/pictures/S.W.A.T_fc92f3_4686185.jpg *5*

A teď vážně, z novodobých Rainbow Six bych nedokázal doporučit ani jeden. Možná Lockdown, ale ani za ten bych nedal ruku do ohně. Zkus ten SWAT 4, je to skvělý. *3*
              Kdyžtak zkusím zapátrat v paměti a pak dám vědět.
              Edit: Možná ještě Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit