-
Artifact ztratil během dvou měsíců 97 % hráčské základny, současně ho hrají už jen nižší jednotky tisíců hráčů.
jako hraji nečastěji s asiaty. Něco na tom bude :)
-
PlayStation v brzké době odhalí "něco nového".
v brzké době jakože zítra? -
Driveclub Weather Racing - Rain | Driveclub Gameplay PS4 1080p
Dem graphics.. http://www.youtube.com/watch?v=aacF0L7L97w
Kvalita videa šílená, ale i tak to vypadá hodně luxusně. Ten odklad vydání stál za to. *14* -
-
Však jen počkej, oni ti to před vydáním stejně hezky očešou. *1*
-
Asi nejrealističtější grafika co jsem viděl, vypadá to skvěle.
-
-
lol *1* *1* . Tak to je na case si nechat vysetrit zrak. *3*
-
-
Hlavně že jsi to vystříkal tady na web! *1* Blbej sonyboy *6*
-
-
Strč si klávesnici do prd*le a nemel replikanskej nesmysle s buzno-značkama.
-
-
-
Infinity engine hry a neverwinter na konzolích, i když osobně mě zajímá jenom switch - pánové a případné dámy - pro mě splněný sen:
https://twitter.com/skyboundgames/status/1093578341704056832
-
Z Wastelandu 2 vyšlo nové kratičké video, ve kterém Fargo ukázal různé stupně přiblížení...
škoda že to vypadá tak d3bilně.... grafika je jak z animáku... a postavičky se hýbou dost komicky... atmosféra nebude žádná. -
Lets play videa
Dejte mi tipy na nějaký letsplayery, youtubery (CZ i EN), který nemaj v hlavě úplně naděláno a už nemutujou, nepištěj, nemusej v každý větě říct "fuck" a třeba i ke hře řeknou něco zajímavého. Snažim se tenhle fenomén nějak pochopit, ale už jsem na to asi starej a zjevně nejsem cílovka. -
-
Jesse Cox - Absolutně nejlepší let's player, co se týče příběhových her. Nejlepší od něj jsou let's playe na hry od Davida Cage(především Beyond), a pak let's playe ve kterých hraje s jeho známým wowcrednorem(především Saints Row a Outlast)
wowcrendor - Warcraft 3, Banjo Kazooie, Jazzpunk, Leveling in WoW, skvělé wow machinimy. Na jeho hlas si možná budeš chvilku zvykat.
TotalBiscuit, The Cynical Brit - Sice nedělá přímo let's playe, ale spíš "první pohled na hru". Doporučuji videa co dělá s jeho manželkou, zaručená bžunda.
Jim Sterling - Zase, nedělá přímo let's playe, ale "první pohled na špatné hry na steamu", nebo výborné Jimquisition, či sarkastické top 10 listy.
Další let's playeři o kterých jsem slyšel dobré věci(ale nesleduju je) - Cryaotic, CinnamonToastKen, Northernlion -
Díky za tipy, kouknu na ně.
-
Petr Poláček a jeho slavný walkthrough Elite: Dangerous, doporučuji!
-
Zahraj si to sám a nemusíš koukat jak to hodiny hraje někdo jiný *15*
To je teda zábava. -
LetsplaydarkoulsHD - souls hry, monster hunter
Scott Manley - kerbal space program, je to astrofyzik takže zajímavé informace jsou zaručeny ;)
NakaTeleeli - převážně plošinovky
SSoHPKC - tak nějak vše -
-
Scott Manley je naprosto super, a to KSP nehraju :)
-
-
Já když už se chci podívat na nějaký letsplay, tak jedině bez komentáře na MKIceAndFire. Ale pokuď to chceš s komentářem, tak ti neporadim.
-
Já to taky nemám rád, ale TotalBiscuit je spíš prvotřídní herní "videonovinář" než Youtuber a jeho videa jsou super.
-
-
CJe
Co znamená zaměření na CJE? -
-
Dík
-
CJ je hlavní postava z GTA San Andreas Carl Johnson.
-
CJ byl protagonista GTA San Andreas.
-
-
Japonsko
Mají tam prý problém s partnerskými vztahy, diví se někdo?
https://www.indiegala.com/sexyfools?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=FRIDAY+SPECIAL+BUNDLE+2016+04+14 -
-
No to je argument, ukazat stranku s fetishem a rict "podivejte se jak jsou spatni, maji problem".
-
-
Neříkám že jsou špatní, že mají problém se vztahy je fakt sami si toho jsou vědomi a řeší to, takové hry bude jedna z možností jak si to kompenzovat a nemít potřebu v reálném životě mít vztah, ale netvrdím že každý kdo to hraje nemůže mít vztah, si to zas neber tak osobně.
-
-
Ja si to osobne neberu, jen mi prijde takova reakce a spojeni kresleneho p**na s problemy ve vztazich celkem nevhodne. To je to same jako tvrdit, ze kdo se kouka na p**no nemuze mit normalni vztah.
-
-
-
V jednom podcastu(myslím že Cox n' Crendor), které poslouchám, se bavili o studii, o tom že velká část(pohybovalo se to v desítkách procent) obyvatelstva Japonska úplně ztratila zájem o pohlavní styk s lidskými bytostmi.
-
-
Kdyby to skončilo "o pohlavní styk" tak ok, ale jak si pokračoval "s lidskými bytostmi." tak mám o ně docela strach.
-
-
-
Sony si patentovalo (a testuje) chytrou paruku SmartWig, která dokáže monitorovat zdravotní stav, navigovat...
Ptáte se, proč zrovna paruku? Protože Japonci! -
-
protoze japoncum roste na hlavach vsem stejnej drn, tak chtej aspon na chvili zmenu *5*
-
-
Microsoft "inkubovalo" projekty, které měly primárně využívat výhod cloudu.
Bublina splaskla