Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Slevoléto

Vy, kteří tvrdíte, že na Games ignorují Nintendo, nemáte pravdu. Přichází totiž Nintendo Slevoléto se speciální nabídkou žhavých letních cen, která se dokonce posunuje na první pozici pokaždé, když článek doputuje na konec stránky - tzv. Games supertopování.

Aby zase někdo z Nintendo tábora příště nebrečel, že tady nemá co číst.
    • 0011
      My chceme recenze na hry, ne reklamu na něco, co už dávno máme doma, o co ti jde?
    • Nechcem slevu zadarmo ?

Slevoléto s Nintendem ? ... Kouknu na Heuréku a hlavou kroutit nepřestávám .... sleva 2000 Kč už je o něčem jiném , než obligátních 4 990 Kč co vídám po celý rok .
  • Humble Bundle

Dead Space 3 Origin klíč:
    FP6W-45VY-BM5R-AZRQ-7RWM
  • Jack1947

The Bunker

Počítám až v recenzi ?
  • Division

http://bonusweb.idnes.cz/flim-the-divison-reziser-scenarista-d7e-/Novinky.aspx?c=A170120_115936_bw-novinky_anb
  • Přišla me dnes pozvánka do alphy Totální war: aréna, kouknu na to az večer, nezkousel už to někdo?
    • Kozy
      No zatim je to jenom survey, kódy teprve budou rozesílat, na tohle jsem vážně zvědavej.
      • no jo, sakra, a já se tak těšil :-D
    • Total war: aréna. Ach ta T9
  • helgi

Sony zatím odmítá komentovat slabou poptávku po PSV.

Jen vážně nerad musím říct, že "já to říkal" *9*
    • Sony zatím odmítá komentovat slabou poptávku po PSV.

Nevím čemu se všichni diví, není to celosvětovej launch, měli to vydat všude před vanocema a měli by o něco vyšší zisky, i tak ale nemužou čekat extrémní prodeje. Ať se radši soustředí na nástupce PS3 ..
  • Sleva na Steamu na The Secret World!

Rád bych podotknul že toto super mmorpg je momentálně na steamu o polovic levnější. Stojí 24,99. Nechci dělat reklamu, ale todle je vážně skvělá hra:)
    • ucho
      no a kolik stojí měsíční poplatky? (spíš jsem nikdy nepochopil, proč se u her, kde jsou měsíční poplatky, prodává samotná hra poměrně draho). videa vypadají skvěle, ale nevím no :)
      • tak 15 eur měsíčně, to je brutus...
  • Dnes v 19:00 startuje služba YouTube Gaming, která se zaměří na herní videa.

to měli spustit s nějaký ESL, nebo tak s něčím kde by byli live přenosy
  • umm

Páááni, jen chci říct...ME3 dohráno, vážně skvělá hra a užíval jsem si ji, ale...ty konce! Co to sakra má bejt?! *8* *8* Jak to mohli tak zabít v posledních pěti minutách?
    • Ringwraith
      Zvědavost:

Pokud vyjdou nové konce jako DLC, koupíš si je?
      • Přiznání:

Nikdy jsem žádný mini DLC nekoupil, vždy si ho stáhnu trochu..volnějším stylem :p Když je to opravdu velké a kvalitní DLC, srovnatelné s datadiskem, pak si ho koupím, ale když mi tam někdo šroubuje zbraně, jednoho parťáka a dvě mise...cha, maj mě snad za debila? :p A pokud mi někdo přidá nové konce jako DLC, tak...já nevím, přál bych si nový konec, ale to by byl tak ultimátní výsměch, že si snad ten konec raději domyslím, stejně jsem snílek.
        • Ringwraith
          Aspoň tak.
  • Duke Nukem Forever gameplay

za méně než 22 hodin.

http://www.gametrailers.com/
    • MrSanta
      Gametrailers mě poslední dobou tak vytočili, že na ně už přes měsíc nechodím. Ale kvůli Dukovi je zase jednou navštívím.
      • Čím tě gametrailers.com vytočili? Pořadem Pach Attack? *3*
        • MrSanta
          Na ten se ani nedívám. Štvou mě recenzema, přijdou mi tam strašně neobjektivní. Hlavně to, že jedna věc se v jedné hře kritizuje a v jiné to nevadí. Taky to hodnocení mi hodněkrát přišlo zcela mimo to, co bylo v recenzi řečeno. A hlavně ta jejich posedlost CoDy. Jediné co mě tam dlouhou dobu drželo byl AVGN...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit