Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S otázkama jdi víš kam.

"Jinak se sluší dodat, že MGS5 alespoň na obou nových konzolích poběží v 60 fps. Na Xboxu 360 a Playstation 3 bude běhat v 30 fps a buďme za to rádi. Nejvyšší kvalitu pak hra přinese jednoznačně na PC platformě, kde nebude hardwarově limitována sice slušným, přesto však nesrovnatelně horším APU, které obě konzole mají v nitru (o chystané PC verzi hovoří zdroj, ač MGS je tradičně hlavně konzolová série)."

Normálně bych asi řekl dobrý, ale jestli to fakt člověk dohraje za 4 hodiny ...
    • Na prvním playstationu bylo možný dohrát Metal Gear Solid do 4 hodin (možno kolem 3, nevím přesně - a možná si to pletu se silent hillem 3 :P). Dvojka je velmi krátká. Trojka se dá také dohrát velmi rychle, ale také ji člověk může hrát 10 hodin (filmečky nepočítaje). Jde jen o to, jak moc člověk chce šmejdit všude možně.

Když jsem hrál (a stále nedohrál) Human Revolution, tak mi steam ukazoval přes 20 odehraných hodin a dle kámoše, jsem se nedohrabal ani do půlky hry...
      Dead Space 3 jsem napoprvý hrál 25 hodin, kdežto spousta lidí to asi profrčí mnohem rychleji... a přeskočí spousty věci.

Počítám, že podobný to bude i zde. Také si myslím, že to bude dohrát vícekrát a bude možný stále objevovat nové věci, jak je u metal gear solid série dobrým zvykem...
  • Veskoslav
    Diablo III vyjde v Rusku na cca 215 Kč a datadisk dokonce na 150 Kč ale Battlenet začal blokovat nákupy přes jejich net a u nás si to taky nezaregistrujete.
  • Celosvětově se prodalo přes 14 milionů kopií hry Diablo 3. To znamená 4 miliony nových hrdinů za posledních...

To znamená 9milionů napálených zákazníků. 14M-1M pc hráčů, které to baví-4M konzolových hráčů, kteří v podstatě hrají jinou hru a zbyde nám 9M zklamaných pc hráčů. Výpočet se zakládá na číslech naprosto přesně vycucaných z prstu.
    • Jack1947
      Áale copak ze bys byl jednim z "nich"...
      • Jedním z těch napálených... ale co už.
        • Jack1947
          Docela podstatna informace, chapu ze jinak by sis nestezoval. *3*
  • Morraw

Grim Dawn - nízké FPS VYŘEŠENO

Tak mi pomohlo "odparkování" procesorových jader a hra běž nad 90fps. Snad to někomu taky pomůže.
    • Johnny
      Pokud potřebuješ manuálně odparkovávat jádra, máš někde problém....
    • Draken69CZ
      Mohl by jsi být trochu konkrétní? Na kolik jader ti to jelo před tím?
      • Morraw
        V registrech jsem měl hodnotu 100, takže parkovány byly všechny. V registrech doporučovali poměnit maxResourceThreads, ale to mi nepomohlo.
        Možná taky tím, že mám nejnovější generaci a asi to není ještě optimalizované, kdoví. I na jednom jádru by to mělo svištět.
        • Lukass
          Ja pouzivam program Unpark CPU
          • Draken69CZ
            To slyším prvně to se ti jako jádra podtaktujou a už se nevrátí na původní frekvence?
            • Ano, to je opravdu slovo do pranice, obzvlast kdyz prvni odkaz na googlu na frazi "skylake core parking" vede na forum kde borec pise:
              Windows 7 Ultimate. Can't speak for other OS but during gaming it kept parking different cores and it coincided with the stutters.
              Takze zase mimo soudruhu, jestli jsi to stale nepochopil tak core parking nema nic spolecnyho ani s cpu samotnym, je to chovani OS K CPU.
            • Draken69CZ
              Tak Skylake si už řeší řízení spotřeby sám a nějaký OS mu je u tvého xichtu, víš trdlo? *15*
            • Core parking nema nic spolecnyho s frekvencema jadra, ale s chovanim OS k jadrum a tomu, ze je parkuje. Draken zase perli nad necim cemu nerozumi. *15*
            • Morraw
              Tak fail. Během hry mi zase spadly fps a už tak zůstaly. Přitom jádra jsou pořád odparkované. Škoda *13* Už to budu řešit na ofiko foru ať tu zbytečně nespamuju.
            • Lukass
              nevim jak to presne funguje ale 3 jadra sem mel zaparkovany, sem to nasel v navodu jak zvysit FPS v Arme tak sem to udelal a pomohlo to
  • Kultura... Hurá!

http://www.filmharmonie.cz/clanek/12-05-2018-games-koncert-herni-hudby-rudolfinum.html
    • MickeyMutant
      Poslechnout si, jak studenti hrají videoherní hudbu? Proč ne. Ale dávat za to dobrovolně tisícovku? To má smysl pro člověka, který třeba nikdy nebyl v Rudolfinu nebo vůbec na koncertě a kterého ohromí akustika koncertní síně a atmosféra živého vystoupení. Pro kvalitní interpretaci radši originální soundtrack a dobrá sluchátka.
      • Hele byl jsem na nich už několikrát a vždycky ohromná spokojenost. Na tohle bych jel taky, ale výběrem skladeb se mi netrefili do vkusu.
        • MickeyMutant
          Ok, nechci se hádat o něco tak osobního, jako je zážitek z živého koncertu. Pozitivní je, že se to aspoň koná v Rudolfinu, a ne někde na zimním stadionu nebo v karlínské hale. To je minimum, co by pořadatelé za takové vstupné měli nabídnout.
  • FIFA 11

Zdravím. Potřeboval bych poradit ohledně fify 11 na pc. Mám originálku na DVD a hra nejde bez DVDcka spoustet. Má to tak být nebo je to nějaká chyba? Dik.
    • Ano, má to tak byť
      • Dík za odpověd. Celkem mě to přakvapilo.
  • Nejlépe hodnocenou hrou v nejnovějším PSM3 se stalo Battlefield 3 (9.1/10), nejhůře dopadlo The...

Mate to spatne TES:Skyrim tam ma 9.5/10
    • Jazz
      Teď už ale tu novinku nemá smysl psát.
    • Díky, moje chyba...
      Opraveno
  • Vrook
    cry me a river baby
    edit: oops reakce na ringwraitha
    • Ringwraith
      Já poskytl vysvětlení svých činů.

Ty jsi poskytl "cry me a river".

No, víc nepotřebuji. Jak se těšíš na svou občanku, co ti za tři roky vydají?
      • Vrook
        Občanku už mám druhou. A vysvětlení? Fajn, stěžoval sis, že sem tě urazil? Ne, jen jsem se snažil najít důvod proč někdo tak zapáleně hejtuje hru (to, že hejtuješ mě, chápu a bavim se tim). Vysvětlení se mi nabídlo jediný - to jsme znova u toho gangbangu, vidíš? Nějaká kritika SWTOR je mi u p*dele, taky na tu hru nadávám, když mě tam něco vadí. Ale hrozně mě baví tě s*át, když vidim, co si za výbušnýho, emocionálně nestabilního cvoka, kterej ještě nepochopil, že internet neni jenom plnej slušnejch slovíček a zdvořilostních frází. Takže fuckoff, sr*t tě nepřestanu, s tim nepočítej...
        • Ringwraith
          Hezky řečeno.

A neboj, chápu, že internet je plnej sr**ek. Ale dělat jakože ne a kritizovat, když někdo nadává atd., je hezký způsob jak ukázat jakej je ten druhej hulvát. A ty mi k tomu poskytuješ plno příležitostí.
          • Jako nezucastnenej pozorovatel muzu rict pouze to,ze opravdu nechapu,proc ti SWOTOR tak moc lezi v zaludku,ze musis mit vsude nejake prihlouple pripominky.
            Myslim si,ze kazdemu uz je davno jasne,ze te SWOTOR nezaujal,tak nevim,proc v tehle komedii pokracujes.
            Me osobne SWOTOR taky nejak nenadchnul,ale rozhodne nebeham po vsemoznych diskuzich a neplivu na nej co to jde.
            Uplne stejne to je s tou absurdni nenavisti ke Skyrimu,kdy maj nekteri jedinci potrebu plivat na hru,kde to jen jde a to i pod clanky,ktere s hrou vubec nesouvisi.
            Mozna by ses nad sebou mel trochu zamyslet a najit si nejakou uzitecnejsi cinnost. *3*
            • Vidim,ze debata s tebou nikam nevede,odpovedim se vyhybas a jeste pusobis dojmem,ze si v tom vylozene libujes.
              Takze to dal rozvadet nebudu,kazdy at si o tobe udela vlastni usudek a tobe preju hezky zbytek vecera. *3*
            • Ringwraith
              Velikost nutné motivace se rovná náročnosti činnosti. Jak vidíš, tak psaní kdyů o SWToR je opravdu nenáročné nic.

Takže motivace nemusí být prakticky žádná.
            • Ale tady prece nejde o to,kolik casu ti zabere tyhle slohovky psat nebo vymyslet(ale vzhledem k jejich poctu vsude po games to nebude zanedbatelne cislo),ale o tvou motivaci.
              Vsem je davno jasne,ze swotor se ti nelibi,ale proc mas tu potrebu to tady snad kazdy den prezentovat?
              Dale nechapu proc hru porad hrajes,kdyz ju tak nesnasis.Kdyby me byla nejaka hra tak moc proti srsti,tak ju nebudu hrat i kdybych mel predplaceny ucet.
              Nad lidma jako ses ty mi vazne zustava rozum stat.
            • Ringwraith
              Inq - >
              Asi máš pravdu. To bude asi můj podvědomý důvod, pokud nějaký mám.

Jinak nechápu, proč se někdo diví, že pořád něco zvládnu na téma ToRu napsat. To je jak zapínat každý druhý den pračku. O tom taky nepřemýšlíš, netěšíš se na to, nic. Prostě rutina. Je pořád zkouškové a většinu dne se učím. A občas čeknu Games a pokud se objeví něco o ToRu, tak nahodím nějakej kyd, co vymyslím za pár vteřin. Nebo si myslíte, že trávím hodiny vymýšlením geniálních glos o SWToR?

A navíc rád poukazuju na zajímavé věci.

Jako minule, když některým lidem z accountu zmizela možnost "unsuscribe". Jistě, pravděpodobně to byla jen technická chyba, protože mě nenapadá logický důvod, proč by to BioWare udělali schválně. Ale když lidé na fóru začali postovat přímý link k "unsuscribe" stránce, tak je začali moderátoři trestat.

Takže lidé byli na fórech trestáni za to, že pomáhali napravit chybu BioWare. Služba BioWare nefungovala správně. Zákazník má právo zrušit své předplatné a toto chvíli nešlo. A samotní BioWare pak začali trestat prosté uživatele, kteří za ně tuto chybu řešili a opravovali. Nenapadá mě žádný logický důvod, proč tomu tak bylo. Někoho z Vás snad ano? Pokud ano, tak to bude muset být něco, co prostému člověku uniká.
            • Inquisitor
              Já ti řeknu proč. Protože se ty hry většině lidí líbí. A oni jako že jdou proti proudu, vyzdvihují sebe sama jako jediné rozumné jedince kteří vidí tu pravdu o tom, jak je ve skutečnosti ta hra strašná. A taky je to velice cool. Asi.
      • hele klídek, pusť si Yuogi Bleach Uchiwa a hoď se do klidu..
  • Veskoslav

DOOM – PC (Max) vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=9sXp0poccPI

Nic překvapivého, že to konzole zase projely:)
  • Na internetu koluje podezřelý seznam chystaných her na PS3 z GameStopu. Data vydání i ceny jsou divné...

Fejky fejky feeejkyyyy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit