Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, mam tu par vlastnych gameplay videi z The Division ci Borderlands 2. Ak mate cas a chut, tak sa ne mrknite https://www.youtube.com/channel/UCPXm3sqP_OdaRBaqnQLeKZA
  • SalemCZ

Finále Ligy mistrů ukončí desetileté partnerství Konami (Pro Evolution Soccer) s UEFA.

to jsem zvědavej co Konami udělá s PESkem, jelikož to byl jediný způsob jam mít velký počet licencí týmů, ted musí všechno sami obíhat.
    asi lide z EA vyplázli nemalé peníze za Ligu mistrů
    • Mart9
      To doufám, že se LM objeví hezky zpracovaná ve FIFĚ.
      • SalemCZ
        Jediný co je zajímaví na Fifě je Cesta. Plus má furt lepší licence, ale pes by si zasloužil stejný prodeje jako Fifa.
        • Mart9
          Až bude mít PES stejně dobrou hratelnost jako FIFA, tak klidně.
  • Doug Church (designer Deus Ex, System Schock, Thief...) nyní pracuje pro Valve.

Opravte si to System Schock .. vypadá to hrozně. *8*
    • souhlas *7*
      • MrSanta
        Dios mios, napsat System Schock. Za trest dneska celá redakce Games.cz bez moučníku *1*
        • *9*
  • Black Mirror - první dojmy(ps4)

Tak zatím tam mám nahráno, asi kolem 3 hodin(jsem na začátku 2 kapitoly), ale není to vůbec špatné. Ano, z technologické stránky to není nic extra, animace obličejů v rozhovorech jsou...kdejaké jen bych neřekl dobré a v některých místech (zejména exteriéru) to po grafické stránce vypadá nic moc, ale v interiéru si troufám říct, že to vypadá perfektně. Jinak se hra sem tam na vteřinku zasekne, ale je to jen chvílema. Příběhově je to jinak víceméně jako v prvním dílu, hlavní hrdina se vrací na zámek, kvůli tomu aby ho převzal, protože mu umřel otec a postupně se začne dozvídat o rodinném prokletí. To je tak jediná společná nebo spíš podobná věc, jinak si jde příběh(alespoň zatím) svou cestou. Dabing postav je také celkem obstojný, ale někdo by mohl nesouhlasit, takže...je to jen můj názor. Hratelnostně bych to přirovnal k Syberii 3, takže...ano, je to takové konzolové, proto bych doporučoval hráčům na PC spíš hrát s gamepadem. V některých momentech jsem přímo nadával, protože postava nešla přesně tím směrem, kterým jsem chtěl (občas jsem způsobil, že se mi na místě otáčela pořád dokola jak jsem kvidlal levou páčkou), ale to bych dal za vinu spíš kameře, která není pevně uchopená někde v rohu místnosti, ale která se pohybuje závisle na postavě(jako třeba v Syberii3), ale jinak se dá na to celkem rychle zvyknout. Pak tu samozřejmě nechybí ani sbírání předmětů, dokumentů a dokonce útržků fotografií, které slouží jako takový sběratelský obsah. Jako poslední o čem se tu zmíním, jsou hádanky. Za ty 3 hodiny jsem musel řešit asi 2 nebo 3(a to se jednalo spíš o zjištění, který znak představuje jaké číslo, aby jste mohli utvořit kombinaci, mačkání barevných tlačítek v řadě jak jdou po sobě a očíslování polic), s tím že nebyly ale nějak extra těžký, ale to se snad postupem hraní změní(na ty vidiny, kterýma hl. hrdina trpí jsem ještě nenarazil, respektive narazil jsem na 1, ale ta byla součástí filmečku, ne jako hádanka). Jako fanoušek série (zejména prvního dílu) jsem se po oznámení hrozně těšil, po nedávném gameplay traileru jsem byl trošku nervózní z toho jak to dopadne, ale zatím z toho co jsem nahrál jsem spokojen a velice příjemně překvapen a už teď se těším, až vypadnu z práce a budu moct pokračovat v prozkoumávání. ( Je dost možné, že jsem něco zapomněl zmínit, ale to se stává).
    • Jack1947
      Není to špatné ale je to dost promrhanej potenciál, a podstatně horší než původní díly teda jestli to lze jako další díl označit.
      • Jo, souhlasím. Ale mohlo to být podstatně horší a to jako že opravdu horší. Já bych to nazýval spíš jako restart nebo reboot(nebo jak se tomu říká).
        • Jack1947
          Přesně je to spíše Reboot, sice posel s,mrti moc neznám ale je to jiná hra no.

Což paradoxně moc hráčům neznalích originálu moc vadit nemusí.
          • Jak jsem napsal, jediný co to má společného je smrt otce, prokletí a ten zámek. Jinak jsou všechny postavy jiný. Nemusí no, jak jsem řekl, jsem na začátku kapitoly 2, ale už teď si myslím, že z toho udělají trilogii. Takže pro neznalé prvních 3 dílů, je to fajn
  • SalemCZ

Nemám zkušenosti z VR, ale je třeba z téhle hry taky blbě?

(Hellblade: Senua's Sacrifice VR), je tam pohled z třetí osoby, tak to by nemuselo být tolik ne?

https://www.youtube.com/watch?v=_sanPP6-pnY

• RaketovyZid

Záleží na člověku, ale většinou se lidem dělá blbě u FPS her kde se chodí (proto má třeba Doom VR teleport místo chození). U tohodle těžko říct.

• Johnny

Mě není blbě prakticky z žádné.

• Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.

To jsou zase kecy.S blizzardem to jde cim dal vic z kopce.Co ale taky cekat,kdyz je vlastni activision.
  • Veskoslav

Castlevania

Pokud někdo nezaregistroval, je to více jak měsíc, co Netflix vyplivl "nultou" sérii o milovaném Drákulovi. Rozhodně doporučuji. Zatím jsou pouze 4. díly, ale 2. série je už potvrzena.
    • jamar28
      A je to anime, nebo je to normální seriál?
      • Veskoslav
        Anime, ale dobře zpracované.
      • hentai
  • MrSanta

Před zahraničními ochody začínají kempovat první nedočkavci těšící se na novou generaci konzolí.

Ale tak proč ne, když má dostatek volného času.
    U nás by mu to asi neprošlo, za chvíli by ho městskáči vypoklonkovali jako bezdomáče a ještě by možná dostal flastr za zábor veřejného prostranství *15*
  • Video, ve kterém uvidíte trailer Grand Theft Auto V předělalý do enginu Grand Theft Auto IV. Kluci...

Nemá to spíš být do enginu GTA III SA než IV?:D *7*
    • ..

moje chyba..blbě jsem klikla na odkaz *3* , jinak je to docela dost rozdil:)
  • Ataker

Dohrání DLC Mass Effect 2 The Arrival vám zabere asi hodinku.

Hodinku? V tom případě bude zcela zdarma ne? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit