-
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/376851-posledni-hrebik-do-rakve-dvd-rekorderu-microsoft-vytahl-eso-z-rukavu.html
trololololo...televizni konzole jako zabijec dvd recorderu...Xbox One je vtipný sám o sobě, ale když o tom ještě píší novinky *15* -
-
A jak to bude prakticky fungovat? TV nahrává kódovaně a tedy to je k ničemu. To samé asi bude mí ten MS ne? Dnes když mám TV a UPC tak nahraji prd nekódově.
Jestli to nebude kódovaně, to je pak něco. A jsem zvědav jak to nahraje 1080p s původním bit rate a do toho budu hrát hru....Tomu nevěřím.
Jinak nahrávání má dnes pořád smysl a navíc je více dostupné, díky levným velkým diskům a SW který nahraje kde co. Protože spoléhat na trvalou dostupnost nějakého pořadu na netu je šílenost. To klidně skončí během lusknutí prstu. Jak o tom psal M. Rybka v článku kde řešil životnost různých platforem a medií. -
-
To, ze to UPC ten svuj stream nejak utajuje neni nic proti nicemu. Jinak co si pamatuju tak u nas je bezna TV mpeg 2 nebo HDTV jako mpeg 4. S mpeg 4 to sice umi 1080, ale prokladanych, takze to tak hrozny taky nebude. Vem si, nejaky prvni recordery byli mnohonasobne slabsi nez ten xbox a nahravali vpodstate to same.
-
-
TV obecně nahrávají tak, že to co nahraješ přehraješ na TV kde jsi to nahrál. Tedy kódovaně.
Je sice pravda, že bit rate a kvalita vůbec toho co je v TV není nic extra, ale i tak. Nahrávat něco v 1080p na klasický HDD a z toho HDD hrát hru...No, jestli to má dopad 0 jak říkají tak to bude dobrý. A kvalita bude taková, jaká je v TV. V minulosti když nějaký křáp něco nahrával, tak nemohl dělat nic jiného než nahrávat. Bylo to specializované zařízení.
Šlo mi hlavně o to nekódované nahrávaní. To bude anebo nebude? Tedy to co to nahraje, bude možné poté přenést do PC, mobilu, PS4...prostě tam kam chci? Dnes to jde složitě, protože TV to blokují a musíš mít křápy které to umí....Bohužel.
To je hlavní. Jestli to bude klasicky jen tam, kde jsi to nahrál, tak to není vůbec nic zajímavého. Nahrávat stejně blbě umí televize a jen to bude na konzoli namísto třeba USB disku... -
-
No jak jsem psal ten format je bud mpeg2 nebo mpeg 4 pro HDTV. To je to co umi TV prehrat a ne nejaky sifrovani od UPC nebo kohokoli. Proto je celkem jedno jak si tu informaci UPC posila protoze ji stejne musi rozsifrovat pred tim nez ti ji TV prehraje a tak se da taky ulozit.
Jinak nejaky tivo je tu od roku 99 a taky to tehdy zvladal, takze bych se celkem divil, jestli by to dnesni HW nejak strasne vytezovalo. -
Kolik že je ten klasickej FPS u seriálu?
-
-
-
tak ty jsi dobrý mimoň
-
-
-
Grafika
Je 500W dostatek pro GTX970 ? Taky se chci zeptat jestli není nějakej problém s kompatibilitou základní desky Acer Predator G3620, na internetu jsem se dočetl, že má problém s novějšíma kartama...
Popřípadě koupit něco "lepšího" ? https://www.mironet.cz/asus-p8h61mx-r20-h61-2x-ddr3-1333-pciex16-pciex4-pciex1-vgadvi-4x-sataii-6x-usb2-1155-matx+dp180618/#4927312 -
-
Je to Acer, zdroj ani základovka nebude nic extra takže čekat problémy je na místě, jinak pokud nechceš moc utrácet nezbude ti nic jiného než to zkusit, ale já bych tohle poslal do světa a postavil něco komplet svého.
-
-
Pokud bych to chtěl prodat, tak nemám tušení ta kolik, je tam 8GB RAM, i5 3450, GTX660... tera disk, 500wat zdroj... Kdybych to prodal tak stěží za 12 ?? i to je myslím až moc a za 22k komp s 970 nesložím...
-
-
Můžeš však dokoupit určité komponenty ne? proč skládat hned celý komp. *7*
-
-
Protože by prodal ten stávající jako celek a z toho by bylo víc peněz než když vymění zdroj a MB tak co s tím to nikdo nekoupí max tu GK.
-
-
Jo, já mám třeba jen 3ghz a je to kžáp a tak... ale třeba ho i taktknu až mne bude bottleneckovat a uvidíme... není kam spěchat. *3*
-
Právě, radši koupit teď 970, pockat jak pofrci, pokud bez problemu tak v pohode, pokud nepojede, tak novou desku, popripade zdroj, to už taková pálka nebude i5, 3,1ghz je na hrani porad myslim dostacujici, zbytek jako pameti, disky atd jsem tam už stejne povymenoval...
Zkusím to, pojede - pojede, nepojede - do 14 dnu vratim :) -
Ok, makes sense ale když to nikdo nekoupí možná po komponentech a to se zase nevyplatí...
-
-
-
-
-
Mně bylo tady už dříve řečeno že grafika by měla jet na všech deskách, 500w je v pohodě ale možná by nebylo od věci těch 550 co mi doporučil predátor...
-
-
Pokud by mělo stačit, tak těch 500 nechám, spíš jsem se dočetl že někomu se nedaří rozchodit novější karty v těhle základovkách. GTX660 je 6-pin, předpokládám že 970 budou 8-pin, dodává se redukce s kartou nebo je třeba koupit zvlášť a je to to jediný co je potřeba k záměně karet ?
-
-
a to mi nedávno nekdo psal jak je easy poskládat počítač; pc by se melo delat jako moduly kdy je jednoduše poskládáš, predpokládám že bežný človek ani neví co je redukce a 6pin
-
-
Ono to je lehké. Ale když to chceš na první dobrou, tak je nutné se ujistit,zda máš vše.
Jinak to je lehké. Prostě to co jde někam strčit tam strčíš a hotovo. Jinam to většinou strčit nejde. A v manuálu máš obrázky, jak zastrčit ty kabely aby se PC zapínalo :) -
-
No hele ale když máš starší case a novej zdroj a nepamatuješ si jak tam byly zapíchnuté sensory na detekci - tak to může bejt i celkem oříšek. Ještě že se to ve špatně vloženém slotu ani nespustí. *3*
-
-
-
http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm
500W je OK, ale karta chce 2x6pin. Také ten zdroj musí umět dodat určitě napětí (psalo se o tom, že jinak to dělá problém). Tedy ty máš nějakou sestavu (Acer Predator G3620). Základní desku a přesný popis zdroje jsem zatím nenašel. Co tam vlastně je.
Tak jsem našel zajímavou hovadinu. U těchto sestav je možné, že když tam dáš novou kartu takt se to nezapne. Musíš vypnou v biosu "secure boot"....
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3156/~/when-installing-an-after-market-graphics-card-into-a-certified-windows-8-pc -
-
Je tam zdroj fsp500-70ep a deska je to tato :
http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1410
O tom že ji to nezapne jsem taky četl, v biosu v security ani takovou možnost jako secure boot nemám, četl jsem že je to možný jen u win8 což mi přijde jako hloupost... na zdroji je tuším jeden 6pin kterej je ted v gtx660 a z nej jde další bud 6pin nebo 6+2 pin, mam v trochu bordel v dratech a nevim ted jestli ten 2pin volnej je taky ze zdroje... -
-
secure boot v biosu vubec neni, takze ho nemuzu ani vypnout...
-
Zde se na to někdo ptal: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2605539/gtx-970-question.html
http://forums.hardwarezone.com.sg/graphics-display-bazaar-200/can-my-pc-support-gtx-970-a-4988865.html
Mělo by to být OK (i to napětí které to umí doručit). Jestli to má 2x6pin.
Jen asi budeš muset vypnou v biosu ten "secure boot". Rozdíl by to měl být velký, oproti té kartě která tam je.
@WhySoSad divný. Tedy kartu to má zvládnou tak uvidíš. Vždy je možné to do 14 dnů zdarma vrátit.
-
-
-
Já měl jen ten problém že moje deska to nevydržela a taky jsem četl že fakt zřídkakdy se může stát (ale to není úplně jisté) že fakt kompatibilní není. Bál jsem se kvůli tomu pcie 3,0 což není tvůj případ myslím. 8Pin má pak většina. novějších zdrojů při nejhorším redukce na svém zdroji to mám jako normální 4pin + k tomu ten 8... takže v tom bych problém fakt nedhledal nehledě na to že je dobré miít nějakou rezervu na zdroji ne?
Jinak to jestli ti to pojede nebo ne, nevyřešíme protože to neznám. Nevím jak ti poradit když si to asi nemůžeš odzkoušet u nikoho nebo tak. Předpokládám že jí nikdo nemá... třeba tu někdo bude jinak jaké problémy konkrétně vždyt mohli mít starý bios a pak jí nerozpoznalo... -
-
Deska podporuje pcie 2.0, coz by ale problem mit nemel...
-
-
-
-
-
Battlefield 3 vyjde v druhé půlce roku 2011 a nebude podporovat WinXP a DX9 - tvůrci doporučují...
Sice mám XPčka, ale tady tohleto naprosto chápu. Už je třeba tento starý systém vytlačit, taky už je brzo vyhodím. -
Nedávno vydané tajemné video od Sony neupozorňovalo na novou hru, ani službu, šlo "pouze" o povedenou...
Super reklama. Cole se poved -
Star Wars Battlefront
Počet planet 4 (bez prvního zdarma DLC)
Počet map 16 (pro srovnání BF 4 měla pouze 10 map v době vydání) opět bez DLC
Počet vozidel 10 (což toto je pro mě zklamání, bohužel)
Počet hrdinů 6 (SW Battlefront II měl myslím 10, kdyžtak opravte. Děkuji)
Počet karet na úpravu je 13 základních (granáty, wookijská kuše atd.)
Počet všech zbraní pro postavy je 11.
Počet stats je ve hře 5 a nahrazují vlastně třídy (bounty hounter, scout atd.)
Počer poweupů je 9 ("bazuka", různé věže a drony, orbital strike)
Asi budu v menšině, ale já jsem Ježíškovi o ni napsal. Hra jako taková mě bavila v betě, zvuky a grafika paráda, hratelnost pro mě osobně také a připomněli mi to starý Battlefront, který mám stále nainstalovaný:) A co Vy? Zklamání? Co by jste změnili? Co naopak pro Vás bylo dobře atd.? Jinak se "šušká", že další DLC budou obsahovat i klonový konflikt, kdy má počet strojů stoupnout na 20 atd. Bohužel SP má takovou cenu jakou má. V tomto je to svinstvo. -
-
Taky jsem si o ni ježíškovi napsal, beta byla skvělá a tak je to jasná koupě *3*
-
Jezismarja, jenom ne klonovy valky, jenom to ne. Sice se to BO3 nevyrovna ale uz se moc tesim. 10 vozidel? To neni malo.
-
Kdyby to byl single, beru všema deseti, takto ač fanoušek SW, v podstatě nezájem.
-
-
Mám to stejně, víc než MP v betě mě bavil osamocený Co-Op docela smutný XD
-
SW Battlefront nikdy nebyl o SP. Ani 1. a ani 2. díl neměl nic, co by se dalo považovat za kvalitní SP kampaň. Na to jsou jiné hry z univerza:) Nebo mi netvrď, že sérii Battlefield taky hraješ kvůli SP:)
-
-
Battlefront taky nikdy nebyl spatnej mod do jeste horsi hry.
-
Že dřívější Battlefront nebyl SP neznamená, že nemůže být teď. Zkrátka, kdyby v takovém duchu (vizuál, zvuky, SW příběh atd.) udělali normální single hru s příběhem ala nový -Wolf/Alien, lidi by jim za střílečku z takového prostředí utrhali ruky si myslím.
A jo, BF si vždycky jen projedu single a smažu, přiznávám :) Co se dobré MP řežby týče, tak momentálně vidím naději pouze v novém Unreal Tournamentu. Nějaké Cody mě vůbec neberou.
-
-
-
-
Konami na Gamescomu oznámilo METAL GEAR SURVIVE
Detaily včetně traileru najdete zde.
Za mě zatím jen "meh", zřejmě půjde o odbočku jako byl například Revengeance. -
-
Rising bych vůbec nedával do souvětí s tímhle odpadem. Na tom pracovali zkušení vývojáři a mohli to konzultovat i s Kojimou a hra je to parádní, jedna z nejlepších hack and slash z poslední doby. Tohle je zabíti značky, tohle je konkurence pro Umbrella Corps. Opravdu v Konami dělají Japonci, už ani ti nemají respekt ke značce.
-
Rising bylo super, ale tohle má být coop pro 4, takže nezájem
-
-
to se ještě lidi po Evolve nepoučily?
-
-
-
Neverwinter
Hrajete to tu někdo, přátelé? S kamarádem hledáme nějaké MMO na dvě hoďky každý večer a tohle vypadá ok... Názory? -
-
Díky hoši. Asi to prubnu.
-
Na dvě hodiny denně určitě zabaví. Ale na další hraní už nikoliv. Navíc je pro mě osobně výhoda "rodinných" dungů.
-
dve hodky denne to urcite zabavi. pokud to ale clovek hraje "intenzivne" tak to dost rychle zacne nudit- hratelnostne furt to samy dokola a bez napadu
-
Zábavný. Je to zadarmo, hraju taky s kamarádem, občas k tomu sednem. Dobrej combat systém, F2P nijak neomezuje. PvE..no..mám rád ty bojový, ne ty klasický dungeony, jsou občas dlouhý a ne moc záživný, snažím se hrát za tanka a nenudím se u toho, jen pořád moc nechápu jak je mám na sobě držet, nevadí. PvP..když jsem to ještě hrál nedávno, tak to bylo špatně balancovaný, control wizard byl silnej jak černý kafe. Příběhově..uf, naprosto miluju komunitní mise, jsou tam občas parádní úkoly který je radost dělat a číst (což i u dalšího jejich MMO - Star trek online, za to palec nahoru), oficiální úkoly jsou..občas klasický zabij a přines, občas nějakej útěk od stereotypu..ale baví mě, jsou i zajímavý. Profese jsou udělaný taky parádně, víceméně najímáš pracanty a posíláš je na různý mise, případně jim zadáváš práce. Na vyzkoušení můžu doporučit.
Napsal jsem to asi pěkně zmateně, ale nechce se mi to teď celý opravovat, snad z toho nějak vylouskáš co potřebuješ.
-
-
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
ale hry stahovat este nejdu.. -
LEVEL:)
U Levelu 233 najdete Steam klíč k plné hře Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad a společně s ním samozřejmě 116 stránek s hromadou zajímavých článků. Kompletní obsah nahodíme na web zítra v noci, ale že jste na nás tak hodní, ukážeme vám už teď alespoň obálku. Nezapomeňte, LEVEL 233 OD PÁTKU NA STÁNCÍCH! -
-
Tentokrát Level oželím ....
-
Škoda, to bylo nedávno v jednom bundlu.
-
Veskoslave spinkáš vůbec někdy nebo pořád sedíš u games.cz. Mám starost o tvoje zdravíčko.
-
-
Veskoslav už je bohužel nenávratně ztracenej. Jeho tělo už je jen ochablej na první pohled mrtvej kus masa, ale jeho mysl je plně propojená se systémem. Už žije jen ve virtuální realitě svého progamerského PC, které ho naprosto pohltilo. Veskoslav už dávno není člověk.. funguje pod označením Veskoslav Trollbot 3000. Jeden z lidí, kterým ukradl systém život.
http://www.youtube.com/watch?v=rbusENG6hCE -
-
:D +
-
-
Ty by si měla mít hlavně starost o svojí schizofremii.
-
-
Na ni beru válium čili já jsem ok .)
-
-
Asi málo... *14*
-
-
-
-
no tak tady musím říct, že se hrou sáhli skutečně vedle. hra sice není tak důležitá, ale dávat hru, která byla prakticky zdarma, je o ničem. to už raději nějaký levný méně známý indie titul...
-
-
Já jsem třeba bundl s Red Orchestrou nekoupil, takže mi výběr hry nevadí, ale chápu Tvůj důvod...
-
Red Orchestra neni o nicem jen kazdyho nebavi. Dvojka ma navic skvelej cover system.
-
-
není o ničem, ale lidé, kteří se o hru jakkoli zajímali, ji nepochybně již mají... chtěl bych v tomto případě znát číslo, kolik lidí si tu hru aktivuje...
-
-
Já ji třeba nemám a dám ji kamarádovi:)
-
-
no takže patříš do té skupiny lidí, o kterých mluvím...
-
-
Inu a já,když už jsem byl teda vyspoilovanej (že já sem herdek lezu), co že to bude mít LEVEL tento měsíc za gamesu celkem natěšen. Rozumněno tak, že já o Red Orchestře četl jen střídmé články a vlastně ani nevím, jestli se jedná o čistě MP titul a nebo jestli si tam zahraji i nějákou kampaň. Pointa ale zní, že já sem zvědav a s výběrem hry jsem spokojen asi právě proto, že jí nevlastním a ani jsem se o ní nikdy nezajímal (tím nevyvracím tvá tvrzení).
-
-
já neříkám, že někdo nebude spokojen, že hru má každý. jen je to mírně zvláštní, když se hra celkem dlouho prodávala za dolar a celkově už byla v akcích několikrát. SP tam je, ale patrně nemá váhu, je to samozřejmě hlavně MP hra. a to je další věc, se kterou mám mírný problém, MP hry jsou celkem specifická záležitost, navíc stářím hry většinou multiplayer ztrácí na životě... a dost lidí multiplayer nehraje, protože na multiplayer není vždy tolik času nebo už má dotyčný jinou preferovanou multiplayerovou hrou.
takže ano, někomu hra udělá radost, ale opravdu by mě zajímalo, kolik lidí si tentokrát tu hru aktivuje a jak to bude v porovnání s těmi předchozími...
-
-
-
-
-
No a tady je ta obálka. *3*
-
-
To vypadá na návrat k obálkám, kde jsou hry pod kombinace.
-
-
-
Za celou dobu kampaně hry Bloodborne se do rukou hráče dostane pouze jeden štít.
best game ever 10/10 :P -
-
Však můžou být zbabělí hráči rádi, vždyť vývojáři tvrdili, že tam štíty nebudou.
BTW S tím štítem si pravděpodobně vývojáři dělají srandu sami ze sebe, protože je úplně na h*vno. -
Byli líní udělat štíty *15* sry ale to má bejt jako znak dobré hry?
-
-
jenom jsem si dělal prd*l.. Bloodborne bude třeba dobrá hra, jenom mě ta přehypovanost poslední dobou už unavuje.
-
Kde jsou střelné zbraně, tam je štít k ničemu. Mimoto jsem rád i za ten jeden jediný...
-
-
Popravdě jsem se snažil všemu vyhýbat, ale co jsem viděl tak zbraň by jsi měl mít ty, jinak nepřátele snad ne nebo minimálně.
-
-
Viděl jsem pár videí a po poražení prvního bosse jsem viděl nepřátele, co stříleli puškama. Dál už jsem to nesledoval, abych si nezkazil zážitek z vlastního hraní, ale počítám, že v průběhu času to bude častější jev.
-
-
OK, určitě vědí proč to tam nedávat.
-
-
-
-
-