-
Ahoj kdy bude recenze na nejlepší střílečku roku 2013 Call of Duty : Ghosts ?
-
-
Když už víš, že je nejlepší střílečkou roku, tak na co potřebuješ recenzi?
-
-
Někdo preferuje hentai, někdo bdsm a někdo číselné hodnocení.
-
-
Dneska, cool down. *3*
-
-
Jestli k tomu všemu Aleš postne pozitivní recenzi na Battlefield 4, tak to bude hatu že žumpa přeteče *1* Vůbec mu to, chudákovi, nezávidím. A nepůjde jen o bugy.
-
-
Jo, Recenzent ten tvrdou práci má...
-
-
-
-
datadisk k Wolfovi
Jak to má být dlouhé neví někdo ? -
-
Délka The Old Blood
Ono se to vlastně ani neví. Ví se, že hra bude obsahovat 8 kapitol a bude to propojené s dvěma příběhy. The Old Blood má 37 Gb a The New Order měl 50 Gb pokud se nepletu. Je tam rozdíl 13 Gb, což není tak úplně fatální rozdíl. Pokud to ovšem vychází jako samostatná hra (datadisk), tak osobně očekávám délku hry, tak okolo 6-7 hodin. 20 Euro, za takovou hru je podle mě super cena. -
-
43 gb měl.
-
No jo ale vybrali si spatou dobu na vydani.
Project Cars a Zaklinac to je silna kava, Project Cars kupuju urcite, na Zaklinace mam kupon.
Na Wolfa pokud vubec dojde rada az koncem roku, ale to chcu zase kupovat GTA :-) No u me bude Wolf dost upozadene, cekaji nas ale herni zne :-D -
-
-
Tak půlka původní hry si myslím... co o co jde? málo času? *7*
-
-
Na Level 85 se ve World of Warcraft dá dostat bez jediného dokončeného questu či zabití...stačí...
par levelu sem dal taky ciste jen archeologii, ale je to na dlouho :) takze drtivou vesinou jenom questy -
Tak to je mazec ten lock Zaklinace, ty krasko ja se tem krabickarum fakt uz jemom smeju, pred casem 30FPS ok, ted uz dvacet a za rok dva 10FPS jako standard. Ha ha ha to fakt pobavilo
-
-
To psali tuším v sekci pro Xbox na fóru.
Podělal to ten patch 1.07 a ještě jen někomu a jen někde. Poté měl těch 20FPS. Což je fakt na ho*no. Pod těch 30 to je již strašně znát. Pro někoho snad pod 25. Tedy asi si to moc neužil. Když byl zvyklí navíc na těch 30.
Každopádně to po*rali asi v CD projektu a budou to muset nějak vyřešit. S*alo by mě to stejně jako, kdybych měl hru na PC a ty by měla to samé anebo FPS lock. Zbytečný se vysmívat konzolím za tohle. Za to nemohou. Dělat si srandu z toho, že tam mají třeba horší rozlišení apod...To je oprávněné (i když také to podle toho stojí), stejně jako si dělají p*del s ceny PC (ale zase to podle toho jede) apod. Ale je mimo konzole... -
Já bych se spíš smál těm polským kopytům, že nejsou schopni svůj produkt optimalizovat na konzole, když většině to jde. Stačí se podívat jak parádně vypadá Batman na PS4, poslední Pán Prstenů a další. Jinak každý patch to zhoršuje. To není záležitost tohoto patche ale všech patchů!!! To jednoznačně napovídá, že ani žádná optimalizace na konzole neproběhla a je to +- osekaný čistý port z PC, proto se jim to absolutně nehýbe. Nejhorší je na tom to, že týden před vydáním slibovali skvělou optimalizaci. U Batmana aspoň PC hráčům nic neslibovali...
-
-
I kdyz su cistokrevne PCckar a konzole rad proste nemam takl soucitim s lidma kteri za hru daji prachy a hra se jim seka, pada atd. Je to proste podvod a je jedno jestli se to tyka PC nebo konzoli.
A taky fakt ze PS4 a Xone sou zastaraly, to nikdo nemuze poprit
Na druhou stranu ja jako PC hrac musim snaset v Zaklinaci konzolove inventar trapny UI, sileny FOV v interierech atd. Takze taky zadna vyhra. -
-
Já hraju jak na pc, tak na konzoli, ale co tu z pusy vypouštěj čistokrevní pcčkáři je blivajz...
-
-
Ty jsi hlavne nejvetsi butthurt a brecis pokazde, kdyz nekdo napise pravdu o konzoli. *3*
-
-
-
-
-
GW2 Console Version Confirmed
http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/
GW2 fandové, co vy na to? -
-
já už bych se u GW2 nedivil ničemu..
-
Supr zpráva! Snad se jim povede vybalancovat ovladaní pro gamepad, jinak by PVP nemělo smysl.
EDIT: Teprve teď jsem si pročetl zdroj, vypadá to jako blábol :-)
-
-
S koupí vstupenky na film Warcraft půjde získat hra zdarma. I v Česku
Návštěvníci vybraných kin získají s koupí vstupenky na film Warcraft digitální verzi on-line hry na hrdiny World of Warcraft zdarma. Akce se tentokrát týká i Česka. -
Tak jsem slyšel
Tak jsem slyšel, že všichni jste tady tvrdí hardcore hráči PC RPG. Tak prosím, kupujte:
http://www.gog.com/en/page/dnd_promo -
-
A co když už většinu těchto her vlastním? *5*
-
-
Tak to je dobrý... v tom případě kup Skyrim.
-
-
Na ten mám taky zálusk *4*
-
-
Já taky. Hlavně abych si potvrdil, že to není žádnej zázrak. Ale nebráním se možnosti, že to bude pecka, která mě překvapí...
-
-
Přesně můj přístup. Po Oblivionu jsem hodně opatrnej, ale zatím to nevypadá zle, nicméně žádný přelom v RPG hrách nečekám.
-
-
-
-
-
-
pillars of eternity
Hraje někdo Betu? Jak to vypadá? -
-
Když pominu velké množství bugů..graficky co se týče prostředí, interface atd mi to připomíná BG a IWD. Samotné postavy, ale docela splývají s prostředím a při soubojích je v tom chaos.
Co se týče samotných soubojů, tak ty budou ještě potřebovat dost vypilovat. Hraje se to prostě trochu jinak. Osobně doufám, že si dají načas a klidně to odloží i na příští rok. Ale zatím to je na dobré cestě.
-
-
Obrazem: Skalnatý terén pokrytý mechem na novém obrázku z Death Stranding.
Jděte s mechama do lesa. Dokud Kodžima někde u saké nevykecá, co to vlastně zplodil, tak si tyhle "zprávy" nechte. Ale mám pocit, že ani pod vlivem a ve španělskej botách s palečnicí na šourku by nebyl s to vysvětlit, co tím chtěl básník říci. Tak jako to nebude schopný rozklíčovat ani nikdo z hráčů, až to vyjde, ale všichni budou tím víc spekulovat. -
Kocept arty ze dvou zrušených PS4 her bývalého studia Sony Liverpool, konkrétně nového dílu WipeOut...
To je škoda, na http://cghub.com/files/Image/306001-307000/306520/597_large.jpg je asi v pozadí policejní Fabka (britská?):-) -
-
To není fabka ale vauxhall astra *3*
-