Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petice za vývoj American McGee's Alice in Otherland (třetího dílu série Alice) je v desetině své...

signed
  • Pilgrim66

Stále neohlášená PC verze GTA V se zřejmě dočká 64 bitové podpory a DirectX 11.

Jak přesně by se projevila nepodporavaná verze 64 bit? Jako že by to nejelo na 64 bitovejch systémech? Tak to je poměrně samozřejmost, že ji bude mít.
    • Když něčemu nerozumím, tak aspoň nedělám chytrýho. Asi tě to překvapí ale i dnes je hodněmoc% softwaru stále 32bit a světe div se ono to jede!
    • Samozřejmě, že by to na 64bitových systémech jelo, ale tímhle je spíš myšleno, že to například dokáže využít 8 GB RAM místo omezených 4 GB na 32kách apod.
      • Pilgrim66
        Tak to je poměrně taky jasný u hry co vychází v roce 2014 (pravděpodobně).
        • Právěže jasný to není zatím vůbec, můžeš dát nějaký příklad současné hry, která využije více než 4GB ?
          • Pilgrim66
            Half Life 2? A10 simulator? Crysis? Nektery z tech her jsou vic nez 5 let stary...
          • BF3 MP :))
            • Aha, to se jako ptáš? Máš vůbec představu kolik jaké hry cca žerou Ramky? Asi moc ne co :)
  • B.o.b

Mafia 2

kluci prostě umí pobavit ne že ne *1*
    https://youtu.be/Vi9TDgr9qUk
  • Jack1947

BesTV spolupracuje s Microsoft na nové herní konzoli a streamovém zařízení pro čínský trh. Konzole pravděpodobně...

"Spolupracuje"., priorita bude samozrejmne, vzdy a jen Xbox. Ufff... *3*
  • Izmæl

The Last of Us

Na wiki i IGN píšou, že to vyjde 31. prosince 2013. To čekání bude hrozný. :/
    • braveman
      Většinou to je neoficiální označení pro "někdy v roce 2013", buď v klidu...
  • Uncharted - český dabing

Čau lidi.Na Youtube na mě náhodou naskočil spot na Uncherted: The Nathan Drake Colection v českém dabingu ( kdo neviděl zde:https://www.youtube.com/watch?v=8pXpD2mwA7M ). Jaký máte na ten dabing názor. Sice je to jen krátká ukázka ze hry, ale i tak je tam snaha o profesionální dabing vidět. Líbil by se vám v celé hře, nebo by jste upravili nějaký hlasy a nebo se vám zdá český dabing už totálně mrtví?
    • Rozhodně bych byl rád, kdyby se dabing objevoval častěji a je super, že celá kolekce bude mít titulky.

Z toho, co jsem slyšel ale nadšený upřímně moc nejsem. Hned na začátku, kdy se představují, je slyšet podivná ozvěna. Když Nathan padá z letadla, tak v původním znění je slyšet jak hlas mizí v dáli což se v dabingu vytratilo a navíc na spoustě míst je hodně cítit, že předčítají papír.
      • Tak samozřejmě je slyšet že to bylo udělané amatéry a že to udělali během odpoledne.Taky aby ne, přeci jenom je to jen krátký trailer, který je určený jen pro Česko a především těm hráčům co chtějí v rychlosti vědět o čem příběh je, ale neumí anglicky. Hlas Nathana mi ale docela i seděl, jen to prostě je jen taková rychlovka.
        • Tak jasný, ptal ses na názor, tak jsem se vyjádřil. :-) To, že to dělali amatéři ve volném čase není omluva nebo důvod k tomu přehlížet jeho výslednou kvalitu.

Kdybych se na základě tohohle traileru o hře dozvěděl a chtěl si ji koupit, tak budu jedině zmatenej (a zklamanej zároveň), protože se s dabingem hra koupit nedá a i proto nerozumím tomu, proč se tenhle spot přehrává jako reklama u videí. Působí to dost zavádějícím dojmem.

Proč vlastně neotitulkovali původní trailer/y?
    • ringmancz
      Sully je mimo, zbytek ujde
    • Upřímně, už dlouho jsem vlastně dabing český ani neslyšel (nepočítám-li včerejší pětiminutovku u staršího dílu Simpsonových).
      Hlasově mě tam nesedla ani jedna postava a minimálně já bych to v dabingu nehrál, ale pokud by vznikl pro čtyřku, určitě bych to schvaloval. Pro lidi, co tolik neumí cizí jazyk je lepší, když nemusej odbíhat očima pořád na titulky.
      • Lidi jsou strašně nevděčný...
        • Tilwaen
          Co je na jeho příspěvku nevděčného?
  • skaven

MSI Armor GTX 1070 8GB OC

predam, kupeny v 6/2017 v czc.cz, tj 6/2020 zaruka. ma niekto zaujem? 410€+postovne (pozrel som si pravidla diskusii, predaj nieje medzi zakazanymi pravidlami)
  • Veskoslav

Heroes of the Storm

Bude přidán Halloween event, kdy přidá úkoly navíc, XP "posilovač" pro všechny a nakonec nové skiny pro hrdiny. Během zítřka by měl být nahrán v rámci "patche".
    • Vyjadřuji tímto podporu Veskoslavovu požadavku, aby byl vyřešen systém "karmy, bodů nebo co to je".

Běžně je to celkem fuk, ale když bych se chtěl podíval, co čtenáři ohodnotili jako vhodné počtení nebo naopak zasmát nad silně negativnímě ohodnocenými komentáři, tak se ve skutečnosti musím probírat žumpou, ve které si kdosi anonymní ze zdejšího hodnotícího systému dělá nějakým skriptem dobrý den.
      • pomineme li veskoslavovy prispevky (ktere stejne nemaji valnou hodnotu nebot se jedna vetšinou o agresivní vypady vuči ostatnim diskutujicim, ktere si navic sam naklika), tak system funguje skvele
      • I kdyby se vyřešil problém s klikačem/klikači, tak stejně zdejší hodnotící systém má dost malou vypovídající hodnotu a to z jednoho prostého důvodu.
        Mnoho zdejších pravidelných čtenářů nehodnotí ani tak dle obsahu komentáře, ale spíše kdo je jeho tvůrcem. Kapitolou samo o sobě jsou multinicky.
        Hodnocení je tedy dosti zkreslené i bez naklikávačů. Tedy alespoň v případě zde již "zavedených" přispěvovatelů.
        Nebo alespoň takovým dojmem to na mě tady působí.
        Podle mě to tedy nic nevyřeší a systém hodnocení bych zrušil úplně.
        • Taky bych uvítal, kdyby se to zrušilo. Fakt jsem se před pár dny nasštval, když jsem do někoho rejpnul a vysloužil jsem si za to nějakejch třicet palců nahoru. Sakra co je ostatním do toho? Moje rejpnutí bylo určený tomu, na koho jsem reagoval, ne aby to ostatní brali jako nějaký lynčování.

Hlavně že když napíšu komentář k věci, tak počet plusů i mínusů jen výjimečně překročí deset, většinou je to tak do pěti. A když je to delší koment, tak třeba taky nic.

Takhle jak to funguje je to featura pro děcka. Games.cz se pořád tváří, že cílovka je vyzrálejśí publikum, takže kdyby se to zrušilo, bylo by to, jak praví klasik, jedině logický.
          • Proč by to řešili? Má to nějaký vliv na ziskovost? Nemá. O tom, že je to rozbitý, se ví už řadu let, ale dokud nebude hrozit, že to sníží zisk, tak se člověkohodiny budou investovat jinde, zejména do nových a ještě otravnějších způsobů, jak uživatelům doručit reklamu. Petr Poláček potom ve Fight Clubu s omluvným výrazem prohlásí, že "kluci" mají teď jiné priority. Jak už se ostatně v minulosti opakovaně stalo.
            • Nadávají na žumpu v diskuzi, ale můžou si za to sami. Lidi, jejichž diskuze bavilo číst, odehánějí a pak se diví, že jim tu zůstává ta žumpa. Poláček na jedné konferenci říkal, že se chtějí zaměřit na kvalitu obsahu a necílí na děcka jako konkurence, ale přitom dělají všechno aby to tak nebylo.
            • Všechno jde, když se chce. Je to snad jejich server a Bach kdysi řekl větu "minuska zatím rušit nebudeme", takže by to evidentně šlo, otázka pár minut, jenže redakce jakémukoli progresu kvality jejich webu netečná.
            • Inquisitor
              Hlavně je to systém diskuzí celého Tiscali, takže pochybuju, že by si to mohli jen tak sami zrušit.
            • No já se právě obávám, že nepřímý vliv na ziskovost funkce hodnocení příspěvků má právě v současný podobě, a to kladný, protože zvyšuje atraktivitu diskuzí pro děcka a další chronický klikače. Jinými slovy se i tato funkce podílí na množství zobrazené reklamy. Nebude to generovat žádnej těžkej vejvar, ale každá troška dobrá. Z toho důvodu si myslím, že volání po odstranění nebo vylepšení bude sice povšimnuto, ale bez výmluv kohokoliv vesele ignorováno.

A nic proti výdělku. Server neběží na vzduch a redaktoři by prej taky rádi na chleba možná i máslo. Reklamu jako takovou chápu, ale ne všechny metody, jak maximalizovat výdělek z ní, jsou košer.
        • Ano to je další věc, stačí tu napsat názor pod určitými nicky a někteří se tu můžou zbláznit. Zkrátka značná část zdejší komunity je nedospělá, proto bych zrušil ten systém uplně. Myslím to tu psal LV nebo Veskoslav a podle mě měl pravdu, záleželo by totiž opravdu jen na samotném názoru a argumentech a trolové by tak ztratili vůli se zůčastňovat diskuzí, kde nemají co říct a nemůžou se vyjádřit, protože takoví lidé považují dobrý názor pouze ten, který má pluska, což je samozřejmě nesmysl.
          • "komunita je nedospela proto bych to zrušil" (protože jen ja jsem dospelej a muj nazor je spravny)
            "nemají co rict"

tak hlavne že tvuj nazor je opravdu vyspelej když nedokažeš respektovat ostatní a posuzuješ kdo ma a kdo nema co rict. nejspíš veskoslavuv alternick
      • Sám vidíš, co se tu pohybuje za lidi (tím se nechci nikoho nějak dotknout), tak se sám sebe zeptej, kdyby se pluska/minuska vyřešily, jestli by to k něčemu bylo. Zde více než kde jinde záleží na samotném názoru, než na délce jeho žlutého penisu.
        • mimochodem ten "žluty p.nis" je stejne dlouhy když maš 3 pluska i když jich maš 50. to by se melo vyrešit aby když dostaneš 50 pluska byla ta čara delší, jak tomu bylo v minulosti. jinak by bylo vhodne zavest pro diskutery nejake ranky (karmu) to by zvyšilo navstevnost
    • Hraješ nějak častěji?
      • Veskoslav
        Teď nehraji prakticky nic:) Není na to čas.
  • GTA V Screenshots

Odpověď víceméně na Lukyza. Žádné screenshoty nejsou. Je to jen výtvor komunity. Abyste pochopili, přidávám screen, který asi nejvíc vystihuje, že fake screen může udělat dneska každý.

http://gtaforums.com/topic/760204-concept-gta-v-main-menu-concept/?p=1066790552

Obzvlášť vydařený...
    • Lukyz
      Nj, občas jsem asi moc naivní *1* 27. Ledna není daleko, takže se to brzy rozlouskne.
      Každopádně díky za objasnění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit