-
Chris Metzen odchází po 23 letech u Blizzardu do důchodu
http://www.pcgamer.com/blizzard-legend-chris-metzen-has-announced-his-retirement/?utm_content=buffer172d7&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw -
-
Lol ve 43 letech no ale Kojima zas šel v 53 a jsou to hry - kéž by to tak bylo i u normální práce...
-
-
Tohle ale je normální práce. Nedělá to jen pár lidí ;)
-
-
Ty víš kam sem mířil můžeš odejít z nor,mální práce dřív ale zaplatíš si to - navíc to nebude dříve než v 55 tady v čr jen chtějí aby z tebe strhali kůži( i všechno ostatní). Nic víc ani mín.
-
-
-
Zaplať Cthulhu! Příští Blizzardí hra by po příběhový stránce mohla zase za něco stát...
-
-
BG:EE
Máte někoho na recenzování toho remaku? -
Remake s názvem Abe’s Oddysee: New N’ Tasty dorazí i na PS4.
Tak je to jasný, já si tu PS4 budu muset koupit :) -
Video: Sony vydalo dvě nová gameplay videa z PS4 verze hry Thief.
No tak vydržel jsem se na to dívat 5 minut a už je mi jasné, proč šly předchozí Thief hry mimo mě. To opravdu někoho baví, se někde půl hodiny plížit předem danou cestou (no je tam na výběr pár možností vydat se jiným směrem, ale je to tak do očí bijící jako v novém DeusEx). Pro mě nuda a zlatej starej Hitman.. -
-
Naivny hlupacik.
-
Co kdyby se nějaký děcko v těch temných uličkách ztratilo a rodiče podali žalobu, že hra nejde dohrát? :))
-
-
Jinak ta atmosféra mě na tom láká nejvíc, nádhera. Omalovánkových Suckerfieldů a podobných bylo teď dost. Konečně něco trochu zajímavého.
-
-
-
Nový artwork z Tomb Raider odhalil celou (novou) postavu Lary Croft. Líbí se?
Což o to design je fajn (jen jsem tak nějak doufal, že se to obejde bez pistole). Akorát ten artwork je nějakej disproporční (a teď opravdu nenařážím na prsy), takový velký nohy slečna má... -
-
Nový artwork z Tomb Raider odhalil celou (novou) postavu Lary Croft. Líbí se?
Ja zas myslel ze TR je hlavne o tech kozach ;D
-
-
Tak prvni patch KCD 23gb, slusny:)
-
-
CElá hra 23gb patch 23gb... lol
-
-
Druhy patch uz ma 29GB, je tam znat jisty progres i posun. ;) (alespon v pripade PS4 verze)
-
-
Tak aspon něco nooo *3*
-
-
-
Clovek zkonstatuje kolik ma prvni patch a hned dva minusy:) Netusil sem ze tu je tolik funboys
-
-
Kolik má celá hra?
-
-
23 GB.
-
-
-
Tajemné obrazové nakousnutí nové jednotky, se kterou se setkáte ve StarCraft II: Heart of the Swarm.
Pikachu? .. NOPE! It's just Chuck Testa :D -
Scany 14ti stránkového preview singleplayerovky The Elder Scrolls V: Skyrim z Game Informeru.
Recenze z warezu a linky na scany. Nice! -
Kawaii
Chlapi poučte mě prosím někdo, co znamená v herní branži slovo kawaii. Děkuji. -
-
Není to taková ta Japonská myšlenka roztomilosti? Lolitky školačky, hello kitty, pokemoni, divní smajlíci s obříma očima...haha, zvládl bych vypotit i víc klišé, ale je to ono.
-
-
Děkuji, to bude ono
-
-
-
Trha se mi Watch Dogs
Ahoj, taky se vam tak trha WD? Dela mi to 1-3 vterinovy zaseky po cca. 10 vterinach, tj. nehratelne. Zkousel jsem ruzne snizovat detaily i rozliseni az na minimum, ale seka se to dal. Mam originalku. Co s tim? Mam Intel Core2 G2020 Ivy Bridge 2,90GHz, 8GB DDR3, GeForce GTX 660, W8 64bit. U jinych her jsem takovy problemy doposud nemel. Diky :( :( :( -
-
kup si poradnej kompl
-
-
Mě to dělali textury na Ultra, na High už to jelo v pohodě, ale z toho popisu fakt těžko říct.
A tu originálku bych být tebou snad ani nezmiňoval *1* Já si pro ní jdu dnes o půlnoci *14*
BTW bude někdo ze zdejší elity večer v Radosti?
www.facebook.com/events/562241890557301/ -
-
Místní elita sice nejsem, ale budu tam ;D od 19:15 :))
-
-
odinstaluj ten crap a jdi dělat něco pořádného
-
napiš na technickou podporu, ty originálko
-
-
A dostane vir zdarma *15*
-
-