Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom team fortress 2 vs Counter strike

74,036--- 97,917----------Team Fortress 2
    47,690 65,420---------- Counter-Strike
    39,452 55,351---------Counter-Strike: Source

Odkaz důkaz že nekecám
    http://store.steampowered.com/stats/
  • Caincz

Bethesda doporučuje neinstalovat X360 verzi Doom 3 BFG Edition na pevný disk, kvůli chybě pak totiž...

Betheždo Betheždo...kdypak se naučíš vydávat hry tak, abys hned během prvních pár dní nesrala většinu kupujících zákazníků...
    • Až si milí zákazníci uvědomí, že ne každá hra je předskriptovaný CoD / BF.
      • Caincz

Bethesda doporučuje neinstalovat X360 verzi Doom 3 BFG Edition na pevný disk, kvůli chybě pak totiž...

To my si zajisté uvědomujeme, dokonce mnozí takové hry ani nehrajeme a Open World RPG holdujeme...nicméně Doom JE předskriptovaný a jde spíš o to, že Bethesda je známá tím, že vydává svoje hry "as is" a patchuje je až při prodeji v plném proudu :)
        • Jo Doom, tak to je něco jiného. Dělala to vůbec Bethesda, nebo to spojení taky udělal idSoft? Pochybuji, že by se do toho Bethesda cpala. V každém případě, prostě jste moc rozmazlení, si myslím :P
          • Caincz

Nepochybuju, že se jim do něj cpala, podle mě to celý je spíš jejich nápad než nápad id, ale tak to je můj osobní dojem. A pokud je někdo ochotnej vytáhnout +- 900 za x let starý hry, tak už má na jistou rozmazlenost nárok, navíc tohle je naprosto objektivní věc.
            • No to jo, to souhlasím. Ale házet to zase na Bethesdu není moc cool. *1* To je jak když lidé obviňovali ze zabugovanosti RAGE Bethesdu, ale ono za to všechno může id, které od začátku tohoto milénia jaksi pokulhává.
              A i kdyby to opravdu byla vina Bethesdy, tak proč si pořád vy všichni lidé nadávající na ní od snad od dob Areny ty hry kupujete?
          • Jsme rozmazlení protože cheme aby v den vydání hra fungovala jak má? Myslím že zrovna nainstalovani na disk je ůplně běžná věc a nechápu jak mohli při "testování" přehlédnout že potom něco důležitýcho nefunguje....
            • Běžná věc to je, důležita už tak snad ne, ne? Chci tím říct, že jó když já byl mladej, tak nedohratelná hra nebyla nic tak zvláštního. Opět musím připomenout Fallout 2. A další věc - pro vlastníky XBOXu nemám slitování.
  • Morraw

Watch Dogs 2

Aby se ke konci roku trochu rozproudila diskuze, tak si dovolím zapět ódu na nové WD, které se (nejen) dle mého velmi povedly a hodně mi po mnoha směrech sedly.

Téma, příběh Silná vizuální stopa, coby stylizace Dedsecu se povedla. Příběh se nese částečně na "Retr0" vlně, ale hlavně umně zakomponovává do misí a aktivit všelijaké moderní jevy jako trolling, swatting, leaking, memečka, anonymous, car sharing, konspirační teorie a sekty, sbírání followerů, selfíčka a další kratochvíle. Marcus a jeden z jeho parťáků Wrench jsou prostě nerdi, což se projevuje nejev v misích, ale i jejich rozhovorech. Takže jestli máte přesah do komiksů, filmů, deskovek a dalších nerdovských aktivit, tak se tu některým referencím pousmějete. Samozřejmě příběh má slabá a slepá místa a některé nezajímavé postavy, ale celkově jsou jednotlivé mise z větší části zábavné a atmosféra uvolněná a jednotné téma Dedsecu a jejich aktivit ala anonymous hře sedí.

San Franciso Mapa a rozsah města s výhledem na nádherná (hlavně noční) panoramata je úžasná a je radost se jen tak městem projíždět. Dle mého zatím nejhezčí a vysoce variabilní zpracování města vůbec. Až budete sedět třeba na vršku Golden Bridge, tak pochopíte.

Sandbox Ubi zkouší upravený koncept jejich sandboxu a mě se to moc líbí. Sami vše objevujete jízdou po mapě a jen částečně jste nasměrování na některé mise. Už žádné sbírání tisíce zbytečných předmětů. Zde má každá taková "collectible" své opodstatnění, ať už jde o peníze, nové skilly, či oblečení nebo skiny na vozidla. Město samo o sobě žije. Jsou zde války gangů, do toho se sem tam připlete policie či cizí hráč, probíhá interakce mezi civilisty, atd.. Síla tkví hlavně ve větších možnostech jak plnit mise díky novým skillům (hlavně ovládání aut je legrace) a gadgetám a množství aktivit (závody, car sharing, coop a mp). Opravdu velké množství jak se vyblbnout oproti původní hře. Takový "Bounty Hunter" mod a trolení ostatních hráčů je vyloženě chuťovka. Vedlejší mise jsou naštěstí více variabilní. Takže se nekoná první díl, kde bylo třeba 20x hacknout auto, dovézt auto, vybít skrýš atd. I po 65h mám stále co dělat.

K tomu parádní sountrack, optimalizace a rychlá práce na opravách, snaha vymítit cheatery a dostat je z leaderboardů, stabilní a hodně zábavný MP a coop pro mě ze hry dělají ten správný mix. Hra se tímto dílem příbližuje jediné konkurenci ve formě GTA a přináší nové nápady, díky kterým se zárověň i dost odlišuje.
    • Jack1947
      Je až neskutečný s jakou pílí a usilým sde snažíč přesvědčit že si fanboj - a já jsem ti už psal že ti to věřím *5*
  • Hanzales

Přístup do betaverze Battlefield 3 budou mít v září ti, kdo si zaregistrují limitovanou edici...

Mně se líbí, jak se teď ten Origin snaží vecpat horem dolem :) U DLC Pro SHIFT2 takz šlo dát link, ale vlastně donutili nainstalovat ORIGIN i ty, co ho ještě neměli.
  • Jack1947

Seznam předmětů se kterými si můžete přizpůsobit bojovníky v Tekken 7.

Čert vem nějaká udělátka které nic nedělají jen customizují vašeho hrdinu, hlavně by mohli trochu zapracovat na obtížnosti to byl právě hlavní důvod proč jsem nebyl vlastně ani schopný VI. dopařit prostě přehnaně náročné a moc protivníků málo možností uzdravení a na konci boss? WTF to má být zábavné... takže aby se zaměřily na trochu toho balancu.
  • MrSanta

Neuvěřitelný TETRIS

Netuším, jestli je to fake, nebo ne. Ale věřím, že není: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dbIkM1z4YwU
    Zhruba od půlky to začne být hodně zajímavé od času cca 5:10 nechápu *8*
    • MidnighT91
      Není to fake je to nějakej asijskej klučina kterej, jak vidíte, to má fakt v paži... Už jsem to viděl na jiné stránce... Pochybuju že to někdo na planetě zvládne líp... P.S zajímalo by mě jestly to využije v normálním životě http://www.gametrailers.com/user-movie/looks-like-homer-played-much/8324 *4*
    • Vrook
      Buďto je to fake, nebo je to asiat *15*
      • Jj to presne pod tim videem pisou.
  • jindra.veliky

Sony

wtf? Co to bylo za stupidni konferenci? Jenom porad blby hry ve stylu Little Big Planet a jedna Indie kravina za druhou.....doufam, ze jste tady vsichni indiefilove spokojeni! Misto poradnejch her jako Uncharted 4 atd. ukazujou takovy hry pro decka! U HAPPY? *16* *16* *12* *12* *10* *10*
    • Uncharted PEGI 16. Nic proti Uncharted ale tohle ti nevyšlo :D
    • Miserius
      Driveclub, Until Dawn, Bloodborne, Order
      • jindra.veliky
        o Driveclubu toho bylo dost uz pred konferenci, Until Dawn byl jenom kratsi trailer, Order byla jedna ze dvou fajn her a Bloodborne zaujal natolik, ze ani ted nevim, co to je za hru...
      • residentevilfans
        Driveclub,Bloodborne a Order beru Day1. Amen. *5*
  • SalemCZ

Co si myslíte o tom Epic Storu? 

• SalemCZ

Mě osobně ten Epic Store začíná vadit, jelikož Steam vývojáře nějak nenutil že to musí vydávat jenom přes ně, ale u Epicu mi přijde že už to hraničí s nekalou soutěží. 

Třeba to že vlastně Walking dead měl vyjít normálně na Steamu i na GoGu a najednou je to exklusivně pro Epic.

• risa2000

No, Epic je ale nenutí, on jim za to platí :) (https://www.gameinformer.com/2018/12/04/tim-sweeney-answers-questions-about-the-new-epic-games-store).

Což je asi pochopitelné, nicméně "hněv" komunity by v tom případě měl směřovat na tvůrce, co si za to nechávají platit a ne na Epic.

Mít exklusivky na začínající platformě pro digitální distribuci je asi jediný rozumný postup, jak lidi přesvědčit, aby si ji nainstalovali. Dělal to Steam (Half-Life 2), dělal to Uplay, dělal to Origin. Jestli to bude stačit ale stejně ukáže čas.

• 0011

Třeba to konečně Valve nakopne do zádele k tomu aby udělali pořádné filtry pro nakupování a vůbec obchod vylepšili. Včera jsem se musel proklikat cca 50 stranama bordelu než jsem našel dobré RPG pod 10 €. Exkluzivitu bych za nekalou soutěž nepovažoval, nikdo je nenutí to tam vydat, ale pro menší studia které nedosáhnou milionů prodaných kusů je to jediná logická volba proč to vydat na epicu a ne na steamu.

• Tak Epic se na tom finančně podílí poté, co Telltale zkrachovali a vyhodili všechny zaměstnance, tak je pochopitelné, že chtějí něco naoplátku. Kdo si poslední erii koupil jinde před krachem,  tak samozřejmě tu serii dostane na svých digitálních distribucích tam. 

Nopak, jsem rád, že se konečně nějaká společnost na PC snaží. Valve ti na to se*ou a zbytek zas taková konkurence není.  Asi to i na tom Epic Storu koupím, i dyž na PC už nehraju a WD mě taky už tolik nezajímá. Chci tohle opravdu podpořit a ukázat Epicu, že pokud se budou snažit takhle dál, tak ti lidi na tohle budou slyšet.

• Jack1947

Stejně bude na GOGu a bez DRM tak o co jde ?

• SalemCZ

Právě že to nebude nikde než na Epicu, tam kde to bylo to je stažený a ty lidi co si to zaplatili třeba na Steamu to jako season pack, tak to dostanou, ale už si to nový lidi na Steamu a Gogu nekoupí.

• 0011

Ne nebude. Hele Jacku mě nevadí že si klikáš sám sobě palce ale aspoň si ověř fakta než to uděláš.

• Jack1947

"If you already own it on Steam or GOG the rest of the episodes will be available on those platforms. Otherwise, it's Epic"

• 0011

Kdybych si nemusel brát léky tak touhle dobou nebývám vzhůru. Kdyby ses obtěžoval dočíst dál než za první odstavec, tak bys zjistil, že ty poslední epizody na steam budou jenom pro stávající majitele season passu a s gogem se nepočítá.

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

Může to bejt časová exkluzivita, co bereš za léky ?

• 0011

Reakce na příspěvek:

Jsem nemocnej, ale antibiotika neberu, zatím jenom paralen grip a spíš nemůžu dýchat a tím pádem spát než že bych je měl brát v tuhle dobu takže čas trávím ležením/pařením enhanced edice planescape torment

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

Já mákm dobrou iminuti takže jsem nebyl skutečně nemocnej už léta, a přesně nejlépe se z toho dostane člověk s kolou a pařením ( čím víc tě ta hra štve tím více se potíš )😉

• 0011

Reakce na příspěvek:

To se máš já jí mám naopak na h.... takže jsem nemocný pořád

• Nějakej prej Redditor leaknul alfa verzi Half-Life 1

Ať žije Geban.
    http://www.moddb.com/games/half-life/downloads/half-life-sept-4-1997-alpha
  • Witcher 3= kravina pro děcka a pro nesmočelé

Dohrál jsem to dneska a zklámání jako prase. Místo trapných sexualních scén by se mělí příště věnovat hratelnosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit