-
Zavzpomínejte na Figting Force. Kde? Na PSN!
Kolik času sem u týhle hry strávil :) Perfektní mlátička. Dokonce tu mam ještě originálku doma :) -
-
Hlavně ve dvou to byla pařba a docela HC páč to bylo na životy a bossové dali opravdu zabrat. :D
-
-
Xbox One nepodporuje zapisovatelná Blu-ray média.
Kde přišel autor této novinky na to, že Xbox One nepodporuje zapisovatelná DVD média? Na support stránce se jen píše, že se musí jednat o "mastered" disk, to ale neznamená, že musí být originální/ražený. :-) Je třeba si o problematice lehce něco zjistit. -
-
Vůbec tomu nerozumím a ani mě to nezajímá, ale je zcela evidentní, že bleskovka mluví o koze a ty o voze. Tam je napsáno BluRay, ty mluvíš o DVD. Meh.
-
-
no protože bleskař to napsal polovičatě. originál: The Blu-ray player on the Xbox One console only supports mastered Blu-ray discs and DVDs.
tedy týká se to jak Blu-ray tak DVD. jinak má dotyčný pravdu. mastered opravdu neznamená, že disk musí být lisovaný originál... -
-
Omlouvám se, špatně jsem to napsal (samozřejmě jsem měl na mysli jakékoliv disky, ne jen DVD), nicméně moje pointa je stále platná - novinka je polovičatá a odkazuje na zdroj, který NEpotvrzuje její pravdivost! Takhle nelze psát věrohodné informace, i když to je "jen" novinka; tímhle způsobem se z novinky stává poplašná zpráva. Z odkazů zde v diskusi je to jasnější, ale ne z odkazu v novince.
Uvidíme, jak se situace vyvine, podpora na HW je, jde spíš jen o to dokončit software (aktualizace BR playeru) - lidé v diskusích píší, že jim to nefunguje. Nicméně otázka je, zda používají "mastered" formát, nebo jen vezmou disk, vytvoří složku BDMV a pálí a neuzavřou. -
Ne, kazdy vi jakto je ... chapu lepsi je to poradne rozpitvat nejlepe, Rozpitvat duveryhodnost kazde bleskovky, at se bleskar cejti blbe za ty bludy co tu siri ze. *7*
-
-
je mi úplně jedno, jak se bleskař cítí a je mi jedno, jaké z toho máš pocity ty. já od bleskovek očekávám nějakou informační hodnotu, kterou si nebudu muset ověřovat a ve kterou budu moct mít nějakou důvěru, to je celé. nebo alespoň uvést pořádný zdroj. zdroj u této bleskovky však nic takového přímo netvrdí a jestli se to snaží naznačit, má se to týkat i DVD.
po googlení člověk najde toto:
http://www.neowin.net/news/xbox-one-can-play-dvd-rs-but-not-recordable-blu-ray-discs
tedy je pravděpodobné, že bleskař pro bleskovku čerpal z tohoto zdroje (kde se píše, že s vypálenými DVD není problém), ale raději pak uvedl neutrálnější stránky xboxu... čímž ovšem mate lidi. a jak je to ve skutečnosti? to se teď asi jen tak nedozvíme :)
edit:
ještě jeden zdroj: http://www.hdtvtest.co.uk/news/xbox-recordable-201311293478.htm -
-
Me je to uplne fuk, tady to ale mohlo byt vse jasne ... proto jsem to bral tak jak bral. Vykaslu se na to Blbec tu bude vzdycky jen ten kdo na to poukaze ne naopak. *3* Koncim s timhle.
-
-
Ne, já sem to nepsal jako urážku, chtěl sem ti poradit. Nu což, nakrmil sem chlebem, dostal sem kamenem.
-
-
Ale Jacku, vzdyt ty to potrebujes...
-
Jasne, takovejch rad bylo a vzdycky stali za hovn* , nech si sve rady k nekomu kdo to opravdu potrebuje a nesnizuj se pod svoji "uroven" diky. *4*
-
-
Dobře, nebo se můžeme nechat krmit těmi bludy, co sem novinkář cpe. Nebudeme přece hledat chyby na jeho práci. Není dobré znamení, že lidé přemýšlí nad tím co čtou? I když tobě je to asi jedno...
-
-
Jo dit to je na druhou stranu fuk, vlastne mi po tom nic neni a jestli to nekdo chce delat prosim , z nejake pochybne obhajoby bleskare nic nemam a tak budiz kazdemu jak hrdlo raci. Proc delat ze sebe neco co nejsem. *3*
-
-
A ty se blbě necítíš? Plodit takový srance dá práci.
-
Pane Jack, já opravdu z tebe nechci dělat blbce, a pevně věřím tomu, že neděláš trolla schválně. Pominu informační hodnotu tvých příspěvků, stejně tady většina lidí píše o ničem, ale - na to, kolik ti údajně je let, by si mohl snad vyprodukovat víc než holou větu. Já chápu, že někdo má poruchy v psaní, ale to je takový problém si to po sobě přečíst? Že má někdo sem tam gramatickou chybu je v pořádku, ale tobě chybí struktura, slova, a tím pádem i smysl. Zkus si na tom dát více záležet, a možná pak nebudeš za opici s klávesnicí. Neboť člověk je takový, jak se prezentuje.
-
-
Obcas mi nejake pismenko uskoci jasne stane se. Pokud slo o urazeni, tak opice si nezaslouzi byt urazena nekym jako si ty. Chce si to vymyslet neco jineho.
-
-
-
-
-
-
Steam
Jsou tu odborníci na všechno tak se ptám co to k*rva je?
Hey mate you need it? screen74*
OK dík -
-
malware, když na to klikneš, je to exáč.
-
-
Mám dříve koupené Diablo 3. Dá se to nějak aktivovat? Zatím jsem to spustil bez zadání klíče a nic to po mě nechce.
-
-
Starter edice - ACT 1 free
Pokud by si nasel key tak v Battle net app mas nad [play] redeem code. -
-
No zkoušel jsem ale kód mám přiřazený ke starému účtu, který je zapomenutý. Zajímavé, že mě to nechalo vytvořit nový účet na stejný mail jako kdysi. Jsem z toho zmatený trochu nasraný :D
-
-
Nejspis se jednalo o jiny mail nez tenhle akorat sis to popletl. Kazdopadne, jeslti jsi v tom uctu neco kupoval a je tam historie platby, tak ti to vrati celkem bez kecu.
-
-
-
Potřebuješ battle.net account a na něm to aktivovat. Jestli jsi ve hře, tak jsi to už musel udělat.
-
-
Už jsem ve hře ale klíč to po mě nikde nechce. Měl jsem tam i postavu a rád bych za ni pokračoval.
-
-
tohle asi bude chtít hlubší vysvětlení - Diablo 3, i dřív koupený, vyžaduje k hraní založenej účet na battle.net a přihlásit se k němu po spuštění hry
pokud jsi někdy hru hrál a máš tam postavu, musel sis kdysi založit battle.net (nebo jsi používal účet někoho jinýho?) a musel jsi nastavit přihlašovací údaje...
jestli už jsi ve hře a nevidíš žádnou postavu, buď už sis hru aktivoval k jinýmu účtu (což moc nevím, jak by se mohlo stát), nebo ti postavu smazali (což taky není moc pravděpodobný)
v zásadě mě jiný možnosti nenapadaj, možná ale pořádně nechápu, co vlastně chceš :D -
-
Je mozne ze hraje demo na jinym uctu.
-
-
Takže jsi měl původně plnou verzi, ale nezvládnul ses znova připojit, tak jsi založil nový účet a na něm zřejmě hraješ demo. Napiš Blizzardu, že jsi ztratil údaje k minulému účtu, nebude to ale snadné, jsou na bezpečnost docela vysazení. :-)
-
Jo to si taky myslím. Prostě jsem si vytvořil nový účet, na stejný mail, který jsem měl před 2 lety.Přišlo mi to divné, že to takhle funguje a hra po mě nechce klíč. Bohužel ale nemám starou postavu.
-
-
Jo když jsem tu psal tak jsem nebyl zrovna moc střízlivý :D Teď s čistou hlavou: Potřebuju prostě obnovit starý účet ale neznám ani heslo ani login. Na webu battle.net se mi nedaří obnovit účet ale s tím si asi musím poradit sám.
-
-
Si to psal před obědem *8* ty voe ty to vedeš XD
-
-
Ještě tu je možnost, že má postavu na EU serveru a momentálně je přepnutý na US
-
-
-
-
-
Cosplay k titulu Final Fantasy Versus XIII dorazilo dříve než sama hra.
Cosplayáci jsou bezva, strašně se chci podívat na nějakej comic con. -
Vysvětlí někdo logiku mazání příspěvků? Od rána sleduju tak dvacet normálních, žádné ot vše o pc/hrách.
-
-
Podle nálady.
-
-
Wasteland 2 Beta spuštěna
Beta Wasteland 2 pro backery byla spuštěna.. Více zde http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/691853 -
Zaklínač 3 Game of the Year Edition
Na stránkách německé mutace na herní rating se objevila tato edice s ratingem 18+.
http://www.usk.de/ -
-
Už tak je tady každý týden něco o Zaklínači jako hlavní zpráva, řekl bych že takovými zprávami to otrávíš i těm, co ještě z toho otráveni nejsou. Jako už vyšlo x GOTY, jenom tady se z toho dělá zase cirkus jako prase...
-
-
-
Medal of Honor zatím EA nepohřbilo, herní série pouze odpočívá.
Ať si pánové znovu zahrajou Allied Assault a hned pochopí, jak tuhle sérii vrátit zpátky na vrchol. -
-
Allied Assault dělali lidi kolem Call of Duty, potažmo Infinity Ward. Co po současných tvůrcích MOH chceš :))
-
-
V Team Fortress 2 se objevila havarovaná raketa. Co to má znamenat?!
To je jako raketa z HL2, odkud skáčou headcraby...a je to tu...HL3 se blíží *1* *1* *1* -
-
Ty kapsle z HL2 vypadaji uplne jinak.Tak neris tady planou hl3 manii *1*
-
-
V TeamFortress 2 se objevila havarovaná raketa. Co to má znamenat?!
Presne tak, prave sem se podival na ty obrazky a vubec se to raketam z HL nepodoba.. Vypada to spis jak mecoun - morska ryba. -
-
tak je to jasné
http://www.youtube.com/watch?v=IhJQp-q1Y1s&feature=related
*1*
-
-
-