Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Project Cars

Vyslo DLC s vozy Renault za 70 korun.
    Tohle auto je v ramci DLC zdarma
    http://imgur.com/hYG6eP0
    • http://store.steampowered.com/app/334791/
      • Lukass
        Ja vim, ze vsema uz sem v multaku jezdil.
        • Jen jsem doplnil odkaz na ty auta, když už píšeš, že jsou nová :)
  • Dostal jsem chuť na Stalkera: Call of Pripyat a rád bych se poradil ohledně módů vylepšujících pouze grafiku. Nemám s nimi zkušenosti, rád bych aby zůstala zachována atmosféra a aby se to nemlátilo s modem od Datastora. Existuje něco vážně top?
    • Jedině Absolut Nature a Atmosfear, ale kvůli pokynům k instalaci a tak podobně se stejně musíš podívat na datastorův blog.
    • Inquisitor
      Na tohle je nejlíp zeptat se na datastor fóru, abys věděl který módy se navzájem nebijou. Protože samotný datastor mód už pár módů upravujících grafiku v základu obsahuje.
  • Lukass
    Nove Deus Ex na Seamu za 15 ecek, asi slusnej propadak :_D. Ani za tu cenu si to nekoupim, za polovic bych uvazoval.
    • Je smutné, že takovéto hodnocení dostala hra jen kvůli tomu, že křiklounům se nelíbí mikrotranskakce, které nejsou ABSOLUTNĚ potřeba a kterých bych si ve hře ani nevšiml, kdyby mě na to ostatní neupozornili.
      • Zdaleka ne jen diky tomu. Muze za to i nenasytna kampan pro predobjednavky (jejich trailer augment your pre-order bylo opravdu epicky hodnocene video) ale kdyz se opravdu zactes do tech hodnoceni tak zjistis ze nejvic ze vseho vadi lidem KONEC.
  • http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-06-metal-gear-solid-5-just-got-one-of-the-craziest-microtransactions-yet

Nyní se v MGS V můžete pojistit proti infiltraci vašich základen. Za skutečné peníze. Kdyby to nebylo na bl*tí, tak bych se snad i zasmál.
    • Prej ze tam budou jen oblecky :D
    • Draken69CZ
      Popravdě já s tím problém nemám, je to volitelný prvek a když strávím hromadu času budováním základny tak mi to ve výsledku ušetří čas, víc mě štve že třeba v CS:GO dostanu "za odměnu" bednu ale musím si koupit klíč na její otevření.
    • že to stresuje nejvíc ty, kteři nejsou vlastnící hry. Dyť to je naprosto logické, že Konami na tom bude rejžovat, je to možná jejich poslední AAA hra, ta co jste sakra čekali? Navíc to je úplně jedno, to jsou takové zbytečnosti, že to nějak hratelnost neovlivnuje. Osobně jsem čekal spíše nějaké poplatky v Metal Gear Online....
    • Lukyz
      To je fakt masakr, vymyslí online prvek proti kterýmu se pak můžete za reálný peníze pojistit *7*

EDIT: Hru samozřejmě legálně vlastním.
    • Chim
      A bude to asi hra roku *9* .
      • Witcher to jistí. nebo fallout. Ten vžy strhne dav.
      • a co to má přesně společného s hrou roku?
  • V minulém měsíci se na japonském trhu hned ve dvou týdnech prodalo více kusů konzole PS2 než...

to by mě zajímalo co všechno by muselo vyjít za mega bomby na xboxu,aby to oslovilo japonské hráče.... Ta averze k NEjaponské konzoli je až zarážející....
    • nesouhlas,kdyby PS3 vyslo driv a s vice only hrama tak bych xbox taky nemel na kterym uz od Alana Wake nehraju a cekam uz jen na gearse3.me prijde PS3 ve vsem lepsi,ma multak zadarmo coz je ten nejdulezitejsi duvod,momentalne i vic lepsich only titulu,pustim si filmy na bluray a celkove me vic sednul nez xbox.to je jen vec nazoru ale za posledni rok co mam PS3 jsem si na xko nic neporidil a parim jen na PS3 a PC coz je divna kombinace kdyz na to tak koukam :-)
  • TIRsk

Valve po oznámení Half-Life: Alyx prodalo do konce minulého roku 103 000 kusů headsetu Index.

Predalo by aj viac, ale uz davno sa neda zohnat.

• Morraw

AC Syndicate sběratelské edice

Není to zlé. Season Pass v ceně potěší. Škoda, že tam není ještě nějaký dárek. Třeba boxer ze hry by potěšil *1*

http://collectorsedition.org/21840/assassins-creed-syndicate-charing-cross-edition-rooks-edition-announced
    • Lukyz
      Co musím Ubi nechat je že dělají pěkný sběratelky, ještě aby dělali ve stejný kvalitě i hry a moc rád jim za to ty prašule dám. *2*
  • Erendiel
    *14*
    • Erendiel
      patřilo k warhorse *7*
  • MidnighT91

Jestli se vám nechce ME3 znovu instalovat (nebo hledat DVD/Blu-ray), ale chcete vidět nově zpracované...

Syntézu shledávám za nejsprávnější konec...
    • christianus
      Mě se zrovna tenhle konec zavánějící NewAge ani trochu nelíbí. Navíc bojovat proti Reaperum a pak všem nasadit modifikovanou indoktrinaci a tim v podstatě zradit ostatní a všechno za co jsem bojoval. Ne díky. Já osobně jsem je zničil, přesně jak jsem všem slíbil.
    • dilinja
      rozhodnout za ostatni mi neprijde nejspravnejsi.
      • MidnighT91
        Ani pokud to rozhdonutí zachrání miliony životů, všechny posune na novou úroveň evoluce a zajistí glaktický mír???
        • BioWare dneska vydávají nový obsah i pro Star Wars: The Old Republic. O tom, co přináší velký...

Už vidím Krogana jak si řekne: "Jsem z části syntetik, tudíž rychlejší, silnější, ... asi se dám na cestu míru". *15**15*
          • Krogani budou mít spoustu svých starostí s polosyntetickou Carlos
        • Hairy_Ass
          To je poněkud naivní představa. *15*
          • MidnighT91
            Už jsi ten extended konec viděl??? Zničení smrťáků sice přežiješ ale za tu cenu že příští generace budou čelit válce proti syntetikům které sami stvoří a kteří je pravděpodobně i zničí (z dlouhodobého hlediska špatný konec) ovládnutím se shepard stane vůdcem Reaperů ovládá je a stane se ochráncem galaxie (takovej neutrální konec) a syntéza = nový stupeň evoluce, mír, vědomosti všech civilizací které kdy smrťáci zničily + ještě pomůžou vybudovat co zničily... Pokud jsi během hraní neměl nic proti syntetikům tak je to nejsprávnější řešení...
            • dilinja
              a co ti kteri by to odmitli? vznikla by skupina odporu/ rebelove? Jinak je to poradnej multikultidebilni konec.
            • Cahir
              Ani destroy ani syntéza nezajišťují válku, resp. mír. A je to dobře.
            • Hairy_Ass
              Já nic nenamítám proti těm výhodám, jen si myslím, že je naivní si představovat, že násilným přetvořením všech živých organismů v jakési hybridy by se automaticky vyřešily všechny problémy, které Galaxie měla.
      • MickTheMage
        To, presne, to!
  • Veskoslav

BF4 další poznatky

1. Když jste v družstvu a na někoho se "portujete", tak přesně vidíte to, co vidí on. Tudíž se nemůže stát, že se portnete na "mrtvého" člena či člena, co je v těžké přestřelce.
    2. Za uposlechnutí rozkazů velitele dostáváte 2krát více bodů. Tudíž za vlajku je normálně 250, takto, když Vám ji označí velitel, tak je za 500.
    3. Když plavete, konečně se můžete potopit a můžete mít i pistoli, když neplavete.
    4. Zatím jsem dokázal projet dvěma obchody skrz na skrz tankem a docela sranda. Ale opět jsou některé zdi nezničitelné jako v Bf3 (výtahové šachty v mrakodrapu, který ale lze zničit).
    • Radioaktivni_surikata
      A ještě jeden a DOST podstatnej problém.

Lidi pořád střílejí z prostředky obrazovky. Problém je v tom, že prostředek obrazovky není tam, kde je hlaveň zbraně, ale kde je hráčův ksicht. Takže když vidíte cípek hlavy čouhat zpoza krytu, tak ten cípek hlavy vás klidně zabije. Co naplat, že má zbraň zabořenou v kusu pevný hmoty (ať už stojí za bednou, kusem zdi, nebo čímkoliv jiným), ale pořád vás může zabít, protože on to vidí jinak, než vy. Fakt kréťani ty DICE. Tohle jsem nečekal...

EDIT: Jo, a respawn je netknutej. Pořád tě to klidně spawne přímo před nepřítele, hlaveň taknu... Proč by ne. Stejnak je netknutej i spawn v družstvu. Hele, maník, nemá šanci. Bum, najednou jsou tam 3 maníci, a seš tuhej. Chjo, aspoň trochu omezit to mohli...
      • Veskoslav
        To je bohužel u všech typů FPS, co nynější trh nabízí. Neznám žádnou, kde by to bylo u odstřelovačů jinak například.
        • Radioaktivni_surikata
          Jo no, bohužel. Co už ale dělá snad jenom DICE je, že napaří slunce těsně nad obzor na každý mapě. V BF3 není snad jediná mapa, kde by bylo poledne. Prostě mi furt a všude na každý mapě bude svítit slunce do ksichtu, že neuvidim vůbec nic. Tak to bylo v BF3 a vidět to i na jediný přístupný mapě v BF4 mě značně zneklidňuje... Jů, hele, krásný paprsky. Kdo potřebuje vidět nepřítele, když se může dívat na godrays. Herdek. Tak nevim. Je to bez pochyby lepší než BF3, o dost. Ale bohužel tam některý cypoviny zůstaly. Škoda, ale asi to koupím. Už jenom proto, že v BF3 je utrpení hrát recona a tady ne.

EDIT:
          Stejně tak mě už ale vysloveně točí, že se zasekneš na každým kamínku a kousku zdi. Bez legrace, v BF musí člověk skákat i přes práh u dveří. Fakt, kus zdiva vysokej 10 cm a musim přes to skákat... Chjo
          • Jack1947
            Bud rad ze skakat muzes, vzpomen ze dneska to je ve hrach spise luxus. *3*
          • Lens flare!
    • Radioaktivni_surikata
      Já mám taky jeden poznatek. Už není dopoledne a nedá se to hrát. Laguje to naprosto prasečím způsobem, klidně půl vteřinový až vteřinový záseky. Takže asi budu muset nařídit budíka a jít pařit v 7 ráno, až tam nebude tolik lidí. Teď se to nedá hrát...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit