-
Dnes vychází nový update (v6.5) do World of Tanks.
Pro ty co sili z novych hlasu ve WoT doporucuju mrknout sem - http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/45800-old-voice-mod/ -
EDGE vytvořilo seznam deseti nejlepších her předešlé generace.
1. Dark Souls *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Jsi si jistý, že to není seznam nejvyhajpovanějších her?
-
To, že hru nesnášíš ještě neznamená, že je špatná, sakra *7*
-
-
To by mělo být vtesáno nad každou diskuzi tady!
-
-
Hodně zvláštní seznam.
-
Jo a směji se vlastní demenci, kdybyste můj přísvěvek nepochopili. Dark Souls nemůžu hodnotit, jelikož jsem se nikam nedostal a zanechalo to na mě stopy...
-
-
Kolik gamepadu to odneslo?
-
Hustý. Mám dvojče. *14*
-
-
-
Do osmnácti měsíců prý mobily zvládnou zobrazit stejnou grafiku jako současná generace konzolí...
To je dneska april? *2* -
-
Zobrazit neznamená využít....
-
Italská policie zadržela několik lidi, jenž jsou podezřelí z aktivního členství v hackerké...
tak tam je problém především v tom, že konzole mají výstup pro gigantický televize nebo hi-def monitory. Pokud chce někdo dělat HDR efekty na 100 pixelovym mobilu, tak proč ne... akorát je nikdo pořádně neuvidí. A co se konzolí a jejich textur týče, tak myslim že mobily si s nima už teď můýou plácnout.
-
-
Automatický DVD měnič pro X360 - pěkná vychytávka.
Ježiš no tohle je paráda. Za něco takovýho jsem se modlil nesčetněkrát:) -
Xbox Live Games 4 Free - Region Lock
caute, chtel jsem se opitat jestli nevite jak se to ma s hrami na xbox live ponuknute zdarma a jejich moznym regionalnim zamkem...
Limbo, hitman absolution a nyni motorcross madness jsem stahl, ovsem pred par mesici mně to u Sleeping Dogs napsalo, ze muj region se neshoduje s regionem urcenym pro tuto hru, nebo neco takoveho.
Nyni mně to píše i u Dishonored..
Mam americky ucet a zajimalo by me jake jsou me moznosti. Pomuze zmena uctu na jinou zemi? nebo je tam nejaka casova exkluzivita pro nejaky region a za par dnu si to budu moc stahnout taky ?
Nebo mam zkratka smulu ? -
-
podle mě máš smůlu
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ieYUliPH3LQ a to jsem refan *5*
-
Ostrá verze ochrany Steam Guard je venku a je tak skvělá, že jsme ji na redakčním Steam účtu...
Prozradíte proč to funguje*tak špatně?.. -
-
Ostrá verze ochrany Steam Guard je venku a je tak skvělá, že jsme ji na redakčním Steam účtu...
To by mě teda taky zajímalo xD. Steam Guard nedělá na mým kompu žádný problémy. -
patrně proto, že mají jeden společný redakční účet. tedy když někdo používá steam účet ve více lidech, logicky je tento způsob ochrany k tomu účelu hloupý. trochu mi uniká, proč o tom musí být psaná bleskovka. to dá rozum, že to bude v těchto případech dělat problémy. ochrana má přeci zvýšit ochranu člověku, který používá steam účet na svém jednom počítači.
-
-
No ale Steam Guard funguje tak, že se na ten účet postupně přidávají PC, kde se ten účet může používat a pak už na nich jede poříd. Pochopil jsem to tak, že už je asi nebavilo přidávat a přes email potvrzovat další a další PC. Nebo mysleli jako, že něco nefunguje?
-
-
-
Blizzard splnil co slíbil a za 675tisíc lidí v Diablo 3 skupině na Facebooku odhalil nový koncept...
Diablo III je mnou nejvíce očekávaná hra a koukám že za fanoušky na FB toho tedy Blizzard moc neodkryl. Snad ví co dělají. -
Nová MOBA od tvůrců SMITE >
http://www.paladins.com/
Třeba někdo ještě není tak úplně znechucen, MOBA žánrem tady navíc se liší v tom že v boji figurují jakési karty které mohou rozhodnout zápas.
Dávám to sem protože je možné se registrovat (poud budete mít štěstí) do uzavřené alphy.(early access). -
-
Spousta lidí říká, že je to jak Overwatch. Taky mi to tak připadá ale nechci soudit předčasně. Ten systém karet kdy je člověk nucen rozhodnout se co obětuje teď aby později dostal něco lepšího je zajímavý koncept a šanci tomu asi dám. Nakonec, žádná hra od Hi-Rez není nějaká katastrofa, takže by to mohla být i celkem slušná hra.
-
-
Přesně, je to trochu jiné ale neznamená horší... jsem na to zvědavý i když to chce pak najít rychle nějaký klan a kamarády... aby člověk tolik netrpěl ale uvidíme SMITE bylo celkem, stravitelné ze začátku a než se zkazilo... ted už se to jen snažím "hrát".
Není to TPS, takže srovnatelné s Overwatchem je to maximálně tak že to je podobné graficky mnohem více mi to připominá např Archeblade... tam sem taky utopil sdocela dost hodin. -
-
Pořád je to arenovka
-
-
-
-
Trent Oster pobavil...
"We've heard the arguements about how bad #android is for piracy. I hope Android users will prove it wrong." -
-
lol *1*
-