Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolf - vyklánění

Nainstaloval jsem si ho znovu, že si to projedu podruhé a nemůžu se zbavit pocitu, že jsem se předtím vykláněl ??? Jsem blbý nebo co, v ovládání jsem nikde vyklánění nenašel. Zdá se mi to nebo to tam fakt není ?
    • Ježiš já jsem lama :) Je to tam samozřejmě, poslední položka, jsem tak horlivě mapoval, až jsem to přemapoval :D Mimochodem fakt bezva hra, od loňského Tomb Raidera první hra, kterou jsem měl chuť začít znovu.
    • http://www.squakenet.com/download/wolf/1570/

o jakym vyklaneni to mluvis ? ale bylo to super, vydrzel jsem u toho hodiny... diky za pripomenuti
    • To zalezi na jaky obtiznosti jsi to hral... Ja hraju ÜBER a to si bez vyklaneni moc neumim predstavit. Ale taky hraju na gamepadu, kde je vyklaneni mozna intuitivnejsi k ovladnuti. Kazdopadne hra te tuhle mechaniku nauci uz behem uvodni casti hry – hned po padu letadla.
      • Předtím normal, teď Uber, že by to u Uber nebylo, to je blbost ne? Hned po letadle jakože hned? Já jsem v té úvodní části, kde jsem se po řetězu spustil do těch katakomb, tak 20min po samotném pádu... je to divné.
        • Promin, ale kdo krome tebe tu rika, ze hrani ÜBER obtiznosti neobsahuje herni prvek vyklaneni se?

Uvod hry je (teda krome uvedeni do deje) zaroven demonstraci toho, co ti hra v ramci svych mechanik umozni. A mechaniku vyklaneni MUSIS pouzit ke zneskodneni nacka skvirou pode dvermi — tim ti hra rekne, ze je tu moznost vyklanet se a ze jsi si ji prave osvojil a muzes ji tudiz v prubehu hani pouzivat.
  • Dnes vychází 198. číslo časopisu Level s recenzemi Call of Duty: Black Ops, Gray Matter a plnou...

Tuhle sračku ještě někdo čte?
  • Microsoft věří, že tu s námi Xbox One vydrží přes deset let.

Na jednu stranu to zní depresivně. Zastavení vývoje na 10 let. Na druhou stranu stranu to nebude tak hrozný. Vývoj desktopu rapidně zpomalil.
    • Vývoj desktopů rapidně zpomalil, zato konzole ženou vývoj dopředu, proto používají komponenty z desktopu co? *1*
      • Používají je, protože je to levnější.
  • Kozy

Witcher 3: rozhodnutí z předchozího dílu (asi spoiler)

https://www.youtube.com/watch?v=X_INEnvuPnk

Pěkně udělaný, teď se musim podívat na nějakou sumarizaci minulejch dílů abych byl v obraze.
  • Lukyz

The Sims 4: Pool Trailer

Tak co myslíte? Bude to update nebo placený DLC? *1*

https://www.youtube.com/watch?v=BCY6P1azrF4
    • Nečekaně to bude zdarma. Myslím že manažer, který se normálně stará o finance onemocněl a zaskakuje ho někdo jiný. Jiné logické vysvětlení není.
    • Nejvtipnejsi je, ze to vypada jak hra z roku 2005 *1*
    • ale pozitivum je že je to i s vodou a schodiky, to by se dalo prodat zvlášť
  • Notch testuje Hardcore mod pro MineCraft - ztráta života Vaší postavy bude znamenat i ztrátu světa.

Děláte si srandu? To myslíte vážně? Vždyť sám potom psal že si dělá srandu.. nevím kdo tomu může věřit.

Tohle poslal o 5 minut později: http://i.imgur.com/1DNGn.png
    Nejdřív si informace ověřte.
    • Nejdřív si informace ověř ty lejno bambusový.. *16*
    • pokud se nepletu tak srandu si delal z ultra hardcore a hardcore myslel vazne..
      • Foxtrot_cz

...

Tak to je snad logický, že ti nesmaže premium učet, když ve hře zemřeš :D A to hardcore je pravda a nevidím na tom nic špatného, protože to přece člověk nemusí mít zapnuté.
        PS: Třeba tam za chvíli bude i obtížnost : Man vs Minecraft...
        • a proc reagujes na me, napsal sem to samy *2*
          • Foxtrot_cz

.

Sry, musím začít trochu lépe myslet komu dávám reakci. :)...
  • Black_Hand

Terraria míří na XBLA a PSN včetně nového obsahu. Fanoušci PC verze se bouří, protože jejich...

nevenuje...prvni velky patch/dlc jsme dostali zdarma...nevenuje. hra byla na zacatku kompletni, nic z ni nebylo vytrhnuto. chtit ten obsah muzeme, ale bourit se?
    • No já to docela chápu. PC komunita byla ta, která Terrariu kupovala a hrála. Poté nám oznámili, že je projekt uzavřen (hra byla stále velmi hraná a žádaná) a zabili podporu. No a ve finále naši konzoloví bratři dostanou Terrarii s novým obsahem, kterého se domácí platforma asi nedočká? Chápu i to bouření. Ještě, že jsem se jí přehrál a už bych se asi nevracel ani kvůli novému obsahu:D
  • Veskoslav

Jedete někdo na Games

Budeme mít přednášky na Sc II, tak se kdyžtak stavte *1*
    • Prosimtě už dospěj..
      • Veskoslav
        Co to má ksakru z dospíváním proboha? Doporučuji navštívit někdy nějakou herní výstavu například. Mnohdy si tam připadám, že jsem v jiném světě, protože jsem tam nejmladší.....Ale chápu, chtěl jsi mě "urazit", ale nějak se ti to nepovedlo. Zkus pokus č. 2.
        • Nepotřebuju tě urážet jseš mi úplně volnej, možná ti to jednou dojde co jsem tím chtěl říct..
      • Miserius
        Myslis ze tenhle by mel taky dospět? http://www.youtube.com/watch?v=Le6qIz7MjSk
        • Neznám toho člověka.. a podle toho videa se zdá, že to má v hlavě v pořádku..
          • Miserius
            Proč by neměl? Každej kdo ma hry jako svoje hobby by měl být pošahanej?
    • Miserius
      O čem budete přednášet?
      • Veskoslav
        Kamarádi mají připravené taktiky, pak seznámení s hráči TOP25, ukázky jejich herních stylů atd. Sám moc nevím, ale zkusím se zeptat. Já letos jenom sháním materiály *1*
  • Fanouškovský koncept designu konzole Playstation 4, ze kterého by si Sony klidně mohla vzít inspiraci.

moc počítačové:D
    • na mě je to moc výrazný (negativně), přeplácaný a hlavně hnusný jak frdel
      • Jj jak hi-fi vez z 90. let...
  • Mrkněte, jaký je rozdíl mezi minimálními a maximálními detaily ve hře DiRT 3.

jo rozdíl je markantní, na jednou obrázku tráva je, na druhém ne. BRAVO!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit