Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Witcher 3 - Dovednosti

V noci jsem čistil ty "?" v části okolí Velenu. To trvalo snad 5 hodin....

Jinak co mě opravu vadí je to, že krom nemožnosti poznámek do mapy (Nevím kdy ten bankéř prodá dům a zapomenu kde bydlí) se dovednosti nevyvíjejí postupně. Třeba znamení Quen. Chci aby odrazilo část poškození zpět. Proto musím levelovat Quen a další hovadiny které jsou na nic ani se poté nevejdou do těch aktivních pozic a tedy jsou to vyhozené body...

Co tohle vymyslelo za tupce?
    1. Nutnost levelovat věci mimo v sekci znamení. Dali málo bodů pro znamení. Kdyby Quen mělo 5 a ne 3, tak by to bylo lepší ale pořád bych se musel učit nějakou jinou hovadimu a vyhodit tak body. A to hodně bodů, protože nechci ani ten Alternativní režim, který je moc lehký.
    2. Omezení na aktivní dovednosti. Díky této hovadině (nutnost nacpat body jinam), nemohu ani ty věci aktivovat, protože je na to málo místa a nikdy to nepoužiji, protože jsem to nechtěl a přehazovat dovednosti není potřeba i kdyby to bylo potřeba je to otravné.

To je hloupost a dokáže to vytočit. W1 a W2 to měli lepší. Dovednosti se vylepšovali logicky a co jsem se naučil to šlo používat. Ne jako zde, kde pro*eru x bodů abych měl jednu věc a navíc těch x bodů které jsem použil jsou na nic, protože dané dovednosti ani nemohu použít. Nevejdou se do slotů. *16*
    • jakubc
      Ono se stačí na začátku zamyslet - 12 volných míst, to jsou tři dovednosti na max (3x4) a to je cca 40 bodů, které můžeš získat třeba na levelu 30. Toho jsem dosáhnul asi po 85 hodinách.
      Ano, levelově je to brzy, ale další dovednosti si pak můžeš levelovat a používat jen v případě nouze. Jelikož tu dovednosti vlastně suplují povolání, tak je takhle úzká specializace pochopitelná. Buďto budeš master na elixíry, master na znamení, nebo master na meče, navíc s variacemi, nebo to můžeš namixovat, ale pak budeš v každém směru slabší (pokud nedáš všude modrý mutagen, tak se tím okrádáš o hodně velkou porci Síly znamení). Systém není špatný, jen tě nedostatečně omezuje, takže je snadné udělat chybu - na druhou stranu si za 1000 můžeš koupit respec.

A právě kvůli tomu, že se vyplatí jet hlavně jen na pár dovedností (12), tak ti pak nedělá problém ani minimální počet investovaný do kategorie, aby se ti odemknuly pokročilé schopnosti.
  • Witcher 3 - Whirl. To je dovednost. Hotová roze*rávačka. Werewolfa jsem zahnal do rohu a pak jsem ho roze*ral do pár sekund.
  • Nějaký šílenec vydražil na eBay (dosud nevydanou) grafickou kartu AMD Radeon HD 7990 za bezmála dva...

Neskutečný...
    • koupil to na spekulaci, ta karta bude posléze sběratelský kousek a její hodnota bude ještě stoupat. Bude se posléze snažit to prodat dráž.
    • mondzi

Nějaký šílenec vydražil na eBay (dosud nevydanou) grafickou kartu AMD Radeon HD 7990 za bezmála dva...

Recenzia napr. tu http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7990_review,1.html
      Ta karta je porovnateľná s GTX690 (niekde lepšia, inde horšia), ktorá stojí okolo 20 tis. Ten človek musel byť fakt bohatý blázon.
      • Právěže není "porovnatelná", je "v průměru trochu lepší", což se ještě zlepší vývojem ovladačů... Obě karty mají stát $1000. Dotyčného nechápu, nejen že je nárůst výkonu oproti 690 většinou pro normálního člověka fakt neznatelný, ale samozřejmě si buď chvilku mohl počkat... Ale co, třeba to je jen součást marketingu AMD.
        • Pilgrim66

Nějaký šílenec vydražil na eBay (dosud nevydanou) grafickou kartu AMD Radeon HD 7990 za bezmála dva...

Docela bych tomu i věřil. Za A) proč by jen tak vypustili jeden kus neoficialnim kanalem. Protoze pokud to nekdo vzal atd tak bychom tu okamzite meli lawsuit.

B) Fakt dá někdo 2 miliony za věc, kterou si může za půl roku koupit za 20 000?

To se mi fakt nechce věřit.
          • mondzi
            Keby za pol roka, ale tá karta má byť dostupná za 2 týždne (podľa Guru3D).
          • Tak že by to někdo koupil za tolik bych neměl problém věřit. Lidi jsou idioti a spousta z nich jsou i velice netrpělivých AMD fans. No a někteří mají i dost peněz *15*
            • Pocit vyjímečnosti a táhání za pindíka s něčím co tady mám jen já ;) Je to ujeté ale i takoví se dnes mezi zbohatlíky a Marešem najdou .
            • Pilgrim66
              No lidi co daj 100x vetsi cenu za vec kterou muzou mit za 6 mesicu moc dlouho bohaty nezustanou. Ale ekonomove budou radi, ze roztacej ekonomiku aspon :D
  • Mně se líbilo, jak jsem někde četl, že některým lidem to tlačítko na unsubscribe buď záhadně zmizí v průběhu rušení, nebo ho tam vůbec neměli

No jo, pokud se pamatuju, tak to se dělo, když lidem končil ten první měsíc hraní přibalený ke hře. Takže asi kolem konce ledna.

BTW jak se těšíš na: http://i50.tinypic.com/29crs68.png ?
    • Trol.diskuzni
      Mount TESuvius !*15* Kde na to ti lidi chodí... *4*

No těším se tak, že se to ani nedá popsat, neboť to bude materiálu na kritizování ve zdejších diskuzích... Teda snad to nevýjde až někdy v roce 2014, to už tady asi chodit ani nebudu...

Mně ty screeny z té hry připadaly vyloženě hnusné - jak počtem polygonů u stromů (Vávrův odkaz), tak stylisticky. Ani mi to nepřipadalo nějak související se světem TES (čekal bych, že mi to bude připomínat Skyrim, když se z něj stal takový hit - na to by se lidi dali natáhnout).

Mimochodem, není ten Hero engine spíše tak nějak na houno? Narážím na problémy s SW:ToR...
      • Ringwraith
        Ano, po ToRtanicu se stalo velmi módní jmenovat nadcházející MMO po velkých katastrofách. Takže máme třeba Guildenburg 2.

Kromě TERy, o té so říká, že je TERAble (terrible). *3*

Jinak ano, před Hero Enginem je ">", což znamená "implying" - tedy na styl "Naznačujete, že TES MMO poběží na stejném hrozném enginu jako SWtOR?"
  • Dungeon Siege III vyjde pro PC, PS3 a X360 27. května, hlásí Cenega. Nezapomeňte, na hře dělali...

no az na tych borcoch z obsidian,posledne hry co spravili tak riadne nap........ :D
    • ..

Nemohl jsi se dostat přes instalačku nebo co? Těžkej quest pro opičku zpoza Dunaje.
  • Cosi

Reklamní sdělení: Na Shop.Games.cz proběhne tento víkend speciální slevová akce na čtyři vybrané...

Tak řekl bych že první bude Uncharted 2 za 499,- už to na mě vybaflo při kliknutí na obchod jako první.
    • sleepless
      Špatně :)
  • Tilwaen
    @ss: Určitě to není finální. Kdyby chtěli zabít diskuzi, tak ji mohou rovnou zakázat, což neudělali *4* Zatím? *1*
  • Jack1947

24. srpna bude odhalen nový díl herní série Yakuza pro PS3 a PS4.

Výborně (Y taky no) Y3 byla parádní hra ( další jsem nehrál a 5tka je jen v japonštině) mimochodem neměla už být tu dávno odbočka Ishin? Takže jsem rád že i na PS4 bude nadále pokračovat.
  • jamar28

PS4 vs. Xbox One

Co je lepší koupit? Jde mi především o kvalitu exkluzivních her a jejich cenu. Nějaké detaily v ovládání nebo to, že jeden klient se načítá o 4,2 vteřiny déle než konkurenční mě nezajímá. Stejně jsem byl dosud jen PCčkář. Díky za odpovědi.

EDIT: A jo, jde mi výhradně o SP zážitek.
    • Johnny
      já měl vždy PC + Xbox, Když sociálové ze školy pařili na PS jedničce nebo dvojce, ja už měl doma Xbox kterej byl uplně na jinym Levelu, potom sem měl X360 a PS3 sem několikrát zkoušel s nikdy mě to nevzalo... až PS4 musím přiznat že je lepší než XONE. Sice je na Xone Elite a bude PUBG, nicméně PS4 je první Plejstejšn kterej za to stojí
      • dp
      • a co si na tom Xboxu hrál, když kolegové ze školy hráli jedny z nejlepších her historie, jelikož éra PS2 je prostě do teď nepřekonaná...
        • Johnny
          už je to dlouho, ale takhle rychle z hlavy me napada např Fable či Black,
    • Mart9
      Jednoznačně PS4. Byl jsem ve stejné pozici před dvěma lety, zvolil jsem PS4 a do dneška nelituju. Je to skvělá věc. Rozhoduj se rychle, dokud běží akce Black Friday.
      • jamar28
        Díky. Ale nechám to na příští rok, protože krom konzole musím koupit i TV, kterou ani nemám. *1*
        • Mart9
          Opět - Black Friday. Obojí koupíš levněji, možná dokonce ušetříš pár tisíc. Já mám už 6 let 82 cm Full HD Samsung za 6000 a jsem velmi spokojen.
    • Za sebe můžu doporučit PS4. Vždy jsem měl PC + PS, protože Sony má více exkluzivních her, který si jinde nezahraješ, zatímco většinu exluzivek od Microsoftu si zahraješ i na počítači. Navíc ty hry, který jsou výhradně na xboxu, mi nic neříkají (Forza, Halo,...), ale to už je otázka osobního vkusu.
    • Pokud máš radši SP zážitky tak PS4.
      Uncharted, The Last of Us, God of War, Horizon: Zero Dawn, novej Spider-Man a spousty dalších.
      Na Xboxu máš Forzu, Halo, Gears of War a Sea of Thieves, což jsou hry, který si podle mého názoru užiješ spíš s lidmi.
    • Tak ceny jsou víceméně podobné, musíš nakupovat chytře, každý týden jsou jsou slevy na PSN, pokud máš členství, tak se ti slevy i doublují, exkluzivity jsou na PS4, Xbox má všechno sdílené s PC, navíc MS nemá žádné First Party studia. Můžeme to demonstrovat i nominacemi na nejočekávanější hry roku 2018, kdy tří jsou Sony hry, které nikde jinde nevyjdou.

Nejočekávanější hra
      God of War (SIE Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment)
      The Last of Us Part 2 (Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment)
      Monster Hunter: World (Capcom)
      Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)
      Spider-Man (Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment) Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/podivejte-se-na-herni-nominace-pro-the-game-awards-2017

Letos v nominacích na hru roku dvě Sony hry a Horizon a Persona. Navíc oznámena Ghost of Tsushima, což vypadá super. Navíc máš tu naprostou kultovku Bloodborne, stačí vyhledat youtube - Bloodborne- masterpiece a ono ti to řekne. Pak tu máš kvalitní sdílené tituly s PC. Nier, Hellblade, Nioh, které si na Xboxu nezahraješ.
  • Již brzy by se na IGN měl objevit trailer na hru, která již byla v minulosti oznámena, ale s postupem...

Bude to jedna z těhlech: Beyond Good and Evil 2, Colonial Marines, Hitman 5, Episode 3, Metroid Dread, Thief 4, Starhawk, Max Payne 3, Star Wars: The Old Republic, Duke Nukem Forever, Spec Ops: The Line, Eight Days, Agent, Prey 2, Doom 4, Jade Empire 2 ,Dead Island, I Am Alive, Skyrim, Syndicate, Wardevil, Dragon Quest X, StarCraft Ghost
    • no neříkal jsem to? *1*
    • To že jsou na tom fóru vypsané tyhle hry vůbec nic neznamená .... :P
    • Již brzy by se na IGN měl objevit trailer na hru, která již byla v minulosti oznámena, ale s postupem...

Napadá mě dost věcí, ale takové odvážné až téměř nemožné... They Hunger Lost souls, Driver, Roller coaster Tycoon 4 nebo třeba znovu oživili sérii Sin. Kdo ví, když člověk zapřemejšlí, zjistí, že je vlastně plno her, který oznámili a tak nějak o nich už dlouho nebylo slyšet....
      • dodatek

a až teď mi trklo. K čemu by se dal určitě udělat úchvatnej trailer je určitě DOTa2 a v rukách Valve bych se ani "traileru roku" opravdu nedivil.... Kéž by.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit