-
O novém The Elder Scrolls titulu uslyšíme až za hodně dlouho, Bethesda se nyní plně věnuje Fallout 4.
zas tak horky to nebude, logicky ted nebudou oznamovat TES když mají Fallout, alepak to vydaji rychle. Moc práce s tim není jen lehčí reskin Skyrimu, na tvorbu sveta maji generator takže to bude hotovo cobydub. -
-
Tak někdo musí zmáčknout ten čudlík "generovat další TES" to je prostě práce *15*
-
jasne, maju generator a preto vyjde na sucasnu generaciu konzol az jedno pokracovanie tejto znacky, najskor niekedy v 2018...
-
-
Když se vám s*re pc
http://www.combofix.org/download.php
Tohle mi před lety poradily na Viry.cz ( když jsem měl časté BSOD) ted jsem zase měl zamrzání Win7.
Znovu jsem si to stáhl, zapl a po restartu zas běhaj jak maj... kdyby někdo měl nějaký problém s pc tak tohle je supr. Řešení... občas to jediné možné.
Nevím přesně jak to opravuje ale zjevně to dělá nějakou hloubkovou analýzu ve woknech všech registrů no a výsledek je že to něco smaže/opraví. Defakto je to takový ten pomyslný most mezi reinstalací... kdy už nevíte co dál. Je to naprosto zdarma a to je taky supr. -
-
Ty tam mas takovej bordel..nauč se něco o hw a sw a pak nebudeš mít problémy.
-
Combofix je celkem pokročilá utilita, která ti pomocí vytvořenách logů smaže z PC jen to špatné. Pokud to odklikáš a smažeš všechno c oti to vyhodí bez toho, aniž bys věděl o co jde, tak je to pěkná zkratka do OS pekel. Každý jsme svýho štěstí... *3*
-
-
Co? a to mi řiká člověk co se tady nemohl rozhodnout nad jakou grafikou si má pořídit hehe... Viry.cz tam se vyznají já tam nic neklikám to je spustím a dám restart. Tohle jediné mi vždy pomohlo nechápu proč bych měl mít zlé pc... jen ho nečistím tak často ale jinak ok.
-
-
WhySoSad má pravdu, ostatně i na fórech Virů na každém rohu najdeš upozornění, že máš Combofix používat jen a pouze tak, jak ti poradí lidé, kteří se v tom vyznají, a to na základě logů, které jim poskytneš. Používat Combofix jakkoliv jinak bez toho, aby ses v dané problematice vyznal, ti může v PC způsobit nenávratnou paseku.
Raději si dej tu práci, zkus na jejich fórum znovu napsat o radu a důsledně dodržuj pokyny, které ti dají. Samoléčení PC tímhle overkillem ti sice může vyjít, ale taky nemusí - a potom už bude pozdě přemýšlet nad tím, cos měl udělat lépe. -
Já jsem se tě jen snažil upozornit, že to co děláš je nebezpečný. Podle toho co jsi napsal, tak to nevypadá, že by si to pokaždé konzultoval s odborníky...
A hlášku ohledně karty opravdu nechápu, to je trochu něco jinýho, nemyslíš ? *3*
-
-
-
Díky bohu, že jsem nikdy nic takového nepotřeboval. Mně jednou okna od 01/11/2013 a jedou stále jako bych je nainstaloval včera ;o) Bych to tvé PC asi nechtěl vidět ani přes TW teda, chudák malej :)
-
-
Poslední šance pořídit si s 20% slevou hru ze série Syberia, která konečně dorazila i na STEAM.
mno... o víkendu byla v akci Syberia na GoGu. sleva 50 %. tedy vyšla levněji, na nějakých 5 dolarů... -
COD na STEAMU za 5 EUR
Viz. nadpis. Nabídka platí do 14. 5. -
-
COD ne, už jsem úplně mimo z těch zkratek... Tak ještě jednou *3*
Company of Heroes (RTS, Relic) je na Steamu za 5 EUR, nabídka platí do 14.5.
-
-
Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS reálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...
Koho by to prekvapilo, ze bitva, ve ktere se po smrti za 20 seckund nenarodite se vede uplne jinak.... -
Re-play
Dnes sem se díval v TV na Replay a připádá mi, že se celej pořad nějak sekal (kamera i videa z her). Měl sem nějaké halušky, nebo jste to taky zaznamenali? -
Bombshell
Chápu že to je jen rychlokvaška ale jsak může v dnešní době vyjít hra která ignoruje a to úplně nejen FHD ale i třeba 1680x1050 a to i 1400x900 rozlišení, místo toho tam má přesvícené efekty od NVIDIA GAMEWORKS které už tak docela hnusnou a vyb litou grafiku, vyšperkují tak že se vám po chvíly hraní udělá tak nevolno že se pomalu poblijete?
Na druhou stranu první vlaštovka v letoším roce, zato ale pěkně propečená... míření je taky hrůza kolikrát nevíte kam vůbec a jak míříte... a chápu že TOP DOWN je in (už moc ne) ale tady je to spíš TOP Chaos. Když neuskakujete tak je po vás a tam se kupodivu moc dělat úhybné manévry nedá.
To jsem hrál jen chvíly a dá se říct z nudy nedal bych tou více než 5/10 a to jsem ještě velice velkorysý. -
-
Nekoupil jsi to, a ještě držkuješ? Jacku.... přestaň cokoli komentovat.
-
-
-
-
Zase zaplacena hra od Nvidie. Už tak je PC platforma ve sračkách, hry jsou naprosto odfláknuté viz Wolf a Nvidia ještě tu situaci "vylepšuje".
-
-
Prodělávají hráči a je jedno na čem hrají.
Nebo máš snad pocit, že na konzoli je to nějaká výhra? Celý slavný nextgen? Kde jsou rádi za 30fps a nížší rozlišení ? Kde spousta her neudrží ani těch 30fps? Jediné "štěstí", že konzolisti mají gamepad, protože s myší by to bylo uplně nehratelné. Nicméně i s tím gamepadem je to bída s nouzí. -
-
mají 30FPS a bez bugu a jede to stabilně. Já jednu Wofla na medium a dropuje mi to na nějakých 25 FPS a textury mi nedosakují, WD mi také laguje. Takže co je lepší? Mám 7870, X6 1100 a 8GB ram čili teoreticky lepší sestava než PS4 a mám problém rozjet hry, co bych měl rozjet.
-
-
Tak s takovým šrotem (hlavně cpu) chceš hrát WD, které je hodně závislé právě na CPU?
Já mám i5+760 (obyč mainstream sestava) a hraju obě hry na ultra ve full hd 60fps (Wolf víc, ale locknuto Vsyncem).
Když si neumíš postavit pořádné PC, tak tu nebreč a běž si to hrát na konzoli. -
-
Co si myslíš, že ti závidím? To tvoje trapné PC? Kdyby mě nějak ty současné hry bavily, tak si klidně koupím nějaké High-end PC, ale proč bych měl upgradovat kvůli tak hnusným a technologickým zaostalým hrám jako Wolf nebo WD. Wolf nemá AI, nemá ani vzdálené textury, textury se ani nedočítají a vše vypadá jak deset let stará hra. F.E.A.R má stonásobně lepší AI než ta sraačka Wolf a WD? WD nemá fyziku, nemá jízdní model a celé to vypadá jako z papundeklu, takže si mastí ego a nějaké FPS, ale pokud tady lžeš a vymýšlíš si pohádky o Full HD a max a 60FPS, tak si prostě pan Pyča, nic víc.
-
Psal jsem už předtím, že mám snížené AA (nebo vyplé teď nevím), protože tu hru nehraju, hraju teď Wolfa. Debílek jako ty tu umí jen prudit, ale doma nic nemá. Jen jsem tu hru narychlo zkusil a vím, že to lítalo jako po másle na ultra, tak pořád nezáviď a nebreč. A to jsem ani neměl nové ovladače, které včera vyšly a zvyšují výkon.
-
Takže pane pyčo. Najednou máš vyplé AA a dáváš si to na 50FPS, pokračuj tvoje pohádka začíná být zajímavá.
-
http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html
Asi to vidíš líp, než moje PC. Včera vyšly nové nV ovladače. Mám pouze vypnuté AA a hra dává cca 50-60fps bez problému. Sprostý blbeček, který umí jen nadávat v diskuzích. V životě nic nedokázal a doma má nějakýho starýho šrota, chodí sem blbě kecat a závidět. Užij si to, já si raději zahraju. -
http://www.guru3d.com/articles_pages/watch_dogs_vga_graphics_performance_benchmark_review,5.html
Prý 60FPS s 760 ve WD,,,, Lol ty seš kus pyče, to nedá aní 780Ti...
-
-
-
-
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
Red Baron 3D, NHL 2001 -
Stronghold Crusader 2
Už je to venku a vypadá to luxusně *14* A taky to zatím sbírá pozitivní hodnocení. Už to někdo zkoušel ?
http://store.steampowered.com/app/232890/ -
-
Na novyho Strogholda se moc tesim :) Jeste udelat remaster Empire Earth a budu spokojenej *1*
-
taky koukám, ted se vyrojilo tolik zajimavych pc her *14*
-