Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcete si vyzkoušet betu LittleBigPlanet Vita? Otevřte si tuto stránku, zadejte svůj PSN login,...

"Your permissions do not allow you access to this section."
    Tak a teď mi řekněte, k čemu mi taková newska vlastně je? *7*
    • braveman
      Zkus stránku obnovit, občas to pomůže. Do bety můžeš, ale nemusíš být přizván (pak vyjíždí toto chybové hlášení).
    • montatatana

Chcete si vyzkoušet betu LittleBigPlanet Vita? Otevřte si tuto stránku, zadejte svůj PSN login,...

Taky mi to pise. Uz to tady v newskach jednou bylo se stejnym vysledkem.
  • Horst_Fuchs

Assassin's Creed IV

Tak novej Assiassin's creed je zdá se krapet náročnější, hlavně co se grafický paměti týče. Nastavil jsem 1920x1200, všechno na maximum, AA vypnutý a hra si bere 2,5GB VRAM. Slušné, konečně mám využití pro těch 3GB grafický paměti. *3*
  • Pokud fandíte RPG Grim Dawn od Crate Entertainment, a chcete hru mít co nejdříve doma, podpořte...

Tak šup, šup, hurá utrácet, lidičky! Tento projekt má šanci navrátit diablovkám smysl. =)
    • Ringwraith
      A nemá smysl navrát diablovkám hlavně Diablo 3?
  • Psychotic

Hráčům se podle výsledků ankety líbí mnohem více klasický Sonic než jeho moderní zpracování.

To by vyšlo u každé série. To neznamená, že by se remake staré hry nějak víc prodával.
  • Mart9
    Jak teď vypadá Unity na PS4? Tahle otázka je v podstatě to jediné, co mi brání v koupi toho pěkného bundlu Black Flag, Unity a Syndicate na PS Storu... díky
    • Vogon
      Unity nebylo na konzolích tak šílené jako na PC nikdy, když nepočítáš někdy otřesné framerate(především na PS4) a šílený pop in. Tady máš recenzi Unity, po několika patchích https://www.youtube.com/watch?v=84Kmh9RKsMw .
  • Quantic Dream věří, že je bazarovky u titulu Heavy Rain připravily o milion zákazníků a 5-10...

Tahle současná mentalita firem "bazar=warez" už mi opravdu leze na nervy. Hodně hráčů si koupí hru s tím, že ji někdy v budoucnosti prodá za nižší cenu v bazaru, aby měl peníze na další hru. Pokud ale vydavatelé zabrání bazarovému prodeji, hráč si hru vůbec nekoupí, protože nebude mít peníze na kupování nových her. Peníze z bazarových prodejů se firmám vrátí, jen ne přímo a to jim prostě neskutečně vadí.
  • MidnighT91

Path of Exile

Nechce někdo čarodějku do party, lvl tuším 13...
  • Bloodborne bude v hratelné podobě dostupné na Gamescom.

Ty vole! Ze bych prvne vyrazil na herni vystavu? — BAAAH, to urcite neklapne, protoze prachy...
    • Veskoslav
      On vstup není moc drahý a cesta taky nevyjde draze. Loni nás to z Ovy ve 4 na 2 dny Gamescom+4 dny ubytování vyšlo na 3000 Kč. Včetně jídla.
      • Ja mel dojem (nevim teda na zaklade ceho), ze tolik stoji samotnej vstup. Ale tim padem tenhle napad nehazim uplne za hlavu.
        • Veskoslav
          No E3 vycházela na vstupném nějakých 4500 v roce 2009, teď netuším.
      • MickeyMutant
        Kolín na čtyři dny ve čtyřech za 3000? Jak chutná tráva pod mostem?
        • Veskoslav
          Tak vstupné stálo 21 euro na dva dny, formule stála 8 euro/noc včetně snídaně (což je káva a croisant) to ti dělá 32 euro+21 euro, jízdné vyšlo na 500 každý, celkově 2000 stál benál+poplatky za dálnici. Což euro v té době jsme kupovali za 26, což dává nějakých 1400 za vstupné a ubytování, 500 jízdné a 1100 ti zbyde na jídlo. Navíc počítej s tím, že dva dny toho moc nenajíš a první den cesty máš jídlo z domu. A ano, není v tom započítáný chlast a normální pití. Ale pořád se naprosto v pohodě vejdeš do 4000 maximálně a to máš na 6 dní.
          • MickeyMutant
            Měl jsi napsat "...vyšlo na 3000 Kč pro každého", a ne "...vyšlo na 3000 Kč". Bylo by jasno bez diskuze. Ale stejně bych rád vlastnil vaše auto. Obratem bych ho prodal nějaké automobilce na výzkum; by ze mne boháč. 2000 km s dálničními poplatky za 2000 korun totiž dává spotřebu do 2,5 litrů na 100 km.
            • Veskoslav
              No měli jsme Opel Ampera od kamarádovy ekologické matky a tam fakt není nikterak závratná spotřeba (jeli jsme něco okolo 2,5-3/100 a cenově mi přišel benál levnější u Němců, tam to jelo za nějakých 32 Kč/litr, což mě fakt překvapilo)+na Kolínské univerzitě byla možnost dobití zdarma v rámci nějakého projektu, který funguje i na VŠB TUO, ale netuším přesně o co se jedná. A no, špatně jsem to formuloval, V tom máš 100% pravdu, že za 3000 čistého je to sci-fi. Celkové náklady byly okolo těch 4000+-200.
        • ucho
          vezmeš řízky z domova a paštiku
          • Keyz
            *15*
          • MickeyMutant
            Píše včetně jídla, tak na luxusní paštiku z domova zapomeň. Ta by jim děsivě nabourala rozpočet. Možná suchary ze slevy a na příděl.
            • dyt jen keca
      • Kozy
        Vstupný jde, horší je ta cesta. Letos bych se tam rád vypravil jenom s tou dopravou bude problém.
        • Miserius
          Odkad jste panove? Taky bych jel jeste s kamosem, ale ve 4 v aute by to bylo lepší a levnější :) Okolí Prahy?
          • Veskoslav
            To by nebylo špatné:)
          • Miserius
            Tak já zjistim jestli to pořád platí a časem se vám ozvu kdyby to platilo :)
          • Veskoslav
            Já bohužel Ostrava. Ale tak není problém přijet do Prahy, že.
          • Kozy
            Praha *3*
  • Ve středu se dočkáme 2 nových názvů her, jenž budou přiblíženy na letošní VGA. Potěšení...

Koukám, že EA ždíme Bioware co to jde. Snad to nebude znamenat další zprimitivňování her od Bioware >.>
    • kezby to byl mass effect 3
      • Plná instalace Gran Turismo 5 trvá 40minut a zabírá 6.4Gb.

prober se,Mass Effect je jistej a proc nedat sanci nake nove znacce.
        • kruci tak to jsem slap vedle sorry :D
  • O vývojáře z Vigil Games má zájem jak Platinum Games, tak i Sony Santa Monica.

Upřímně doufám, že se dohodnou se Santa Monicou :), od těch bych se o pokračování Darksiders neobával jak dopadne :).
    • Radši ne, Platinum jsou na míle lepším studiem a je tam i šance, že by se to objevilo na PC. O Darksiders exkluzivní na PS3 nikdo nestojí.
      • O vývojáře z Vigil Games má zájem jak Platinum Games, tak i Sony Santa Monica.

To tedy nevím ... Platinum Games mají na kontě zatím jen pár her a většina byla spíš průměrná, navíc co teď vyvýjí Bayonettu 2 tak bude Wii-U only. Jinak mne v podstatě nezáleží na tom, zda by bylo další Darksiders PS exculsive, mám obojí, jak PC tak PS3 :) ale je fakt, že doteď byli Darksiders jednou ze světlých vyjímek v žánru která vycházela i na PC :). Ale z mého pohledu raději PS exculsive, než Wii-U exculsive :D
        • Nesmíš zapomínat, že Platinum Games jsou prakticky reinkarnace Clover Studios a třeba na Okami od nich jsem neslyšel snad jediné negativní slovo. Co se týče PC, jsem vycházel z toho, že před několika měsíci se z Platinum ozývalo, že by rádi vytvářeli hry na PC, ale chybí jim vydavatel. A to že dělají Bayonettu 2 jen na Wii-U nechápe snad nikdo, kromě jich a Nintenda :D.
      • RavenHolm
        Přesně tak. Tento žánr je na PC velmi vzácný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit