-
xbox one bez kinectu
Xbox One se bude prodávat i bez Kinectu a to za 399,- dolarů. To mi trochu nabourává mé rozhodnutí jít do PS4. Zatím to bylo tak 75:25 pro PS4, teď to mám tak zhruba 60:40.
http://news.xbox.com/2014/05/xbox-delivering-more-choices -
Studio Sony prostřednictvím neveřejného dotazníku zjišťuje, jaké funkce by uvítali majitelé jeho konzolí.
jak ho mám vyplnit? nikde není odkaz na dotaznik -
-
funkce autodestruct by asi nejvíc přispěla hernímu světu
-
je neveřejnej, tudíž ho dostal k vyplnění asi jen někdo
-
-
K čemu potom taková bleskovka je?
-
-
-
Kromě nesmrtelného škorpióna je v Serious Sam 3 další protipirátská ochrana, která Vás donutí...
lamy z redakce si neumi najit 100% funkcni crack tam o tom budou furt psat? *5* -
-
Evoluce trollismu Troll --> Jindra Veliký (Neskutečnus Debilus)
-
Ty neji troll, ale hloupej trotl.... :-)
-
http://tinyurl.com/2dl22pu
Ty jsi vazne traged. -
-
.
-
-
-
xbox shit
Tak jsem si prave chtel na Xbox uctu zmenit nick – gamers tag – byt tu konzoli nemam, muj Win Phone mobil a Dark Souls (pres Games For Win Life) ten ucet vyuzivaji. Nick jsem zadaval jen jednou a v podminkach je uvedeno, ze jednu zmenu gamers tagu muzete provest zadarmo.
Jenze to je B L B O S T !
Jde o to, ze kdyz si ucet zalozite, tak prvni gamerstag je vzdy nejakej generovanej paskvil (Jmeno16510), tudiz tu moznost zmeny jednou zadarmo vyplejtvate vlastne hned prvnim vlastnorucne zadanym nickem. Takze tu vlastne neexistuje zadna moznost zmeny jednou zadarmo, kdyz jste nuceni ji vyuzit uz na prepsani vygenerovanyho Blablu95203. -
-
Změna z vygenerovanýho jména (já měl CottonyBalloon) je také změna :)
-
-
Vzdyt je to absurdni! Cejchovat nalepkou FREE neco, co zadarmo fakticky neni. Nehlede na castku, kterou pak mas vyplaznout za takovou blbost, jakou je zmena gamers tagu. To uz je snad lacinejsi, zmenit si skutecny jmeno nez nick v digitalni sluzbe urceny k zabave.
-
-
Samozřejmě, že je to naprosto absurdní, co jiného také od Microsoftu čekat. Ale fakticky to je změna, tudíž ta první změna fakticky je změnou a vyplýtváš na ní tu jednu změnu zadarmo. Částku jsem radši nezkoumal, na rozkopaném počítači se Fable hraje špatně.
-
-
-
-
Prosim vas nekdo mi zaslete nejakej key na origin nebo steam hru prosim vas tady to nikdy nestihnu.... nejlip crysis 2 .. mail kaliber123@centrum.sk
-
-
A co takhle přestat spamovat a ten jeden pitomej dolar do toho investovat? Když už stojíš o jakejkoliv key, tak si ten bundle za dolar kup celej ne? A přestaň škemrat, už včera jsi mínuskama a žádnou odpovědí dostal najevo, že o škemraly tu nikdo nestojí. Klíče se tu házej do placu, nikdo to to exkluzivně tobě na zlatym podnosu posílat nebude.. Nazdar..
-
-
mily neznamy ctitel , vec se ma tak , ze nemam paypal a nemuzem si ten skurvenej dolar kebnout na ten bundle pack .. Nazdar..
-
-
PayPal nepotřebuješ. Stačí kreditka. A pokud nemáš kreditní kartu/bankovní účet, tak tě to alespoň naučí, že si v digitální distribuci neškrtneš. To bys mohl stejně tak škemrat, ať ti někdo koupí nějakou hru za plnou cenu. Budeš si muset počkat na nějakej bundle v kamenejch shopech a v ten bych fakt nedoufal.. *15*
-
-
-
-
Porovnání tří screenů upozorňuje na recyklaci animací v CoD: Modern Warfare 3 (od svých starších...
toho si všiml snad každej...většinu animací mají stejný už od dob cod4 *7* -
-
Proč předělávat něco, co funguje skvěle.
-
-
Ahoj uživatelé a uživatelky procontroleru na switchi pokud se vám jako mě stávalo v poslední době to, že začal driftovat tak než ho donesete k reklamaci updatujte systém na verzi 10.0.2 a zkuste ho znovu měla by to být softwarová chyba který tento update vyřešil.
-
Owerwatch Collector Edition
http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/ -
-
Oprav si to V, jinak aha tak už chápu tu Preorder mánii , F2P (jinak) hry... Prostě to bez figurky nějakého hrdiny nejde už máš preordnuto? nebo to jde a šlo mimo tebe... *7*
-
-
Ta hra nebude F2P...
-
-
to je zbytečný něco psát
-
-
-
-
Stačí trocha šikovnosti a PS3 ovladač z mobilu Galaxy Note se může rázem stát docela povedený...
tak to je šupa, sám budu kupovat galaxy note2, že by ty konzole přece jen byly k něčemu dobré? :)