-
V Treyarch pracují na novém Call of Duty, které vyjde tento rok.
Vynikající. Přestože, co díl, to nepolevující zábava a hra, tak Treyarch je v sérii skutečnou zárukou kvalitky a už dávno od IW převzal štafetu (zejména v kampani). Jestli má někdo schopnosti ukázat v CoD další inovace, pak to jsou tihle tvůrci. -
-
No snad to bude lepší než ti minulé, ono to střídání týmů roční nakonec bude mít něco do sebe.
-
-
MojeID sutaz
http://games.tiscali.cz/pr/4gb-flashka-games-cz-zdarma-pro-kazdeho-61465 -->Článek nebyl nalezen, kto by to povedal. Necakal som ze tiscali si dovoli takto o**bat svojich citatelov... toto je uz vrchol -
-
a koho se tady teď snažíš o**bat ty? :)
-
-
ja ? ziadne vyhodnotenie sutaze o iPhone ktore malo byt myslim 15.12 som nenasiel, USBcko tiez ziadne neprislo a clanok bol zmazany ? co si o tom mam mysliet ?
-
-
USB rozesilaj v LEDNU!! Jezisi, naucte se cist nebo dokonce i poslouchat (Fight Club). Co si o tom mas mysliet? Rozdavaj neco weby (jestli nejaky mate, jinak nevim proc chodite po vsech cz webech) u vas?
-
-
Tak se prosím pochlubte až v lednu tu flashku někdo dostanete .... *3*
-
Dik za odpoved, chcel som si to pozriet znova v tom clanku ale bol zmazany....
-
-
-
-
-
Plná verze Crysis 2 zpočátku nebude podporovat DirectX 11, do hry bude přidáno až později přes...
no fuj... zklámání pro mě i pro grafickou kartu, která mi zanedlouho dorazí! -
mad max
Zdar taky máte někdo problém se steam verzí Mad Max? Hra se mi nespustí hned vyskočí Mad Max.exe has stopped working. Zkoušel jsem už i crack, protože si to chci zahrát, ale nefunguje. Chci si to zahrát ale s takovou to asi vrátím. -
-
Počítám že máš AMD... co jsem četl tak to má problémy kvůli chxybějicímunS.SSE4,0 i na legální verzi... takže počkat na patch? nebo zkusit nějaké blbosti ze Steam fora. *7*
-
-
PS Plus
Od 22.9 se cena PS plus zvyšuje na rok na 59,99 dollarů a 25 dollarů na čtvrt roku. Zvýšení se zatím netýká Evropy jako takové, ale Sony chce časem ceny sjednotit. -
-
Je to skvela vec, platim za to kazdy mesic, ale ty hry dostavam zadarmo.
-
-
Ty si z toho děláš srandu, ale onehdá tady jeden človíček přesně takto argumentoval. Jakto, že si dovolujeme ohrnovat nos nad kvalitou PS+ her, když je máme zadarmo k multiplayeru.
-
*1*
-
-
Tak leda po hlavě do p..... milé Sony *7*
-
Krásně jsem koupil před pár měsíci v akci na 15 měsíců.
-
viz bleskovka 23.8.
-
-
Hraje tu někdo ješt na PS Vitě?
-
-
Ne
Bohužel Král Indiánů Víťa je mrtvej král - zapadá prachem a už ani PS+ hry nestahuji :/. Škoda nevyužitého HW potencionálu, a letos to mám i s PS4 :D, jj konzole pro hráče :D. -
Na cestach
-
-
Vypadá to, že hry zakoupené na Steamu začli podléhat regionálnímu uzamčení.
Dotaz co tím je myšleno ? -
-
je to tym myslene, ze :
ovecky, kupujte len tam, kde vam to my povolime, nesnazte sa znizovat nam zisky, my vam prikazujeme a vy pocuvate
all heil to steam and bigfat Gabe -
-
Myslels spíš Hail ne? jinak pravda stádní struktura.
-
-
že už to přeprodejci klíčů nebudou mít tak jednoduché...
-
-
To bude pravdepodobne omezeni kvuli kurzu rublu. Pro nas to hry realne zlevnili od 20-30 %, proto ten lock. Jinak preprodejci klicu uz dnes ukazuji jestli to ma lock nebo ne, jestli je tam Worldwide nebo EU tak je to uplne ta sama verze jako koupim primo na steamu. Pokud je to jenom RU verze, tak je u toho napsano VPN activation, ale kupovat tuto verzi je uz o drzku...
-
otázka je jak to bude platit pro EU ...navíc nejsme u steamu u východní evropy?
-
-
Ano z pohledu Steamu jsme v podstate RU. Ale nechapu tuhle bleskovku, prece reg. uzamceni je uz davno. Dokud budou vydavatele delat rozdilne ceny, budu hledat zpusob jak koupit nejlevneji.
-
-
Jak to myslíš? Někde jsem přece při registraci vyplňoval ČR a ne Rusko.
-
-
To sice ano ale Steam to bere na regiony jako Východní Evropa, centrální Evropa, západní Evropa no a ČR dal do Východní Evropy jako je Slovensko, Polsko, Rusko atd..proto pro nás platí tenhle regionální zámek.
-
-
Takže pro nás jestli co chápu správně žádná změna ? Neberte to ve zlém jsme trošku s téhl zprávy zmaten :)
-
-
žádná změna, pokud nekupuješ klíče všude možně (tedy kdy je jejich původ Rusko, Indonésie a podobně). Pokud budeš nakupovat u prověřených obchodů, tak by neměl být problém a budou tě informovat o tom, jestli je to pro tvůj region ok. to budou patrně dělat i ti přeprodejci klíčů, ale už nebudou mít tak snadný přístup k levným klíčům.
-
-
-
-
Ak by sa to tykalo iba hier/klucov zakupenych v rusku, tak by som to vzhladom na momentalne cvicenie s kurzom RUB aj celkom chapal.
-
-
-
WCCFtech Home News Hardware Gaming Mobile Deals Reviews Interviews Nvidia Users Beware, Latest Driver May Harm Your PC – Allegedly Killing GPUs, Is Plagued With Issues
http://wccftech.com/nvidias-latest-game-ready-driver-allegedly-killing-gpus-plagued-issues/
pozor ludia, horia karty po novych driveroch
(...zase) *13* -
-
To musí bejt nějaká fáma. Kde je LV, když ho člověk nejvíc potřebuje?
EDIT: Už je tady online. Doufám, že se bez meškání ponoří do problému a vyloví nějakou ztracenou perlu. -
-
No co asi, hasí *15*
-
-
Jj není nad to si připlatit za kvalitní drivery *15*
-
-
Nvidia - The Way It's Meant to be Burned.
-
-
Koukám že s angličtinou děláš velké pokroky.
-
-
-
-
Gabe Newell (Valve) vidí budoucnost PC hraní v Linuxu. Příší týden se chystá představit hardware (Steam...
Gabe Newell se pomalu profiluje v aktuálně největšího herního škůdce a může převzít žezlo od Petera Molyneux. -
Oficiální Mass Effect Trilogy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=biBOQp-ilU0