Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K většině 18+ obsahu z WiiU eShopu lze přistupovat pouze v předem stanovené (noční) hodiny.

18+? to je moje *14*
    • No tak to nechapu jak si v noci neco koupim kdyz jsem v noci v praci ... asi si konzoli vezmu sebou
  • Prosím o menší úpravu novinky o PSVita, pokud si to nepletu, tak levnější model má také Wi-Fi, ten dražší navíc 3G.
  • Driver : San Francisco

čau lidi. poradíte mi, prosím, s plněním úkolu s logem volantu, kde konkrétně: "stay above 50mph in oncoming for 20s"?
    čím je ovlivněn start a konec stopek? a navíc už se jeden pokus po celých 20sec(přes 50mil/h) podařil a prd...nic se nestalo/nenačetlo. HELP!
    • Miserius
      co je na tom tezkyho? Musis jet 20 vteřin v protisměru minimálně 50mph
      • Jack1947
        Jestli to neni bug, jestli se " podařil a prd...nic se nestalo/nenačetlo. HELP!"
        • bug..prográmátorská chyba? a co s tím??
          • Miserius
            Ta hra má spousta bugů, ale tohle mezi ně nepatří *1* Prostě si vyjel/a nachviličku do protisměru nebo zpomalila... Kdyby přecejenom ne, zkus to prostě znova
            • kdyby to bylo s chybou jízdy,stopky by se přerušily,ale právě že ty stopky dojely až na 0:00 .. a nic. kurňa.. Jednodušší to odjezdit v reálu na mašině...
              Nicméně, díky za názory;-)
  • Introducing the Steam Controller

https://www.youtube.com/watch?v=8fs2Yh1PFwM
    • https://www.youtube.com/watch?v=_oZ54sKQdBs
    • To je otřesny, místo pomalou páčkou šmatleš prstem po pomalém kolečku, jak musel udělat táhlý pohyb, aby se Geralt trošku otočil, na herní myši s dobrým senzorem a vysokou citlivostí se té myši sotva dotkeš a tady musíš udělat takový táhlý pohyb prstem, aby se vůbec kousek otočil. Nevidím v tom nic zajímavého oproti standartnímu páčkovači. Steam si jen chce namastit kapsy, tohle nepřináší vůbec nic nového.
      • alladjex
        Jedna z věcí, kterou zmiňují ve videu je, že ovladač má sloužit pokud chceš hrát hry na televizi bez použití myši a klávesnice. Nikde ve videu netvrdí, že je to lepší než ovládání myší. Je to alternativa. Stejně jako u většiny věcí něco vyhovuje někomu a něco jinému. Zatím co jeden si koupí scooter, druhý má rád Harley a třejí by na motorku nesed ani za boha. Ale asi žádný člověk s normální inteligencí by asi ostatní nesoudil, že je scooter nebo motorka k ničemu ...
      • ucho
        když nerozumíš hardwaru, tak se k takovým věcem raději nevyjadřuj
      • Keyz
        Zajímavý jak psal dvěma palci najedou. To chce asi cvik....
        Jinak další HW pro určité použití....Sranda jak z toho dělají bůh ví co a je to další gamepad.

OS se musel přizpůsobit tomu aby to šlo ovládat na TV apod. Jako jinde. Vhodné pro lidi kteří hrají u TV, anebo pro lidi kteří hrají hry kde je gamepad lepší. Jinde opět K+M. Zdaleka nejvíce univerzální a přesná.
        Tedy nic extra. Další gamepad. Nové kolo ve světě, ke jsou již kola běžně. Něco takového. To, že to namísto páky má jinou věc je fuk. Ovládá se to stejně.

Vůbec tam komická snaha vymyslet jeden HW, na kterém půjde psát, pracovat, hrát a to vše bude možné nějak dobře.... Je hovadská.
        To mohou vymyslet nějaké šílené zařízení, mohou osekat SW a upravit pro daný HW, anebo tam vše půjde blbě.... Ani jedno není dobré řešení. Proto zde máme více HW a možnost si vybrat.
        Osekání SW se děje. Menu her je často pro gamepad a na myši se to ovládá moc zdlouhavě (tabulková posuvná menu), šílený HW zde v historii také byl a pak zde máme ty aktuální gamepady, kde se vše dělá dohromady dělá blbě. Tedy i to zde je. Píše se tam blbě, pracovat na tom nejde a něco se tam hraje lépe i když to má pořád odezvu atd...
      • bys geralta trosku otocil vubec nemusis delat zadnej zvlastni pohyb po "pomalym kolecku" ale jeho smer si primo nastavis packou. Bylo navic krasne videt jak dokazal jednim rychlym pohybem otocit kameru o 180° coz je normalnim ovladaci proste nemozny. Tahlejsim pohybem si pak krasne nastavil mensi zmeny uhlu v kamere.
        Ja musim rict ze ten koncept jsem si zamiloval. Zatim to opravdu vypada ze by to mohlo klasickej konzolovej ovladac uplne postavit na hlavu.
      • Výjmečně ti dávám za pravdu.
    • prvni packovac, co koncepcne nespada nekam k roku 1985
      • alladjex
        Přesně tohle sem si říkal. I kdyby některé věci nebyli 100pro super, tak udělali něco jiného než stou variaci na PS či XBox ovladač. Konečně nějaká evoluce. Já jim fandím.
      • Draken69CZ
        Analog voe
    • To je super!
  • E3 2011 - Nintendo představilo novou herní konzoli s ovladačem, co vypadá jako tablet! Říkejte...

To je článek jako poleno ....
  • Kozy

Dying Light na PS4 za dvacet

Kdyby to chtěl někdo risknout.

https://www.cheapassgamer.com/topic/341854-dying-light-ps4-season-pass-is-the-actual-game/
  • Veskoslav

Huge DOOM EASTER EGG Revealed

Kdo chce najít pak samostatně, nesledovat:)
    https://www.youtube.com/watch?v=_hY3mVw2p3E
    • hmm, to hra na ultra lahku obtiaznost? ta reakcna doba priser je co? stoja tam ako fasi a nechaju sa odstrelovat. byt demonom alebo posadnutym, tak mam adrenalin a trham steny, a nie priblblo stojim vedla kanistra s benzinom *1*
    • Jack1947
      Ještě by mohli revealnout, nějakej SPOJLER jak tehdy i QIV)QuakeIV pro pomalejěí, uřezání nohou) ... jenže nebylo to ID a bylo to půlroku před vydáním, nícméně... Už ted to asi hodně lidí chtít nebude. Mp alá COD , SP ... o něm se toho moc neví ale asi nic moc.
      • Veskoslav
        Co věta, to perla. Naprosto nechápu, co jsi chtěl sdělit, ale jednou, jednou přísahám, že ten mimozemský jazyk rozlousknu a zapíši se do učebnic dějepisu.
        • Nemalý lingvistický oříšek to po něm číst.
          • MikeR
            Já tomu říkám "výlet do říše divů" (tzv. trip) a miluju to, v podstatě jsem na tom závislej. Už ani nevím, co bych dělal bez každodenní dávky. *4*
  • Veskoslav

Další díl Aquanox

https://www.kickstarter.com/projects/806010995/aquanox-deep-descent?ref=category
    • Lukyz
      Koukám, že už mají vybráno a ještě jim zbývá do konce 7 dní, ale nemůžu se zbavit dojmu, že kdyby šli na KS až v pozdější fázi vývoje, mohli vybrat o dost víc.
      Mě osobně jejich prezentace vůbec nepřesvědčila a namísto navnazení na nový díl, jsem po shlédnutí ukázky dostal chuť raději opět nainstalovat ty původní. Vím že jde o pre-alphu, ale na KS by mohli nabídnout víc... Přeju jim, ať to dobře dopadne *4*
      • Veskoslav
        Já se přiznám, že jsem nepřispěl. Teď akorát přemýšlím u trpaslíků, jestli jít do té 90 dollarové edice, protože se mi moc líbí. Navíc pak můžu za symbolickou cenu prodat tu digitální kopii potom.
  • Muzete mi doporucit nejakou strilecku na multiplayer? Ale mam radsi pomalejsi tempo a taktiku. A aby tam byla komunita, nechci mrtvou hru. Predem diky.
    • Squad
    • CS:go
    • Insurgency, Red Orchestra.
    • MidnighT91
      Project Reality. Už ho mají standalone, takže nepotřebuješ Battlefield 2. Stáhni a hraj http://www.realitymod.com/downloads
    • Lukyz
      Arma 2/3 a Rainbow Six Raven Shield, jen se musíš přidat ke komunitě co si udržuje vlastní servery.
    • quake live *1*
    • Squad
  • Veskoslav

Alien Isolation recenze

Pardon za konkurenci, ale je to v angličtině, takže Bob si to stejně nepřečte. A podle ohlasů vyšly za sebou dvě skvělé hry a to ME: SoM a A:I:)
    http://www.pcgamer.com/alien-isolation-review/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit