-
Catherine pro západní trh bude mít synchronizované hry podle anglického namluvení.
synchronizovane hry? snad synchronizovane rty :P. -
-
jistě, jistě *3*
-
-
Catherine pro západní trh bude mít synchronizované rty podle anglického namluvení.
ok, neni problem :). ja si jen predstavuju, co pak by synchronizovane "hry" mohly v kontextu catherine znamenat.
-
-
-
Killer Instinct a Gears of War: Ultimate vyjdou na PC (Win10) začátkem příštího roku.
Jasné, veď Gears of War malo to vyjsť už na jeseň a vyšiel akurát tak prd v galotách *1* -
Nový Batman a Zaklínač dostanou podporu DirectX 12 updatem, zřejmě koncem roku.
-
Říkali jste si, že by bylo fajn zkřížit hry Trackmania a Tron? Studenti DigiPenu se o to pokusili...
Tohle si obcas zahraju a skvele se u toho bavim. Dokonce aji ovladani na klavesnici neni vubec spatne ackoliv hra vam rika ze je doporuceno hrat s x360 padem. A to jsem si myslel ze TM2 je uz silena dost.. :D Mimochodem, opet odkazu na video od TotalBiscuita, ktery na tohle udelal Preview. (zasadne pro ty, co vladnou anglictinou a nechce se jim to stahovat :p ) http://www.youtube.com/watch?v=3p3o4d7JUTI -
Rimworld
Včera vyšla alpha 13 pro patrně nejvíc nejlepší hru za poslední století jménem Rimworld. Více informací zde: https://ludeon.com/blog/ -
Na Spring Showcase, který Microsoft pořádá 29.2. zřejmě nebude chybět Halo 4.
Jo konečně něco! Čas aby Halo natrhl prd*l všem hrám je opět tady :-) -
-
Což u tebe už očividně není potřeba.
-
-
Rocni PS+ clenstvi za 600 korun. http://www.game.co.uk/en/playstation-plus-subscription-1-year-142948 Nevim jestli to muzeme z naseho Absurdistanu objednat a pouzit pro CZ ucet, kdyby nekdo vedel, nebo dokonce zkusil, dejte prosim vedet :)
-
-
Pěkná cena, do toho bych i šel. Už to jen chce nějakého toho odvážlivce, kterej vyzkouší, zda to bude fungovat i u nás. Ale je tam u produktu napsáno toto: "This PSN voucher code is redeemable only by users holding a PSN master account registered in the United Kingdom. " takže asi smůla.
-
-
No cena je naprosto super kdyz vezmes v potaz co za hry mesicne dodavaj. Ale riskovat to radši nebudu, snad se někde dočtu jestli to slo lidem i v jinych statech. Dyštak dám vědět, členství mi stejně za par mesicu končí *9*
-
-
jako cena mi přijde super i za 1300,- ... jinak na amazonu jsem viděl, že se prodávalo za 1000,-
-
-
-
-
Ubisoft livestream
Ubisoft oznámí novou hru. Far Cry Prehistoric?
https://www.youtube.com/watch?v=eAQmt-60nUY&feature=youtu.be -
-
To bude zase h*vno *15*
-
tešíš se na další hru vydanou v bete?
-
Konečně by mohlo mít smysl vyrábět věci z kožešin zvířat.
-
Docela mě děsí ten popisek Survival is timeless. Další survival hru v podání ubi bych zrovna neuvítal.
-
-
Nezapomínejme, že právě série Far Cry ráda používá slovo Survivor a Survival *3* ...
-
-
Lovci mamutů?
EDIT: Prosím, prosím, ať už tahle firma nikdy nic nevydává. -
Že by něco jako Blood Dragon? Jestli ano tak si stěžovat vážně nebudu.
-
-
Ahoj, nevíte zda se dá někde sehnat levně DayZ? Díky.
-
-
Nikde jinde kromě Steamu, navíc to máš EA, takže je levnější. (Neplatí vždy viz první PA). Levněji to seženeš až po vydání hry, což bude 2015/2016 nejdřív.
-
Pokud je to na tebe na štýmu drahé pak levnějc to asi opravdu neseženeš...
-
-
Má pravdu. Ve slevě to bude max o 15%. Potom se to bude jen zdražovat dokud to nedojede do finální podoby.
-
-
Naopak, Early Access nikdy levněji neseženeš, ale až bude "plná" tak na většině portálů jako kinguin, nuuvem ji seženeš pod cenou. Ale na "plnou" verzi DayZ si ještě hoooodně dlouho počkáš, sry *1*
-
-
Takhle jsem to ale myslel že teď je za nejnižší cenu když je v alfa verzi. A potom se bude zdražovat. Takhle to bylo i Army 3. Ale Alfa verze ve slevě už byla né že ne. O 15% tuším na začátku prázdnin.
-
-
Tak samozřejmě slevy. Ale s něčím takovým se dá počítat až po vydání. Je jasné že na DayZ nedají nápis sleva 75% dříve než po vydání. Jak jsem řekl. Během alfa verze max 15% víc ne.
-
No ale ne vždy to platí. Planetary Anihilation byla v Alphě za 80 euro a pak se dala koupit za 15,99 ve slevě:)
-
-
-
-
-
-
je tohle normalni?
http://www.dsogaming.com/news/namco-and-from-software-in-an-attempt-to-kill-their-own-game-dark-souls-pc-to-be-locked-on-30fps/ -
-
Dark Souls
Takže zatím víme tohle:
1) 30 FPS Lock
2) Bídná podpora klávesnice s myší
3) Možná GfWL
4) Žádné grafické vylepšení.
Do vydání zbývá ještě dost času, takže se může cokoliv změnit, ale už začínám být dost skeptický ohledně kvalit PC verze této hry. -
-
Vetsinou se tvurci snazi pc hrace vsemozne presvedcit o tom,ze se pc verzi dostava adekvadtni peci,i kdyz to tak casto neni.
Mno a ,kdyz to v tomto pripade reknou rovnou,ze se s pc verzi moc mazlit nebudou,tak to aby se pc hrac pripravil na pekny paskvil.
-
-
Ja jsem na jednu stranu rad, ze to rozjede pripadne i notas :)
-
"A straight port with no change in resolution and he specifically says not to expect 60fps. Oh, and don’t expect any kind of optimizations for the PC."
A ja blbec se tesil ale hrat to polovicnim rozliseni nez je nativni a jeste 30FPS? Skoda... -
-
Rozlišení si budeš moci zvolit a hra nabídne podporu až 1080p, jen nečekej HD textury.
(viz. update ve výše uvedeném odkazu) -
-
chyba*4*, smazáno
-
-
-