-
zdroj to nebyl... ale...
Přišel až dneska , namontoval jsem ho do pc. Hlavně nej je hned jak se tam udělalo více místa a hned to tam asi i lépe větrá jenže ouha, po zapnutí stejná situace vlastně tam chybí ten spouštěcí proces kdy má dojít k pípnutí nebo jak to nazvat... bootovací proces. Nenastartuje furt...
(samozřejmě koupě toho zdroje nelituji, můj je beztak horší no...akorát ta investice hmm...)
Poté jsme si všimly že nad procesorem jsou nafouklé kondenzátory, tedy - co jsem četl nic moc a prý mohou i při vší smůle explodovat, to že spálí desku A nedejbože něco jiného je už tedy jasné no... no.
Už se mi to nechce ani zkoušet pouštět. Takže chtě nechtě to bude chtít novou desku... a ted hlavně aby byla kompatibilní s 770... což většina naštěstí je a nestála zas tolik což hodně desek naštěstí také nestojí... moc se zatím nerozhoduji ale chtěl bych když už tak s pcie 3,0 když už je ta nová no.
Nevím opravdu zda nějaký kondík nevytekl *13* ale nafouklé jsou všechny 4 to myslím dobré moc není no. CMOS reset pomocí jumperu jsem udělal vyndal i baterku, možná ještě mohu zkusit CPU ale to je to poslední co odchází ale potom co jsem si přečetl se mi to ani zapínat moc nechce no.
Nechci aby to bylo ještě horší... dle mého skromného odhadu i to co jsem přečetl v růyných diskuzích to vypadá na tu desku no. *9*
Jinak všechny větráčky běží i u grafiky... CPU taky... spuštěno i bez ram bez výsledku - sice dříve mi také kdž např vypli prouid pc enaskočilo ale tady i běží na slabší výkon jako by prostě deska neposílala dostatečné napětí do zdroje. Ty kondíky budou asi na vině no.
Spíše bych to formuloval tak jaká cenově výhodná asi kolem 2,5 k deska by byla pro mne dobrá, koukal jsem na ASROCK 970 extreme ta prý podporuje mou grafiku... ale nevím tak si nechám radši poradit nejlépe patice- socket m3 a více. *7* Jo, a abzch nezapoměl... kdybzch neměl na čem hrát (X360...) už bych do toho asi kopl. *15* *10* *16* Nejlépe asi nějaký AMD fan ( *1* *2* jk) abz mi poradil... s výběrem desky. Sformuloval jsem to hodně stručně YET.. No vzhledem k tomu že už mi nezbíbavjí další odstavce bude to asi pro ted všecko. Aneb jak se koupě a nové grafiky - náhle může celkem i prodražit. *12* Desku bych nevinil ale asi jen doted... protože ty kondenzátory jsou nebo můžou být pěkně zrádné. (Rozkopal bych ten krám z kterého píšu něco neskutečného...lituji občas že nermám ještě jeden byt horší komp... tady si nespustím ani pojebaný film... ale to už je zbytečné se rozčilovat.) -
-
Díky tomu, že u PC se stále volí nějaká funkčnost před módou tak podle tónu speakeru poznáš kde je problém a nemusíš do spešl obchodu kde nějaký nagelovaný odborník řekne za prachy kde je teda problém...
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1223
Grafiku podporuje skoro každá deska.... Jinak ber ASUS/MSI desky.
Zde máš kvalitní desku: http://www.czc.cz/msi-970-gaming-amd-970/156542/produkt -
-
Přesně tuhle desku mám a mohu jen doporučit, nejen že vypadá nádherně ale co se týče různých vlastností tak na lepší sem nenarazil :)
-
-
Ano, to možná ale pořídit se levnější a ušetřit je taky plus. *4*
-
-
Nestojí moc, díky za typ. *4*
-
-
Desku ber podle toho co potřebuješ. Ta MSI má hodně USB atd... To asi nevyužiješ a klidně máš za lepší prachy nějakou MSI/ASUS.
Každá koruna je dobrá.
Základ je vyhodit ty nejlevnější a ty co stojí nejvíce. Nejlepší to je pro běžné uživatele někde ve středu.
-
-
Grafika podporuje skoro každá deska.... Jinak ber ASUS/MSI desky.
To jsem potřeboval vědět díky. MSI jsem měl dříve...
Tak vidíte skoro každá... ha a co když ta co bych měl nepodporovala no copak... *7* -
-
?
Grafice stačí PCI-E slot a ten je již roky běžný. Mění se pouze rychlost a tam není extra rozdíl. Navíc ty nejnovější PCI-E sloty jsou často pouze u nových patic pro CPU. Tedy u nových desek -
Tak ji posles spatky do obchodu a vyberes si jinou.
-
-
-
Desku vybiras podle patice a ne podle pcie. Ono pcie 1,1 a dal jsou zpetne kompatibilni, takze i kdyz mas grafickou kartu na pcie 3 a das to do starsi desky, tak to bude fungovat.
-
-
No to je sice pravda ale v hoodně málo případech se může stát že deska není podporovaná, tudíž kompatibilní... patice jsem psal AM3 -a více. Právě že když je to nová deska tak bzch radši chtěl už nějakou tu s pcie 3,0X, mít starou jako mám ted bych to neřešil. Někde je myslím i nějaký list podporovaných desek ke grafikám takže bych se spíše soustředil na ní.
Napsal jsem to hlavně sdem protože nemám absolutně žádné povědomí a chtěl bzch jí i do budoucna, ne třeba jen na ted... jinak by mne také zajímalo jestli má někdo zkušenosti s nafouklímy kondíky nebo snad nedejbože vyteklými co jsem četl já prý to je dost individuální no... pokud by fakt nevadily tak bych zkusil starší dvoujádro jestli to není cpučkem, i když jak jsem psal cpu je většinou na odchod až ta poslední varianta. 3 možné věci co zabranují spuštění CPU,grafiky deska - ram...
Těch kondíků se fakt bojím no... *7* -
-
Kdyz vyberes desku s jinou patici nez mas cpu tak ti tam to cpu dat proste nepujde, ty zpetne kompatibilni nejsou. Tam ma vpodstate kazda generace cpu a kazdy vyrobce (amd/intel) pro kazdou radu jinou patici, takze kdyz chces upgradovat zakladku tak musis nejspis i cpu. Proto jsem ti rikal, ze potrebujes se orientovat podle socketu. Dokonce bych rekl, ze bude vic zalezet jak velkou tu zakladku chces (aby se ti vesla do skrine). Nez jestli to nahodou neni nejaky severokorejsky vyrobce elektroniky, nebo jiny exot, a byl by problem s pcie. Ktery jak jsem psal je zpetne kompatibilni a mam to i sam vyzkousene.
Jinak je dobry se kouknout i na podporovane ramky, protoze jestli mas nejake kvalitnejsi, s lepsim taktem, tak ti levna deska takovy takt nezvladne a naplno bys je nevyuzil. I kdyz tady uz je celkem otazka jak moc se ti ten rozdil projevi.
K tem kondikum je to jednoduche, jestli je to levna deska tak se to vpohode muze stat. Proste jsou to levne kondenzatory, kde po nejake dobe vyschne elektrolyt. Kdyz je to malo osazena deska (napr. zdroj), tak se to da celkem snadno prepajet (kondik stoji par Kc), ale u zakladky si to nedovedu moc predstavit. -
-
To jsem četl že se přepůájet dají, jenže to záleží také na typu oné desky některé to holt mají složitější... jo a napsal jsem že nejsem moc zručný? *12* Je to risk i tak. Není to jen dočasnější řešení... že to stejně nebude na moc dlouho ano já vím patice je důležitá atp... jenže někde někdo psal že má frafárnu a nejedemu tak mu odepsal někdo jiný že může mít tu smůlu , jeho deska není kompatibilní... proto bych nechtěl koupit králíka v klobouku kor když ještě na to není skoro žádný rozpočet.
-
-
-
-
-
R6:Siege
pro LV426 kam ti přišla pozvánka do ty bety s těma servery do R6?
edit: tak už nic našel jsem to v knihovně, jen mám u toho psaný "platnost vypršela" -
Na Shop.Games.cz je k dispozici doprodej několika málo kusů Guild Wars 2: Pre-purchase edition! První...
beta zacina dnes vecer 21:00 naseho casu ;) -
V Battlefield 3 pravděpodobně brzy přibudou další mapy z Battlefield 2. Časem se rovněž dočkáte...
A co je ted Mappack MW 2 ? trolololololo
ten vás batlefail bad company 3 není o moc lepší než ten Carl on Duty modern warfail jak tak koukám -
-
V Battlefield 3 pravděpodobně brzy přibudou další mapy z Battlefield 2. Časem se rovněž dočkáte...
recyklace jak od soudruhů z activisionu, fuj *11* -
Jenže mezi MWW a MW3 je rozdíl jen 2 roky a skoro nulový rozdíl v grafice. U BF2 vs BF3 je mnohem víc let, sakra jiný engine a jiný gameplay. Tam map-pack z předchozích dílů smysl má.
-
-
jiný gameplay ? v možnosti sejmu toho campera i stím barákem moc revoluci nevidim
-
-
těch změn je tam spousta. Pokud je nevidíš, tak si ty hry nehrál a argumentovat nemá smysl. btw, osobně mám radši styl BF2, kde je ještě commander.
-
-
všichni říkaj jak tam je pytel změn ale když se zeptám jaké tak jediný co udělaj je dát mínusko
-
-
-
-
Ono zase, rád bych si zkusil good old maps z betlfíldu 2 ve zničitelné verzi. Takže kdybych měl BF3(jakože mi za to koupě new kompu nestojí), tak by rozhodovala cena.
-
-
Majitelé MGS V: Ground Zeroes dostanou exkluzivní možnost navštívit Camp Omega v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ve kterém je čeká překvapení.
Treba tam najdou zbytek ty neuveritelne kratky hry co si koupili. -
-
bonusovou cutscenu *5*
-
-
ne bude tam Pes
-
-
-
ME3 konce, par slov okolo :)
http://mickthemage.blogspot.sk/2012/06/o-rozsirenych-koncoch.html -
-
Až dohraju, určitě přečtu. Snad mi z toho nebudou krvácet oči *1*
-
Danke
-
-
Seznam volantů a pedálů, které budou podporovány ve hře Project Cars. (+ Videoporovnání záběrů ze hry se záběry reálnými)
Zajímavej odraz v zrcátku :) Chudák řidič ve hře nic nevidí. -
-
a co to jak se celý auto leskne a všechno se v něm odráží? stromy, mraky a tak
-
-
Mad Max
Mad Max (vydá Cenega) od Avalanche Studios vyjde ve sběratelské edici s 1/18 figurkou a ikonickým vozem Interceptor. Dále pohlednice ve stylu artworků, soundtrack, upgrade kit pro Magnum Opus a dodatečný balíček ‘The Ripper’...
Obrázek: http://s2.n4g.com/media/11/news/1725000/1728490_0.jpg -
-
Ahoj, bohužel se jedná o fake vytvořený skupinou Fakes Forges (https://www.facebook.com/FakesForge).
Potvrzením jest odkaz na jejich FB v pravé části obrázku.
Update: Ještě doplňuji umístění většího screenu, kde je daný odkaz vidět:
http://www.gamerheadlines.com/wp-content/uploads/2015/05/madmax.jpg -
-
Aha... tak to je skoro škoda.
-
-
-
Watch Dogs Review: Not Quite The Hacker We Hoped
http://wccftech.com/review/watch-dogs-review-hacker-hoped/ -
-
Ne že bych chtěl znít jako fanboy, sám čekám že WD bude někde mezi 7-9, ale recenzentovi co leakuje videa na serveru, který předtím hodnotil Goat simulator 10/10, já moc nedůvěřuju
-
Neni to náhodou ještě pod ndáčkem ?
-
-
Je, proto není jisté co to psal. Anebo jestli to nějak ojebal a vydal to dříve i přes zákaz.
Každopádně bude zajímavé to pak porovnat s hrou v praxi.
-
-
-
Celkom zaujimavy novy kickstarter:
skupinove rpg striktne na tahy