Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale konečne se o tom mluví,aby za rok neřekly prask ! žadný Gta ne to se nestane doufam *4* *9*
  • jindra.veliky

zoo tycoon

nevite nekdo jak beha zoo tycoon pod w10?
    • PreidaQ
      Pod W10 nevím, ale třeba pod sedmičkami s ním není nejmenší problém a myslím, že desítky by mohli být taky v pohodě. Super je, že si navíc člověk může v ini souboru odemknout počet návštěvníků z původních performace-preventivních 500 až na 5000.
  • Xbox One X Digital Foundry

Tak Digital Foundry konečně vydali dvě viděa o Xbox One X s ukázkami, jak vylepšují dosavadní hry, s jejich zkušenostmi apod. Osobně kdybych již neměl Sko a měl pořádnou TV, tak bych po tom sáhl. Za nějakých 12 600 se jedná o skvělý kus HW a osobně doufám, že budou mít s tím úspěch.

https://www.youtube.com/watch?v=jYuvL6bO04Q
    https://www.youtube.com/watch?v=ZJmWsgFl6kA

Tady třeba ještě starší videa z Shadow of War a nového Tomb Raidera.
    https://www.youtube.com/watch?v=CzPsxUyoe3E
    https://www.youtube.com/watch?v=x77TOR9HC5Y
  • MickeyMutant

Deana Halla, tvůrce DayZ, nadzvedlo ze židle zvýšení ceny ARK: Survival Evolved z 30€ na 60€.

Dean Hall by si měl vyhledat výraz chucpe.
    • Mickey, mám na tebe lingvistický dotaz, na které jsi konec konců odborníkem. Je správné užití výrazu chucpe ve větě:

"Popíráte holocaust? Vy jste ale pěkně chucpe"

nebo

"Popíráte holocaust? To je ale pěkně chucpe"

Jinými slovy, jde o vlastnost kterou může někdo disponovat nebo jde o způsob jednání?
      • MickeyMutant
        Těžko říct.

Jinak věta "Popíráte holocaust" ještě není úplně chucpe. Sama o sobě neobsahuje tu špetku bizarně cynický nehoráznosti nutný k naplnění smyslu slova. Chucpe by třeba spíš bylo popírat holokaust tak, že nacisti chtěli Židy jen pokřtít svěcenou vodou ve společných sprchách, a konečně tak vyřešit náboženskou otázku, ale záludný Vatikán místo svěcené vody dodal Cyklon B.
  • Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...

Proc je posledni dobou kazda ocekavana AAA hra tou nejprodavanejsi vsech dob? To se ty rekordy nejak rychle prepisuji ne? *7*
    • rancor1223
      Čím se hraní stává více mainstream, tím více kupujících je a tím pádem také stoupají počty zakoupených kopií.
  • Windows 8 prý umožní na PC hrát X360 hry. Věříte tomu? My ne...

Ale zas tak nelogické to není. Vlastně, on by to byl velmi prozíravý tah... MS vlastní Xbox i Windows a peníze z Xbox divize mu jdou hlavně z prodeje her a využívání služeb. Takhle by si citelně rozšířil uživatelskou základnu, i když ne tolik jako portem Xbox her na PC (problém s nekompatibilitou HW a ovládání).

hrat hry z x360 na PC - proc ne neni to zase tak nemozny kdyby vylezli na trh s dalsi konzoli
      • Nebo ideálně by ta další konzole mohla mít windows 8 ;)

o tom silně pochybuju
          • M.Habarta

Windows 8 prý umožní na PC hrát X360 hry. Věříte tomu? My ne...

Já zas silně pochybuju, že to David.Lemon myslel vážně. :)
  • Veskoslav
    Jenom pro připomenutí. Vyšel už Wasteland 2 a kdo nechtěl EA, tak už může vesele hrát:)
    • ucho
      což samozřejmě není pravda, protože mně například žádný klíč nedorazil. jdu zkoumat.

edit: tak ono se to musí redeemovat ručně na stránkách. no nějaký mail mi teda o tom poslat mohli... zvolil jsem si tedy gog.com

edit2: ještě by mě tedy zajímalo, co to dávali za verzi hry, protože se to netváří ani jako standard edice...
  • Pilgrim66

The Wolf among us ep 2

Tak dohráno, 2x.

Epizoda super, ale je kratší než první... Doufám, že to není precedens. To samý s čekací dobou...
    • Máte někdo xbox verzi,mě to pořád píše "coming soon"
    • Jack1947
      To je teda, zklamani ze je jeste kratsi kdyz uz ta 1 nebyla v porovnani s WD nic dlouheho. ( aspon co si pamatuji).

Hmm kratke necele 2hodiny a kupodivu jsem se shodl s ostatnimi jen u 2pripadu. ( nevadi) no a nezbyva nez zase cekat na 3epizodu pak 4,5... a mola by bejt druha serie.

Jo ted bude snad WD 2 ne? a ty dalsi projekty.
    • Keyz
      O kolik je zhruba kratší? Jestli to lze odhadnout.

Já to zatím nezkoušel, peru se stále s Might and Magic *16*
      • Pilgrim66
        Záleží jak rychle hraješ první playthrough mi trval asi 1:30 druhej jsem tim ze jsem ten pribeh uz znal asi hodku.

Takze bych rekl ze tak o pul az trictvrte hodiny, zalezi jak rychle hrajes a jak ses moc duslednej.
  • Outerra - tak se jmenuje planetární herní engine ze Slovenska, jenž dokáže průběžně renderovat...

Hezke, ale takovych enginu je mraky. Takze nic noveho pod sluncem.
    • Divotvurce
      Souhlasím, těch enginů je víc, ale nejsou tak detailní jako Outerra.
      Jinak jsem ještě objevil jeden engine, ve kterém dělají vemírné MMO:
      http://www.youtube.com/watch?v=yrcEUO7TC28&feature=related
      • zkousel sem pred chvili tech demo a doslo mi ze ten engine asi nebude planetarni simulator, ale pouze simulator zeme... proto je to tak detailni
        mrknu na to mmo :)
    • V praxi (ve hre) jsem zatim videl takovy engine jen jeden a nestalo to za moc. Tohle vypada skvele.
      • jinak musim dodat ze mi to strasne moc pripomina OFP s hires texturama :)
      • zajimalo by me jak to funguje a jestli je nejaky omezeni na pocet planet ve vesmiru :) takhle detailne to jeste nikdo nedokazal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit