-
ale konečne se o tom mluví,aby za rok neřekly prask ! žadný Gta ne to se nestane doufam *4* *9*
-
zoo tycoon
nevite nekdo jak beha zoo tycoon pod w10? -
-
Pod W10 nevím, ale třeba pod sedmičkami s ním není nejmenší problém a myslím, že desítky by mohli být taky v pohodě. Super je, že si navíc člověk může v ini souboru odemknout počet návštěvníků z původních performace-preventivních 500 až na 5000.
-
-
Xbox One X Digital Foundry
Tak Digital Foundry konečně vydali dvě viděa o Xbox One X s ukázkami, jak vylepšují dosavadní hry, s jejich zkušenostmi apod. Osobně kdybych již neměl Sko a měl pořádnou TV, tak bych po tom sáhl. Za nějakých 12 600 se jedná o skvělý kus HW a osobně doufám, že budou mít s tím úspěch.
https://www.youtube.com/watch?v=jYuvL6bO04Q
https://www.youtube.com/watch?v=ZJmWsgFl6kA
Tady třeba ještě starší videa z Shadow of War a nového Tomb Raidera.
https://www.youtube.com/watch?v=CzPsxUyoe3E
https://www.youtube.com/watch?v=x77TOR9HC5Y -
-
Deana Halla, tvůrce DayZ, nadzvedlo ze židle zvýšení ceny ARK: Survival Evolved z 30€ na 60€.
Dean Hall by si měl vyhledat výraz chucpe. -
-
Mickey, mám na tebe lingvistický dotaz, na které jsi konec konců odborníkem. Je správné užití výrazu chucpe ve větě:
"Popíráte holocaust? Vy jste ale pěkně chucpe"
nebo
"Popíráte holocaust? To je ale pěkně chucpe"
Jinými slovy, jde o vlastnost kterou může někdo disponovat nebo jde o způsob jednání? -
-
Těžko říct.
Jinak věta "Popíráte holocaust" ještě není úplně chucpe. Sama o sobě neobsahuje tu špetku bizarně cynický nehoráznosti nutný k naplnění smyslu slova. Chucpe by třeba spíš bylo popírat holokaust tak, že nacisti chtěli Židy jen pokřtít svěcenou vodou ve společných sprchách, a konečně tak vyřešit náboženskou otázku, ale záludný Vatikán místo svěcené vody dodal Cyklon B.
-
-
-
Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...
Proc je posledni dobou kazda ocekavana AAA hra tou nejprodavanejsi vsech dob? To se ty rekordy nejak rychle prepisuji ne? *7* -
-
Čím se hraní stává více mainstream, tím více kupujících je a tím pádem také stoupají počty zakoupených kopií.
-
-
Windows 8 prý umožní na PC hrát X360 hry. Věříte tomu? My ne...
Ale zas tak nelogické to není. Vlastně, on by to byl velmi prozíravý tah... MS vlastní Xbox i Windows a peníze z Xbox divize mu jdou hlavně z prodeje her a využívání služeb. Takhle by si citelně rozšířil uživatelskou základnu, i když ne tolik jako portem Xbox her na PC (problém s nekompatibilitou HW a ovládání). -
-
hrat hry z x360 na PC - proc ne neni to zase tak nemozny kdyby vylezli na trh s dalsi konzoli -
-
Nebo ideálně by ta další konzole mohla mít windows 8 ;)
-
-
o tom silně pochybuju -
-
Já zas silně pochybuju, že to David.Lemon myslel vážně. :)
-
-
-
-
-
Jenom pro připomenutí. Vyšel už Wasteland 2 a kdo nechtěl EA, tak už může vesele hrát:)
-
-
což samozřejmě není pravda, protože mně například žádný klíč nedorazil. jdu zkoumat.
edit: tak ono se to musí redeemovat ručně na stránkách. no nějaký mail mi teda o tom poslat mohli... zvolil jsem si tedy gog.com
edit2: ještě by mě tedy zajímalo, co to dávali za verzi hry, protože se to netváří ani jako standard edice...
-
-
The Wolf among us ep 2
Tak dohráno, 2x.
Epizoda super, ale je kratší než první... Doufám, že to není precedens. To samý s čekací dobou... -
-
Máte někdo xbox verzi,mě to pořád píše "coming soon"
-
To je teda, zklamani ze je jeste kratsi kdyz uz ta 1 nebyla v porovnani s WD nic dlouheho. ( aspon co si pamatuji).
Hmm kratke necele 2hodiny a kupodivu jsem se shodl s ostatnimi jen u 2pripadu. ( nevadi) no a nezbyva nez zase cekat na 3epizodu pak 4,5... a mola by bejt druha serie.
Jo ted bude snad WD 2 ne? a ty dalsi projekty. -
O kolik je zhruba kratší? Jestli to lze odhadnout.
Já to zatím nezkoušel, peru se stále s Might and Magic *16* -
-
Záleží jak rychle hraješ první playthrough mi trval asi 1:30 druhej jsem tim ze jsem ten pribeh uz znal asi hodku.
Takze bych rekl ze tak o pul az trictvrte hodiny, zalezi jak rychle hrajes a jak ses moc duslednej.
-
-
-
Outerra - tak se jmenuje planetární herní engine ze Slovenska, jenž dokáže průběžně renderovat...
Hezke, ale takovych enginu je mraky. Takze nic noveho pod sluncem. -
-
Souhlasím, těch enginů je víc, ale nejsou tak detailní jako Outerra.
Jinak jsem ještě objevil jeden engine, ve kterém dělají vemírné MMO:
http://www.youtube.com/watch?v=yrcEUO7TC28&feature=related -
-
zkousel sem pred chvili tech demo a doslo mi ze ten engine asi nebude planetarni simulator, ale pouze simulator zeme... proto je to tak detailni
mrknu na to mmo :)
-
-
V praxi (ve hre) jsem zatim videl takovy engine jen jeden a nestalo to za moc. Tohle vypada skvele.
-
-
jinak musim dodat ze mi to strasne moc pripomina OFP s hires texturama :)
-
zajimalo by me jak to funguje a jestli je nejaky omezeni na pocet planet ve vesmiru :) takhle detailne to jeste nikdo nedokazal
-
-