Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdy bude recenze na homam 7?
    • Počkáš si

Hra je docela průser, mnohdy něco nefunguje, divné chování protivníků atd. Hra by teď dostala nanejvýš 5z10, až se nedodělky doladí - vyjde sluníčková recenze se 7z10 ;).
      • tim spíš by nas meli recenzenti varovat čim driv tim lip. takhle lidi udelaji chybu a ješte si to koupi
        • K čemu recenze, když většina recenzí na českém internetu jsou jen sluníčkové plky. Podívej se na metacritic hra je nedodělená a s chybami, pokud ti to neva kupuj, pokud chceš 100% hru zahraj si předešlé díly. Na recenze se v českých kotlinách nesploléhej, musí být sluníčkové aby se toho spoustu prodalo.
  • Cosi

EA odhalilo box arty ke hře Dead Space 3.

Hm, přišlo mi že u jsem tenhle boxart viděl před týdnem na czc. Jo od 8.6.2012 to tam je. Takže příště můžete dávat odkazy na boxarty s týdenním předstihem a budete to mít exkluzivně, kam se hrade amazon atd. *1*
    • braveman
      JJ, je to už trošku staršího data. Jen to v době E3 nebylo tak žhavé zboží, tak to zapadlo a na světlo světa se to zase vyhrabalo až teď *3
  • Tak je venku Titan V (Volta), prej 15-20% narust vykonu a cenovka 2990 dolaru. Pro obycejneho smrtelnika nedostupne... *1*
    • madPav3L
      Také to není karta pro normálního smrtelníka, to je pro jinou skupinu lidí... plakat na tom nemá smysl, člověk akorát ze sebe dělá blbce.
  • Jack1947

Nepotvrzeno: Vypadá to, že i Call of Duty: Black Ops 4 nabídne zombie mod.

To si dělaj prdell ?? já myslel že se rozhodli že tam nakoned dodaj SP nebo COOp to je fuk...
  • DICE se nám chystá v sobotu něco oznámit.

To oni jen strašně podporují gaye...
  • Uživatelé PS VR potřebují k hraní volný prostor o velikosti 3 na 1,9 metru.

Opět mystifikující informace - jedná se o prostor pokrytý kamerou. Při hraní PS VR doporučuje SONY sedět na jednom místě.
  • Chim

KC:D

https://www.youtube.com/watch?v=SXFeRnTxsvw
    • Draken69CZ
      Zkrácená verze zde http://youtu.be/SXFeRnTxsvw?t=17m20s *15*
      • To postuje ten co tady musí žebrat o hry?
        • Draken69CZ
          Žebrá? *15* kde prosím tě? *3* *1*
  • Kingdom Come

Takhle ten start podělat, lidé jim pomalu odchází...
    • tvle

je to az trapne, jako by nemohli par vybranym vebum rozhodit materialy predem, pro pripad ze jim ta stranka urcite padne, proste dmnce
      • ucho
        stránka jede. počítám, že čekají na spuštění kickstarter projektu. je trochu zbytečné rozhazovat nové info a propagovat kickstarter kampaň, když není ta kampaň aktivní. pak by jim na ten kickstarter moc lidí nemuselo kliknout...
    • smejki
      lariani zas spustili KS kampaň na Divity o týden dřív kvůli chybě v komunikaci. <>shit happens
    • Miserius
      Nezavrhoval bych je hned, ale pekna vizitka to teda taky neni, kor kdyz chtej zaujmout lidi na Kickstarteru
      • ucho
        zaujmout lidi na kickstarteru bude problém tak jako tak. tam na to nebude mít vliv jejich homepage ani info na stránce, to spíš jak moc o nich budou psát zahraničí weby. posun spuštění kickstarteru (a tedy i zveřejnění novinek) tolik nevadí.
        a vlastně celý kickstarter rozhodne hlavně to, jak se povede celá ta kampaň, jaké tam mají prezentační video k oslovení veřejnosti a jaké tam mají možnosti a co nabídnou za ty peníze... prostě jak to dokážou prodat.
    • Jack1947
      Odesel si ty... kvuli tomu se urcite zhrouti *15* .
    • ucho
      kdo kam odchází? odkud?
      • ...

Myslím pryč z jejich webu... Přece bylo stanoveno na 6 hodinu oznámení. Myslíš, že lidé nemají na práci nic lepšího než 5 hodin čekat, než se něco stane?
        • ucho
          a myslíš si, že lidi nemají nic lepšího na práci, než se přijít na ty stránky podívat přesně v 18:00? samozřejmě že někdo na to dnes nebude čekat věčně (i když většina asi ano), a samozřejmě na čumendo přijdou i noví lidé. mě by jen zajímalo, jak dlouhá časová prodleva se čeká. tedy jestli je šance, že to každou chvíli nahodí...
          edit: ha, už dali pryč alespoň to odpočítávání :)
          • ...

Bohužel na to oznámení nečekalo jen jádro fanoušků, kteří jsou ochotní chodit na jejich web každý den kvůli "drobkům". Přece jen je první den na Kickstarteru důležitý...
            • Tři tečky nebo ucho to vyjde na stejno..
            • Construct 2, vývojové prostředí postavené na jazyce HTML5, bude podporováno konzolí WiiU.

Vždy tady píšu pod nickem "...". Mimochodem nevšiml jsem si, že ty by jsi snad vystoupil z podroušky anonymity.

A ne opravdu JD nejsem, proč by sem měl vůbec chodit, když se může vyzvracet ve své glose na svém webu?
            • ucho
              nejsem. a ty jsi paranoidní, když si nedokážeš napsat ani normální jméno, podle kterého by si tě lidé mohli někam zařadit? nebo se snad stydíš za to, co píšeš?
            • Nejsi trosku paranoidni?
            • ucho
              Doskočile, jsi to ty? zase ty drobky?
        • Keyz
          Nj, stane se. Hlavní je jít dál a pokračovat.
  • Half life 2/Source sdk mods

Zdravim mohli by jste doporučit nějaké dobré hororové módy? klidně i nějaké fps když to bude mít dobrou story...
    Za mě je nejlepší Mód Underhell(stačí mít source sdk2007 na steamu a bude se prý předělávat na ten nový)který je pro mne veliký překvapení ... dal by se přirovnat k AAA titulům a kombinuje hustou atmosféru kde si tvůrci berou podle mne atmosféru z silent hillu a také se podobá titulu FEAR. Story se mi také líbí ikdyž zatím není kompletní jelikož tento mód obsahuje "jen" prolog (~5~hodin hraní) a kapitolu první (odhadl bych to tak na 10-15 hodin) určitě zkuste pokud vás to zaujalo *4*
    dál se mi líbil cry of fear(half life1 mod) a taky Grey
  • Alan Wake American Nightmare

Na UK Live uz to je :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit